Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Niewiem czy temat juz był, ale szukajka nic nie znajduje. Pytanie kieruje do znawcow tematu i wszelkich filozofow co sadzicie o wdychaniu nikotyny uzywajac do tego e papierosa szczególnie po przeszczepie, napewno nie jest to na korzysc ale nie wydaje mi sie ze wszyscy ktorzy palilo przed HT nagle z dnia na dzien rzuca to gowno. I jaki to moze miec negatywny wplyw na sam odrost.

• 10 months later...
  • Members
Napisano
Niewiem czy temat juz był, ale szukajka nic nie znajduje. Pytanie kieruje do znawcow tematu i wszelkich filozofow co sadzicie o wdychaniu nikotyny uzywajac do tego e papierosa szczególnie po przeszczepie, napewno nie jest to na korzysc ale nie wydaje mi sie ze wszyscy ktorzy palilo przed HT nagle z dnia na dzien rzuca to gowno. I jaki to moze miec negatywny wplyw na sam odrost.

Wątpię żeby to jakoś bardzo szkodziło na odrost, przecież masa ludzi z pewnością pali, robi przeszczepy i ma dobre efekty.

A co do tego że wątpisz że można tak z dnia na dzień po prostu rzucić palenie.... to wyobraź sobie że tak właśnie zrobiłem, zgniotłem nawet ostatnie pół paczki i wyrzuciłem. Powiedziałem sobie że nie będę palił i tyle. Taka jest siła mojej woli i upór.

Sorry za odgrzanie nie pierwszej świeżości kotleta, ale czułem potrzebę napisania powyższego, czuję się też trochę, chociaż minimalnie znawcą tematu jak i filozofem.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano

Ja rzuciłem 7 lat temu i zostawiłem połowe paczki w szafce, wyrzuciłem ją chyba rok temu. Też rzuciłem z dnia na dzień i to było pierwsze podejście.

3500 graft

Minoxidil 5%

Avodart 0,5mg eod

Zoxin-med