Members Alek92 Napisano 24 Listopada 2016 Members Napisano 24 Listopada 2016 Witam, czy ktoś z Was poddał się zabiegom karboksyterapii skóry głowy? Zastanawiam się czy to może przynieść jakieś pozytywne rezultaty w przypadku łysienia androgenowego czy jest to po prostu ściema i zarabianie na chwytających się ostatniej deski. Pozdrawiam Cytuj
Members ZbyszekG Napisano 25 Stycznia 2017 Members Napisano 25 Stycznia 2017 Mój brat poddał się tej metodzie. Strasznie zaczeły mu się przerzedzać włosy. Ma dopiero 28 lat i dla niego to jest cios. Szukal różnych metod. Czytał wszystkie chyba mozliwe fora internetowe o łysieniu. Zdecydował sie na karboksyterapię. Jest po 7 zabiegach a małe efekty były juz po 4. Wiec myslę, że warto sprobowac. Wiadomo na kazdego dziala indywidualnie. Także śmiało możesz spróbowac. Cytuj
Members Radek Napisano 25 Stycznia 2017 Members Napisano 25 Stycznia 2017 ABSOLUTNIE ! Ja spróbowałem i straciłem wszystkie włosy. Odradzam. Cytuj Fin
Members ZbyszekG Napisano 31 Stycznia 2017 Members Napisano 31 Stycznia 2017 Jak to możliwe, ze po takim zabiegu straciles wlosy???? nie chce w to uwierzyc Cytuj
Members antydhtor Napisano 31 Stycznia 2017 Members Napisano 31 Stycznia 2017 ABSOLUTNIE ! Ja spróbowałem i straciłem wszystkie włosy. Odradzam. Radek nie pitol, bo widzisz niektórzy uwierzyli że to prawda Oczywiście rozumiem Twoją frustrację czy wręcz że Cię coś irytuje i wk**wia, ale wiesz jak jest. Nie każdy też jest tak obeznany jak Ty. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Maciej233 Napisano 14 Marca 2017 Members Napisano 14 Marca 2017 Ja spróbowałem, zrobiłem cały cykl, niestety nie zauważyłem jakiejś poprawy. Cytuj
Members ZbyszekG Napisano 20 Marca 2017 Members Napisano 20 Marca 2017 Jak długo stosowales karboksyterapie? Cytuj
Members Maciej233 Napisano 9 Kwietnia 2017 Members Napisano 9 Kwietnia 2017 Jak dobrze pamiętam to pół roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi