Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Kiedyś miałem problem z włosami - były cieńkie i wypadały.

Przyjaciel polecił mi szampon Seboradin Men. Już po kilku myciach włosy odzyskały dawny blask.

Szampon Seboradin Men pomógł mi i mojej rodzinie.

• Members
Napisano

Ile trzeba stosować ten szampon ? Słyszałem, że po dwóch tygodniach zahamowuje wypadanie, a po trzech zaczynają się pojawiać nowe włoski ?

-- 08 paź 2016, 14:06 --

chciałem jeszcze włączyć Jantar i kozieradke jako element kuracji, tylko mam pewne obawy co do samego efektu. Zawsze nosiłem krótkie włosy, a niechciałbym doprowadzić do sytuacji w ,której porost włosów będzie zbyt intensywny. Nie chce, aby moja czupryna stała się zbyt gęsta.

Napisano
Ile trzeba stosować ten szampon ? Słyszałem, że po dwóch tygodniach zahamowuje wypadanie, a po trzech zaczynają się pojawiać nowe włoski ?

-- 08 paź 2016, 14:06 --

chciałem jeszcze włączyć Jantar i kozieradke jako element kuracji, tylko mam pewne obawy co do samego efektu. Zawsze nosiłem krótkie włosy, a niechciałbym doprowadzić do sytuacji w ,której porost włosów będzie zbyt intensywny. Nie chce, aby moja czupryna stała się zbyt gęsta.

Wlasnie w tym jest problem wszyscy jestesmy tutaj, zeby odzyskac wlosy i kontrolowac ich gestosc. Po tej kuracji co zamierzasz stosowac to bym tak 2-3x na tydzien max bral te rzeczy inaczej bedzie busz za duzy i nie utrzymasz tego.

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

Napisano

Przy tej kuracji jest ryzyko zbyt gęstej sierści - to są te sławne efekty uboczne, o ktorych się tutaj wkoło mówi - nic za darmo.

Jeśli przesadzisz i osiągniesz nieakceptowalna gęstość zawsze możesz wskoczyć na cykl testosteronowy, żeby nieco przerzedzić czuprynę i wrócić do normalnego wyglądu.

• Members
Napisano
dokładnie , większa gęstość włosów jest gorsza niż łysina

Po *uju fest, nic na świecie nie jest gorszego od łysiny, nawet śmierć, ból flaków, wybuch bomby jądrowej czy silna sraka podczas bycia w tłumie.

Dobra informuje że to taki żarcik, bo zara znajdą się tacy co tu napiszą 500 stron, żeby mnie z*ebać, powymyślają milion tematów pretekstów żeby mi udowodnić że jest inaczej, a także wymyślą stek 358745000 bzdur żeby mi tylko dosrać. Choć prywatnie mogę się do tego tak odnosić tzn. w podobny sposób tylko z wykluczeniem wybuchu bomby jądrowej i słów ''nic na świecie'' i *uj komu co do tego.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

Napisano
Po *uju fest, nic na świecie nie jest gorszego od łysiny, nawet śmierć, ból flaków, wybuch bomby jądrowej czy silna sraka podczas bycia w tłumie.

Dobra informuje że to taki żarcik, bo zara znajdą się tacy co tu napiszą 500 stron, żeby mnie z*ebać, powymyślają milion tematów pretekstów żeby mi udowodnić że jest inaczej, a także wymyślą stek 358745000 bzdur żeby mi tylko dosrać. Choć prywatnie mogę się do tego tak odnosić tzn. w podobny sposób tylko z wykluczeniem wybuchu bomby jądrowej i słów ''nic na świecie'' i *uj komu co do tego.

a właśnie sobie oglądam serial jerycho