Members Artur24EG Napisano 29 Maja 2016 Members Napisano 29 Maja 2016 Witam Od 3 tyg biorę codziennie 1 tabletkę androstatinu efekt - zwiększone wypadanie włosów, bóle mięśni i spadek siły, zmniejszony wytrysk. Czy ktoś z was miał podobne wyniki jak ja po tych 3 tygodniach ??? Cytuj
Members Artur24EG Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Members Napisano 11 Czerwca 2016 To juz miesiac stosowania androstatinu efekty - zwiekszone wypadanie wlosow, libido wraca do normy. Jak narazie 60zl za ten srodek to rozboj w bialy dzien Cytuj
Members arczi098 Napisano 11 Czerwca 2016 Members Napisano 11 Czerwca 2016 efekty są po roku na finasterydzie Cytuj
Members Artur24EG Napisano 24 Lipca 2016 Autor Members Napisano 24 Lipca 2016 mineły 3 miesiące i brak jakichkolwiek efektów Cytuj
Members antydhtor Napisano 24 Lipca 2016 Members Napisano 24 Lipca 2016 mineły 3 miesiące i brak jakichkolwiek efektów Akurat tak się składa że brałem dokładnie 3 miesiące fina 1mg w postaci leku propecia, i również nie miałem żadnych rezultatów ani uboków w tym okresie czasu. Dlatego też przeskoczyłem na duta. Jednak żeby ocenić kurację to perspektywa półroczna jest skrajnym minimum co do tego a najlepiej oceniać jak minie rok na danej kuracji. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Radek41 Napisano 25 Lipca 2016 Members Napisano 25 Lipca 2016 Artur, jeśli kontynuujesz terapię, to proszę pisz jak ma się sprawa dalej. Fin może spowodować linienie, ale potem powinno być lepiej. Cytuj Moje rady i opinie należy traktować, jako pierwszej przypadkowej osoby z internetu i nie podejmować na jej podstawie decyzji dot. leczenia.
Members Artur24EG Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Members Napisano 1 Sierpnia 2016 Artur, jeśli kontynuujesz terapię, to proszę pisz jak ma się sprawa dalej. Fin może spowodować linienie, ale potem powinno być lepiej.ok narazie bez zmian włosy lecą jak zwykle Cytuj
Members Artur24EG Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Members Napisano 7 Sierpnia 2016 zero pozytywów po ponad 3 miechach ale za to kolejny ubok pocę się bardzo szczegolnie na twarzy Cytuj
Members dar3ko Napisano 7 Sierpnia 2016 Members Napisano 7 Sierpnia 2016 Zero pozytywów- to znaczy, że stan Ci sie pogorszył? Cytuj
Members Artur24EG Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Members Napisano 28 Sierpnia 2016 Zero pozytywów- to znaczy, że stan Ci sie pogorszył?Tak jak juz wspomniałem wczesniej, problem z wytryskiem, przyspieszone wypadanie włosów no i ostanio wypadanie włosów z powiek, To już 4 miesiace stosowania tego badziewia zostały mi 3 opakowania i jesli nie zauważę zmniejszenia wypadania włosów to juz tego ścierwa nie kupie szkoda zdrowia. To jest tylko moja ocena kazdy organizm jest inny ale chciałem przestrzec wszystkich przed opinia jakis pseudo specjalistów ze ten srodek jest super i wogole bo się możecie zdziwić. Cytuj
Members Artur24EG Napisano 19 Września 2016 Autor Members Napisano 19 Września 2016 oto efekty po prawie 5 miesiącach, mam gdzies zdjecie sprzed pół roku postaram sie je dodac ale od razu moge wam powiedziec że nie ma ABSOLUTNIE żadnej poprawy po stosowaniu ANDROSTATINU Cytuj
Members arczi098 Napisano 19 Września 2016 Members Napisano 19 Września 2016 ja odrosty dopiero po roku na proscarze miałem 5 miesiecy to zamało Cytuj
Members jack_carver Napisano 19 Września 2016 Members Napisano 19 Września 2016 A czego ty sie spodziewasz? Sukcesem bedzie utrzymanie Cytuj .
AngelOnTheEarth Napisano 20 Września 2016 Napisano 20 Września 2016 Stosuj dalej , jezeli nie masz powaznych ubokow. Przerwanie w takim momencie to samobojstwo- jezeli do roku wciaz bedziesz widzial pogorszenie i spore wypadanie , wtedy bedziesz wiedzial, ze nie dales rady.Akurat jestes w momencie kiedy sytuacja powinna sie powoli stabilizowac i poprawiac(nie wiem czy stosujesz minoxa, jezeli nie myslales o nim?) Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Artur24EG Napisano 21 Września 2016 Autor Members Napisano 21 Września 2016 A czego ty sie spodziewasz? Sukcesem bedzie utrzymaniespodziewałem sie tego ze chociaż przestana wypadać bo cigle mi tak pierdolą dookoła i nawet dermatolog był pewien że to super lek a tu chuj -- 21 wrz 2016, 8:51 -- Stosuj dalej , jezeli nie masz powaznych ubokow. Przerwanie w takim momencie to samobojstwo- jezeli do roku wciaz bedziesz widzial pogorszenie i spore wypadanie , wtedy bedziesz wiedzial, ze nie dales rady.Akurat jestes w momencie kiedy sytuacja powinna sie powoli stabilizowac i poprawiac(nie wiem czy stosujesz minoxa, jezeli nie myslales o nim?)Peoblem w tym że sa uboki takie jak obfite pocenie się i ogólne zmeczenie oraz te co wczesniej wspomniałem. Nie nie stosuje minoxa tylko odzywki jak biotyna witaminy itp Cytuj
Members Radek41 Napisano 21 Września 2016 Members Napisano 21 Września 2016 Wejdź sobie na dutasteryd, albo się przebadaj pod kątem innych chorób. Zwiększone wypadanie przez dłuższy czas to niekoniecznie AGA. Cytuj Moje rady i opinie należy traktować, jako pierwszej przypadkowej osoby z internetu i nie podejmować na jej podstawie decyzji dot. leczenia.
Members Artur24EG Napisano 24 Września 2016 Autor Members Napisano 24 Września 2016 Wejdź sobie na dutasteryd, albo się przebadaj pod kątem innych chorób. Zwiększone wypadanie przez dłuższy czas to niekoniecznie AGA.a jaki polecasz ?? Cytuj
Members jack_carver Napisano 24 Września 2016 Members Napisano 24 Września 2016 Nie ma czegos takiego jak super lek, obecne srodki sa niedoskonale i nie daja jakiejkolwiek gwarancji na utrzymanie przyzwoitej fryzury. Ponadta minelo dopiero 5 miesiecy, a Ty autorytatywnie orzekasz, ze o kant dupy rozbic ten lek, bo efektow brak. Blad. Ocena skutecznosci kuracji finem nastepuje po roku jego przyjmowania. Jesli w tym okresie nie bedzie zadnych pozytywnych rezultatow, wtedy modyfikuje sie kuracje. Z drugiej strony masz bardzo agresywne lysienie i finasteryd moze byc niewystarczajacy. Jedyne co mozesz zrobic, to zamienic go na dutasteryd, dodac bloker receptorow (RU), stymulator (minoxidil i stemoxydine) oraz cos przeciwzapalnego. P.S. Przyczyn zmeczenia szukaj gdzie indziej, nie finasteryd jest odpowiedzialny za to. Jesli stosowalbys RU lub minoxidil, wtedy moga one potencjalnie za to odpowiadac. Ale nie fin. Cytuj .
Members ziom1990 Napisano 24 Września 2016 Members Napisano 24 Września 2016 fin też powoduje zmęczenie... Wszystko zależy jak reaguje na zablokowanie 5ARII Cytuj
Members Artur24EG Napisano 28 Września 2016 Autor Members Napisano 28 Września 2016 Nie ma czegos takiego jak super lek, obecne srodki sa niedoskonale i nie daja jakiejkolwiek gwarancji na utrzymanie przyzwoitej fryzury. Ponadta minelo dopiero 5 miesiecy, a Ty autorytatywnie orzekasz, ze o kant dupy rozbic ten lek, bo efektow brak. Blad. Ocena skutecznosci kuracji finem nastepuje po roku jego przyjmowania. Jesli w tym okresie nie bedzie zadnych pozytywnych rezultatow, wtedy modyfikuje sie kuracje. Z drugiej strony masz bardzo agresywne lysienie i finasteryd moze byc niewystarczajacy. Jedyne co mozesz zrobic, to zamienic go na dutasteryd, dodac bloker receptorow (RU), stymulator (minoxidil i stemoxydine) oraz cos przeciwzapalnego. P.S. Przyczyn zmeczenia szukaj gdzie indziej, nie finasteryd jest odpowiedzialny za to. Jesli stosowalbys RU lub minoxidil, wtedy moga one potencjalnie za to odpowiadac. Ale nie fin. bo wciskano mi kit ze po 4miechach beda odrastać włosy a tu lipa trace ich dziennie około 600set !!! jakis dobry duasteryd polecasz ??? Cytuj
Members S_Van Napisano 7 Października 2016 Members Napisano 7 Października 2016 Nie ma czegos takiego jak super lek, obecne srodki sa niedoskonale i nie daja jakiejkolwiek gwarancji na utrzymanie przyzwoitej fryzury. Ponadta minelo dopiero 5 miesiecy, a Ty autorytatywnie orzekasz, ze o kant dupy rozbic ten lek, bo efektow brak. Blad. Ocena skutecznosci kuracji finem nastepuje po roku jego przyjmowania. Jesli w tym okresie nie bedzie zadnych pozytywnych rezultatow, wtedy modyfikuje sie kuracje. Z drugiej strony masz bardzo agresywne lysienie i finasteryd moze byc niewystarczajacy. Jedyne co mozesz zrobic, to zamienic go na dutasteryd, dodac bloker receptorow (RU), stymulator (minoxidil i stemoxydine) oraz cos przeciwzapalnego. P.S. Przyczyn zmeczenia szukaj gdzie indziej, nie finasteryd jest odpowiedzialny za to. Jesli stosowalbys RU lub minoxidil, wtedy moga one potencjalnie za to odpowiadac. Ale nie fin. bo wciskano mi kit ze po 4miechach beda odrastać włosy a tu lipa trace ich dziennie około 600set !!! jakis dobry duasteryd polecasz ??? Jedyny dostępny dutasteryd na polskim rynku, to Avodart. Koszt około 120 złotych za 30 kapsułek, w warszawskich aptekach można znaleźć nawet taniej. Niestety dermatolodzy boją się ten lek wypisywać, bo "oficjalnie" stosowany jest do leczenia raka prostaty. Na forum znajdziesz linki do zagranicznych sklepów, które sprzedają generyki dutasterydu. Cytuj
Members Artur24EG Napisano 14 Października 2016 Autor Members Napisano 14 Października 2016 Jedyny dostępny dutasteryd na polskim rynku, to Avodart. Koszt około 120 złotych za 30 kapsułek, w warszawskich aptekach można znaleźć nawet taniej. Niestety dermatolodzy boją się ten lek wypisywać, bo "oficjalnie" stosowany jest do leczenia raka prostaty. Na forum znajdziesz linki do zagranicznych sklepów, które sprzedają generyki dutasterydu.a mozna go dostac w aptece ??? Cytuj
Members Artur24EG Napisano 5 Listopada 2016 Autor Members Napisano 5 Listopada 2016 witam dodaje kolejne zdjecia po 6 miesiacach BRAK JAKICH KOLWIEK OZNAK POPRAWY włosy lecą jak dawniej zostały mi 3 opakowania i koniec z tym gównem pora na cos mocnejszego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi