AngelOnTheEarth Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 Elmo podał link do strony, w której znajduje się ten emu oil http://www.timetravelproducts.com/100-P ... A6BIQ.aspx. Czy ktokolwiek go stosował i może cokolwiek o nim napisać/powiedzieć? Cena wydaje się przyzwoita w stosunku do ilości i to nawet bardzo. Wiadomo emu oil bardzo przydatna rzecz:) Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members ziom1990 Napisano 21 Kwietnia 2012 Members Napisano 21 Kwietnia 2012 Ja go stosuje, teraz kupiłem butelkę 0,5l, od tej właśnie osoby z tym że na ebay'u. Z mojej strony mogę polecić Cytuj
Gość Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 Elmo podał link do strony, w której znajduje się ten emu oil http://www.timetravelproducts.com/100-P ... A6BIQ.aspx. Czy ktokolwiek go stosował i może cokolwiek o nim napisać/powiedzieć? Cena wydaje się przyzwoita w stosunku do ilości i to nawet bardzo. Wiadomo emu oil bardzo przydatna rzecz:) To jest najtańszy olejek emu jaki jest dostępny na rynku - oczywiście niska cena nie ma nic wspólnego z jakością produktu (nie polecam drogich olejków ze Swansona , bo tak naprawdę to jedno i to samo za 2 razy większą kwotę . Sam go używam i mogę polecić Ci go z czystym sumieniem . Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Napisano 23 Kwietnia 2012 Dzięki pany;] Niezłe rozwiązanie będzie z tym strusiem;d Dobra cena za kawał strusia, więc na przyszłość nie będzie co się nawet zastanawiać, tym bardziej, że już go stosujecie i nie jest fake czy jakiś rozcieńczony jak to potrafi z tymi emusiami być, także jestem zadowolony z tego powodu, bo z emu akurat nie chciałbym rezygnować, bo jest bardzo przydatny:) Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members nord Napisano 6 Maja 2012 Members Napisano 6 Maja 2012 Elmo podał link do strony, w której znajduje się ten emu oil http://www.timetravelproducts.com/100-P ... A6BIQ.aspx. Czy ktokolwiek go stosował i może cokolwiek o nim napisać/powiedzieć? Cena wydaje się przyzwoita w stosunku do ilości i to nawet bardzo. Wiadomo emu oil bardzo przydatna rzecz:) To jest najtańszy olejek emu jaki jest dostępny na rynku - oczywiście niska cena nie ma nic wspólnego z jakością produktu (nie polecam drogich olejków ze Swansona , bo tak naprawdę to jedno i to samo za 2 razy większą kwotę . Sam go używam i mogę polecić Ci go z czystym sumieniem . No właśnie nie jest do końca powiedziane że Swansona Emu jest taki sam co ten tańszy. Na zagranicznym forum była wspomniana kwestia rozpuszczalności RUM i w olejku Swansona RUM rozpuszczał się na zimno bez problemu zaś w tym tańszym olejku nawet po podgrzaniu są problemu z rozpuszczeniem. Cytuj
Members artur.artur27 Napisano 8 Maja 2012 Members Napisano 8 Maja 2012 dlatego gdyz duzo jest podrobek dodaja sporo gliceryny ja stosuje emu gold z certyfikatem Cytuj
Members ziom1990 Napisano 8 Maja 2012 Members Napisano 8 Maja 2012 ale cena też pewnie sporo wyższa a nie chcę np płacić za EMU więcej niż za RU etc. Cytuj
Members ja1922 Napisano 8 Maja 2012 Members Napisano 8 Maja 2012 Który jest dobry i sprawdzony EMU? Cytuj
Members artur.artur27 Napisano 8 Maja 2012 Members Napisano 8 Maja 2012 nie tak duzo place z amazona 240 ml 46 usd Cytuj
Members cca01 Napisano 20 Sierpnia 2012 Members Napisano 20 Sierpnia 2012 Właściwości emu przydatne w wale z łysieniem.http://www.hairloss-research.org/EmuOil ... rowth.html Cytuj
Members enigma Napisano 31 Lipca 2013 Members Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Czym się różni Emu oil od sprzedawanego na forum EMU krem?Która z rzeczy jest lepsza? Edytowane 31 Lipca 2013 przez Gość Cytuj
Members eryk Napisano 31 Lipca 2013 Members Napisano 31 Lipca 2013 emu oil to czysty olej emu, a emu krem to krem z dodtakiem emu oil. Cytuj
Members enigma Napisano 31 Lipca 2013 Members Napisano 31 Lipca 2013 emu oil to czysty olej emu, a emu krem to krem z dodtakiem emu oil.OK Ale nadal nie widze odp. na moje pytanie Która z rzeczy jest lepsza? Cytuj
Members robson15 Napisano 4 Sierpnia 2013 Members Napisano 4 Sierpnia 2013 Jaki możliwie najtańszy i sprawdzony Emu Oil polecacie? bo chciałbym dorzucić do Saba w celu poprawy stanu skóry, no i według badań powoduje jakiś tam odrost Cytuj
Members cheshire Napisano 4 Sierpnia 2013 Members Napisano 4 Sierpnia 2013 Jaki możliwie najtańszy i sprawdzony Emu Oil polecacie? bo chciałbym dorzucić do Saba w celu poprawy stanu skóry, no i według badań powoduje jakiś tam odrost Tylko używaj na zmianę, bo kombinacja drastycznie zwiększy prawdopodobieństwo pojawienia się skutków ubocznych związanych z saba. Cytuj
Members enigma Napisano 12 Sierpnia 2013 Members Napisano 12 Sierpnia 2013 Jest jakiś w miarę tani i kupowalny w Polsce zamiennik na EMU?Zamówiłem już z ebay'a 1 sztukę, ale pewnie będę czekać na nią 1tyg.Takżę przydało by się coś 'w międzyczasie'... Cytuj
Members ziom1990 Napisano 12 Sierpnia 2013 Members Napisano 12 Sierpnia 2013 na Ebayu tez niema orginalnego. W europie nie kupisz dobrego EMU Cytuj
Members tard Napisano 12 Sierpnia 2013 Members Napisano 12 Sierpnia 2013 Orientujesz się ziom co ten koleś w takim razie sprzedaje? http://www.ebay.pl/itm/100-Pure-Austral ... 51b0072d0a Kupiłem rok temu pół litra i stosuję, w sumie to trudno ocenić jakiej jest jakości tej olejek, bo nie mam porównania. Dostałem wtedy nawet jakiś certyfikat: Cytuj
Members ziom1990 Napisano 12 Sierpnia 2013 Members Napisano 12 Sierpnia 2013 też kiedyś stosowałem ten, ale po przejsciu za namową artura na drozsze z certyfikatem AEA od razu zobaczyłem różnice, zarówno w konsystencji jak i uczuciu na skorze Cytuj
Members eryk Napisano 12 Sierpnia 2013 Members Napisano 12 Sierpnia 2013 a jakie jest to uczucie? Możesz podać cenę kuracji olejem EMU na miesiąc? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 13 Sierpnia 2013 Members Napisano 13 Sierpnia 2013 sprowadzałem najtaniej za 20usd /120ml. Ale trzeba miec karte kredytową zeby kupic z amazonu lub jakogokolwiek innego sklepu w usa Cytuj
Members tom555 Napisano 13 Sierpnia 2013 Members Napisano 13 Sierpnia 2013 Ziom możesz podesłać link lub nazwę jakiegoś sprawdzonego emu oil? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 14 Sierpnia 2013 Members Napisano 14 Sierpnia 2013 każdy który ma wypisany AEA certyfikat jest ok. Wejdz na oficjalną stronę AEA, tam są wypisane Cytuj
Members czekan Napisano 18 Sierpnia 2013 Members Napisano 18 Sierpnia 2013 Gdzie właściwie kupujecie ten olej?W podanych linkach wcześniej:http://www.timetravelproducts.com/100-P ... A6BIQ.aspxnie wysyłają poz UK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi