Gość Napisano 20 Września 2017 Napisano 20 Września 2017 (edytowane) Delete Edytowane 2 Października 2017 przez Gość Cytuj
Members tomitom Napisano 20 Września 2017 Members Napisano 20 Września 2017 foty. Cytuj finsteryd 1.25 mgdutasteride 0.5 mgminoxidil 5% nizoral 5% biotyna/cynk/krzem
Members wrobel Napisano 20 Września 2017 Members Napisano 20 Września 2017 Trochę jestem zdziwiony, że te środki, które opisałeś (Dermena itp) pomogły Ci zachamować wypadanie włosów i spowodowały odrost. Pamiętam jak moje łysienie się zaczynało to kupiłem kilka razy tą dermenę szampon i szybko odstawiłem bo nie pomagał nic a nic a włosy po nim były bardzo cieńkie, trudne do ułożenia. Może Twoje łysienie nie jest spowodowane DHT tylko jakieś inne są przyczyny? Nie wiem co ta dermena tam ma w sobie może jakieś witaminy, który Twoim włosom brakuje? Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
AngelOnTheEarth Napisano 21 Września 2017 Napisano 21 Września 2017 W polarisie jest fin nie dut.Skoro za wszelka cene chcesz wlosy to nie trac czasu na dopytywanie sie co inni sadza tylko wroc do tego co dzialalo wczesniej. Jak do roku nie bedzie poprawy to wtedy pomyslisz co dalej,proste. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members rodimson Napisano 24 Września 2017 Members Napisano 24 Września 2017 Wypadanie androgenowe w wieku 13-14 lat?? Aż mi się nie chce wierzyć. Żeby zauważyć, że włosy się przerzedziły to musi ich trochę wypaść, więc jak zauważyłeś to w tak młodym wieku to być może wypadanie się zaczęło jeszcze wcześniej. Jesteś pewien, że to nie na jakimś innym tle? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi