Members rodimson Napisano 14 Kwietnia 2017 Members Napisano 14 Kwietnia 2017 Czołem,Czy ktoś wie gdzie można tanio nabyć minoksydyl w proszku? Na razie widziałem najtańszy ok. 50zł za 10g na ebay. Cytuj
Members antydhtor Napisano 30 Lipca 2017 Members Napisano 30 Lipca 2017 Up! Też jestem ciekaw (bo może zacznę wciągać minoxa nosem - - żartuję). Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members jack_carver Napisano 8 Sierpnia 2017 Members Napisano 8 Sierpnia 2017 Codzienny rytual Antka Cytuj .
Members rodimson Napisano 3 Września 2017 Autor Members Napisano 3 Września 2017 A nie wiecie czy nie będzie żadnych problemów z zamawianiem czystego minoksydylu zza granicy przez ebay? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi