Members antydhtor Napisano 5 Kwietnia 2024 Members Napisano 5 Kwietnia 2024 Pytanie do autora jak i do wszystkich którzy robili HT FUE na długich włosach (jeśli tu w ogóle są tacy na tym forum i kiedykolwiek będą, bo na razie naliczyłem chyba aby z 3 osoby zainteresowane). I jak tam zrobiłeś, zrobił ktoś? Jeśli tak i jeśli kiedykolwiek się tu zalogujesz, to napisz/napiszcie gdzie w jakiej klinice i najlepiej zdajcie relacje. Choć pewnie i tak ja pierwszy tu będę i nawet jeśli to będzie za 5 lat... I czy ktoś wie czy cennik u Mwamby jest nadal aktualny (bo jest to cennik z 2016 roku na stronie), czyli czy nadal jest to 10€ netto za graft ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 5 Kwietnia 2024 Members Napisano 5 Kwietnia 2024 I tańsza turecka opcja, dostępna w dwóch wariantach https://drthair.com/service/long-hair-fue/ - jakby kogoś interesowało, jednak nie weryfikowałem tej kliniki pod względem efektów HT i zostawiam to potencjalnym zainteresowanym. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi