Members primrose Napisano 11 Września 2017 Members Napisano 11 Września 2017 Jaką szczotkę polecacie do codziennej pielęgnacji? Czy to w ogóle faktycznie ma znaczenie czym czeszemy włosy? Cytuj
Members Merida Napisano 11 Września 2017 Members Napisano 11 Września 2017 Polecam Tangle Teezer. Ma elastyczne ząbki, które zapobiegają wyrywaniu włosów, a przy tym dobrze je rozplątują. Cytuj
Members malinowysorbet Napisano 12 Września 2017 Members Napisano 12 Września 2017 TT jest też łatwe do czyszczenia i fajnie masuje skórę głowy - to z kolei poprawia ukrwienie, więc przyspiesza też wzrost włosów. Cytuj
Members Mateo33 Napisano 5 Lutego 2018 Members Napisano 5 Lutego 2018 Wydaje mi się, że ma znaczenie, jeśli masz odpowiednią to nie ciągniesz za włosy i ich nie wyrywasz. Cytuj
Members antydhtor Napisano 5 Lutego 2018 Members Napisano 5 Lutego 2018 Wydaje mi się, że ma znaczenie, jeśli masz odpowiednią to nie ciągniesz za włosy i ich nie wyrywasz. Czyli jaką? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members gurney Napisano 9 Lutego 2018 Members Napisano 9 Lutego 2018 Wydaje mi się, że ma znaczenie, jeśli masz odpowiednią to nie ciągniesz za włosy i ich nie wyrywasz. Czyli jaką? Cytuj
Members jack_carver Napisano 10 Lutego 2018 Members Napisano 10 Lutego 2018 Najlepsza to podobno z konskiego wlosia. Cytuj .
Members antydhtor Napisano 10 Lutego 2018 Members Napisano 10 Lutego 2018 Tak, z włosia naturalnego jest najlepsza, ale u mnie nie zawsze się sprawdza bo nieraz nawet grzebienie się łamią, i taką szczotką z włosia nie można dać rady. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi