Members klekoo91 Napisano 12 Kwietnia 2017 Members Napisano 12 Kwietnia 2017 Przemo nie jest źle teraz 100x lepiej niż w tych dluzszych... tylko boki jeszcze krócej na 2-3mm to optycznie jeszcze więcej na gorze bd po boku masz gesciej dlatego nie możesz mieć ich długich a nawet długość tyle co nic i kurcze ja nie widzę żeby były jakieś blizny po fue tak jak to mnie w medmix straszno... Cytuj
Members konrad8000 Napisano 13 Kwietnia 2017 Members Napisano 13 Kwietnia 2017 przemox78 dzeiki za relacje mysle ze wielu osoba z NW6 dodales nadzeji a i mnie przekonales do Marala....to co osagnoles i za jaka kwote finansowa jest imponujace.......trzymaj tak dalej Cytuj
Members Podkowa Napisano 13 Kwietnia 2017 Members Napisano 13 Kwietnia 2017 Podaj mi prosze namiar na marala jak udalo ci sie to wszystko zalatwic Cytuj
Members przemox78 Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Members Napisano 24 Kwietnia 2017 Podobno numer do Marala znajduje się na jego stronie internetowej, tak słyszałem, nie wiem bo dostalem go od innego uzytkownika forum w totalnej konspiracji Zadzwoniłem, umówiłem, przylecialem, pokazałem się, pożartowaliśmy, pofotografował, przebrał, zaczął ciąć, zabandażowal, next dzień obejrzal, pofotografowal, dał Snickersa i pomachał na pożegnanie przed wylotem zapraszając za rok na 1500 graftow. Jakoś tak chyba ze chronologie pomyliłem Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members przemox78 Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Members Napisano 6 Czerwca 2017 Ostatnia aktualizacja!Minęło 8 miesięcy od zabiegu u dr Marala w Turcji. Większych zmian już raczej się nie spodziewam, co miało wyrosnąć, wyrosło. Zamieszczam foto relacje specjalnie w pełnym naturalnym świetle na zewnątrz, żeby nie było żadnych wątpliwości.W Październiku pewnie kolejny zabieg być może w BHR Clinic w Brukseli dr Bisanga (2000 graft BHT za ok 8.000 euro) bo wychodzi taniej niż dr Poswal z As Clinic w Indiach.Pozdrawiam. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members Lack Napisano 6 Czerwca 2017 Members Napisano 6 Czerwca 2017 Albo to kwestia naświetlenia albo mam wrażenie że więcej włosów było na poprzednich fotach Cytuj moja nowa mocna kuracja:- szampon ziołowy- witaminki- nanogen lub sewich Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!
Members marcinekk Napisano 6 Czerwca 2017 Members Napisano 6 Czerwca 2017 Chłopie ale masz wytrwałość w dążeniu do efektu który Cię zadowoli... Gratulacje, mam nadzieję że kiedyś będziesz usatysfakcjonowany... Cytuj
Members klekoo91 Napisano 7 Czerwca 2017 Members Napisano 7 Czerwca 2017 najpiekniejsze jest to,ze nie widać żadnych blizn a 5000 graftów poszlo Cytuj
Moderators Nerd Napisano 10 Czerwca 2017 Moderators Napisano 10 Czerwca 2017 Zdecydowanie to kwestia oświetlenia. Na tych nowszych wygląda jakby był gdzieś na zewnątrz Powiem tak. Lepiej mieć takie włosy niż być łysy jak kolano. Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members antydhtor Napisano 11 Czerwca 2017 Members Napisano 11 Czerwca 2017 Zdecydowanie to kwestia oświetlenia. Na tych nowszych wygląda jakby był gdzieś na zewnątrz Powiem tak. Lepiej mieć takie włosy niż być łysy jak kolano. Też mi się tak wydaje że to kwestia światła. Przy słabszym świetle czy w cieniu wygląda to już dobrze. Jeszcze jakiś przeszczep/y (w tym z BHT zwłaszcza że autor ma gęsty zarost) i powinno być jeszcze lepiej. Trzymam kciuki bo podoba mi się upór i postanowienie na swoim. Pełna zgoda z tym co napisałeś. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members przemox78 Napisano 21 Czerwca 2017 Autor Members Napisano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Hej!Tak jak pisałem zdjęcia zostały wykonane na zewnątrz w pełnym słońcu. W każdej chwili mogę wstawić zdjęcia w półcieniu w pomieszczeniu, gdzie sytuacja może wydawać się nieco lepsza ale przecież nie chodzi o to by oszukiwać kolegów z forum i łechtać swoje ego tylko żeby sytuacja zawsze była jasna i klarowna. Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Gość Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members marcinekk Napisano 21 Czerwca 2017 Members Napisano 21 Czerwca 2017 HDC dr.Maras nie podejmie się zabiegu twierdząc ze po getfue i dr Maral mam zbyt słaby odrost, i za mało w donorze Wytłumacz mi jak można rozumieć takie stanowisko?? Słaby odrost przez źle zrobiony zabieg poprzedni czy słaby bo Ty tak masz i nic tu nie pomoże?? Cytuj
Members Radek Napisano 21 Czerwca 2017 Members Napisano 21 Czerwca 2017 Jeśli masz kasę to leć do Indii. Cytuj Fin
Members marcinekk Napisano 21 Czerwca 2017 Members Napisano 21 Czerwca 2017 Do Indii?? To juz chyba przesada. Gra nie jest aż tyle warta. Coraz bardziej jestem zdania że tej walki w określonych przypadkach nie sposób wygrać. Chyba takim przypadkiem jest przemox Cytuj
Members matias21 Napisano 21 Czerwca 2017 Members Napisano 21 Czerwca 2017 Jeszcze jest jedna ale hardcorowa opcja...Pakistan sam kiedys czytalem o clinice cosmoder i typ robi bht podobno gwiazdy z boliwoodu u niego robily. http://www.cosmoder.com/bht-body-hair-t ... kistan.php Cytuj
Members przemox78 Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Members Napisano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Jeszcze jest jedna ale hardcorowa opcja...Pakistan sam kiedys czytalem o clinice cosmoder i typ robi bht podobno gwiazdy z boliwoodu u niego robily. http://www.cosmoder.com/bht-body-hair-t ... kistan.phpFajna opcja tylko nigdzie nie mogę znaleźć udokumentowanych zabiegów, na zagranicznych forach też cisza. Są jedynie zdjęcia na stronie kliniki które dla mnie nie są obiektywne.Do Indii?? To juz chyba przesada. Gra nie jest aż tyle warta. Coraz bardziej jestem zdania że tej walki w określonych przypadkach nie sposób wygrać. Chyba takim przypadkiem jest przemoxGra jest warta każdą cenę póki jesteś w grze i walczysz o swoje życie i dobre samopoczucie, chyba ze się poddajesz i jesteś przegranym Ja jestem bardzo zadowolony ze podjąłem wyzwanie i dzis cieszę się już z efektów a to jest dla mnie sukces. Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Gość Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members matias21 Napisano 22 Czerwca 2017 Members Napisano 22 Czerwca 2017 oj no troche jest:https://www.realself.com/search/results ... 20Chaudhryhttps://www.youtube.com/channel/UCGsXMw ... 9KOKTfZ8tQ Ciekawe ile za BHT biorą? Cytuj
Members przemox78 Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Members Napisano 22 Czerwca 2017 ok dzięki za linki, aczkolwiek niewiele jest udokumentowanych historii pod tymi linkami.Na ich stronie jest napisane że za każdy graft biorą 1 dolar usd, przy ponad 2000 graft jest zniżka 30%Czyli jeśli bym chciał pobrać około 3000 graft BHT to koszt około 2100 dolarów - jakieś 8400 złotych cena mniejsza niz u Marala rewelacja.Jest też inna tania klinika http://www.darlingbudsindia.com/ tam 3000 graft BHT wynosi 16000 złotych. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members matias21 Napisano 22 Czerwca 2017 Members Napisano 22 Czerwca 2017 ja bym nie liczył, że BHT będzie w takiej super cenie, ale u ciebie składał bym się ku takiemu mixowi czyli 1 dzień 1500 graftów z głowy i 2 dzień z ciała 1500 graftów i jakbyś się wyrobił w 15000 to naprawdę byłoby nieźle z filmików na youtube raczej widać, że z klaty umieją wyciągać te grafty bo później ich posadzenie to już pikuś. Cytuj
Members przemox78 Napisano 10 Lipca 2017 Autor Members Napisano 10 Lipca 2017 WitamLece na Cypr na kolejny zabieg do HDC I zapraszam do nowego wątku: viewtopic.php?f=23&t=3087 Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Rekomendowane odpowiedzi