Members lukas23 Napisano 5 Października 2016 Members Napisano 5 Października 2016 Stosował ktoś tą kurację ( szampon,lotion, ampułki) i może się wypowiedzieć, czy warto w ogóle zawracać sobie głowę, czy to pic na wodę ? http://seboradin.pl/pl/seboradin-men/52 ... n-men.html Cytuj
Members czekan Napisano 7 Października 2016 Members Napisano 7 Października 2016 Kiedyś miałem problem z włosami - były cieńkie i wypadały. Przyjaciel polecił mi szampon Seboradin Men. Już po kilku myciach włosy odzyskały dawny blask.Szampon Seboradin Men pomógł mi i mojej rodzinie. Cytuj
Members jack_carver Napisano 7 Października 2016 Members Napisano 7 Października 2016 To prawda. Polecam. Piotr Fronczewski Cytuj .
Members lukas23 Napisano 7 Października 2016 Autor Members Napisano 7 Października 2016 Super ! W takim razie lecę do sklepu Cytuj
Members paulaner Napisano 8 Października 2016 Members Napisano 8 Października 2016 Dorzuc jeszcze DX2 w czarnej tubie co 3 dzien, wtedy wzmocnisz odrosty Cytuj
Members jack_carver Napisano 8 Października 2016 Members Napisano 8 Października 2016 Moze nawet na calkowicie lysych zakolach pojawi sie mieszek. DX2 works in mysterious ways Cytuj .
Members lukas23 Napisano 8 Października 2016 Autor Members Napisano 8 Października 2016 Ile trzeba stosować ten szampon ? Słyszałem, że po dwóch tygodniach zahamowuje wypadanie, a po trzech zaczynają się pojawiać nowe włoski ? -- 08 paź 2016, 14:06 -- chciałem jeszcze włączyć Jantar i kozieradke jako element kuracji, tylko mam pewne obawy co do samego efektu. Zawsze nosiłem krótkie włosy, a niechciałbym doprowadzić do sytuacji w ,której porost włosów będzie zbyt intensywny. Nie chce, aby moja czupryna stała się zbyt gęsta. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 8 Października 2016 Napisano 8 Października 2016 Ile trzeba stosować ten szampon ? Słyszałem, że po dwóch tygodniach zahamowuje wypadanie, a po trzech zaczynają się pojawiać nowe włoski ? -- 08 paź 2016, 14:06 -- chciałem jeszcze włączyć Jantar i kozieradke jako element kuracji, tylko mam pewne obawy co do samego efektu. Zawsze nosiłem krótkie włosy, a niechciałbym doprowadzić do sytuacji w ,której porost włosów będzie zbyt intensywny. Nie chce, aby moja czupryna stała się zbyt gęsta. Wlasnie w tym jest problem wszyscy jestesmy tutaj, zeby odzyskac wlosy i kontrolowac ich gestosc. Po tej kuracji co zamierzasz stosowac to bym tak 2-3x na tydzien max bral te rzeczy inaczej bedzie busz za duzy i nie utrzymasz tego. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members lukas23 Napisano 8 Października 2016 Autor Members Napisano 8 Października 2016 Dzięki koledzy! tak zrobię za dwa tygodnie dam znać czy coś się zagęściło i wrzuce jakieś foteczki. Cytuj
Gość Napisano 8 Października 2016 Napisano 8 Października 2016 Przy tej kuracji jest ryzyko zbyt gęstej sierści - to są te sławne efekty uboczne, o ktorych się tutaj wkoło mówi - nic za darmo. Jeśli przesadzisz i osiągniesz nieakceptowalna gęstość zawsze możesz wskoczyć na cykl testosteronowy, żeby nieco przerzedzić czuprynę i wrócić do normalnego wyglądu. Cytuj
Members Hysy Luj Napisano 8 Października 2016 Members Napisano 8 Października 2016 dokładnie , większa gęstość włosów jest gorsza niż łysina Cytuj
Members antydhtor Napisano 9 Października 2016 Members Napisano 9 Października 2016 dokładnie , większa gęstość włosów jest gorsza niż łysina Po *uju fest, nic na świecie nie jest gorszego od łysiny, nawet śmierć, ból flaków, wybuch bomby jądrowej czy silna sraka podczas bycia w tłumie. Dobra informuje że to taki żarcik, bo zara znajdą się tacy co tu napiszą 500 stron, żeby mnie z*ebać, powymyślają milion tematów pretekstów żeby mi udowodnić że jest inaczej, a także wymyślą stek 358745000 bzdur żeby mi tylko dosrać. Choć prywatnie mogę się do tego tak odnosić tzn. w podobny sposób tylko z wykluczeniem wybuchu bomby jądrowej i słów ''nic na świecie'' i *uj komu co do tego. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Gość Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 Po *uju fest, nic na świecie nie jest gorszego od łysiny, nawet śmierć, ból flaków, wybuch bomby jądrowej czy silna sraka podczas bycia w tłumie. Dobra informuje że to taki żarcik, bo zara znajdą się tacy co tu napiszą 500 stron, żeby mnie z*ebać, powymyślają milion tematów pretekstów żeby mi udowodnić że jest inaczej, a także wymyślą stek 358745000 bzdur żeby mi tylko dosrać. Choć prywatnie mogę się do tego tak odnosić tzn. w podobny sposób tylko z wykluczeniem wybuchu bomby jądrowej i słów ''nic na świecie'' i *uj komu co do tego. a właśnie sobie oglądam serial jerycho Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi