Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Elmo podał link do strony, w której znajduje się ten emu oil http://www.timetravelproducts.com/100-P ... A6BIQ.aspx. Czy ktokolwiek go stosował i może cokolwiek o nim napisać/powiedzieć? Cena wydaje się przyzwoita w stosunku do ilości i to nawet bardzo. Wiadomo emu oil bardzo przydatna rzecz:)

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
Elmo podał link do strony, w której znajduje się ten emu oil http://www.timetravelproducts.com/100-P ... A6BIQ.aspx. Czy ktokolwiek go stosował i może cokolwiek o nim napisać/powiedzieć? Cena wydaje się przyzwoita w stosunku do ilości i to nawet bardzo. Wiadomo emu oil bardzo przydatna rzecz:)

To jest najtańszy olejek emu jaki jest dostępny na rynku - oczywiście niska cena nie ma nic wspólnego z jakością produktu (nie polecam drogich olejków ze Swansona , bo tak naprawdę to jedno i to samo za 2 razy większą kwotę . Sam go używam i mogę polecić Ci go z czystym sumieniem .

Napisano

Dzięki pany;] Niezłe rozwiązanie będzie z tym strusiem;d Dobra cena za kawał strusia, więc na przyszłość nie będzie co się nawet zastanawiać, tym bardziej, że już go stosujecie i nie jest fake czy jakiś rozcieńczony jak to potrafi z tymi emusiami być, także jestem zadowolony z tego powodu, bo z emu akurat nie chciałbym rezygnować, bo jest bardzo przydatny:)

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

To jest najtańszy olejek emu jaki jest dostępny na rynku - oczywiście niska cena nie ma nic wspólnego z jakością produktu (nie polecam drogich olejków ze Swansona , bo tak naprawdę to jedno i to samo za 2 razy większą kwotę . Sam go używam i mogę polecić Ci go z czystym sumieniem .

No właśnie nie jest do końca powiedziane że Swansona Emu jest taki sam co ten tańszy. Na zagranicznym forum była wspomniana kwestia rozpuszczalności RUM i w olejku Swansona RUM rozpuszczał się na zimno bez problemu zaś w tym tańszym olejku nawet po podgrzaniu są problemu z rozpuszczeniem.

• 3 months later...
  • 11 months later...
  • Members
Napisano
emu oil to czysty olej emu, a emu krem to krem z dodtakiem emu oil.

OK

Ale nadal nie widze odp. na moje pytanie

Która z rzeczy jest lepsza?
  • Members
Napisano

Jaki możliwie najtańszy i sprawdzony Emu Oil polecacie? bo chciałbym dorzucić do Saba w celu poprawy stanu skóry, no i według badań powoduje jakiś tam odrost

• Members
Napisano
Jaki możliwie najtańszy i sprawdzony Emu Oil polecacie? bo chciałbym dorzucić do Saba w celu poprawy stanu skóry, no i według badań powoduje jakiś tam odrost

Tylko używaj na zmianę, bo kombinacja drastycznie zwiększy prawdopodobieństwo pojawienia się skutków ubocznych związanych z saba.

• Members
Napisano

Jest jakiś w miarę tani i kupowalny w Polsce zamiennik na EMU?

Zamówiłem już z ebay'a 1 sztukę, ale pewnie będę czekać na nią 1tyg.

Takżę przydało by się coś 'w międzyczasie'...

• Members
Napisano

też kiedyś stosowałem ten, ale po przejsciu za namową artura na drozsze z certyfikatem AEA od razu zobaczyłem różnice, zarówno w konsystencji jak i uczuciu na skorze