Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

NW 3 i zaczynający się przerzedzać vertex/gniazdo, z przerzedzeniem na 4. Prognoza NW 5.

HT zawsze ma sens jeśli tylko ktoś chce poprawić wizualnie swój wizerunek, co oczywiście nie znaczy że u każdego będą zawsze takie same czy wysoce spektakularne efekty.

Dla mnie jesteś szatynem a nie typowym blondynem ale skoro uważasz że to blond to ok. Co najwyżej powiedziałbym że jesteś ciemnym blondynem. Serio, ja kiedyś chyba specjalnie nie będę farbować przez 2 -3 miechy i pokaże ludziom jak wygląda blond, bo co czytam tu że ktoś jest blondynem to po dodaniu fotek przez kogoś okazuje się że tak na prawdę ma dosyć ciemne włosy a często brązowe nawet.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

Masz racje raczej to ciemny blond niz blond ,kolego podam pare szczegółów mam 34 lata ,ojciec ma.wlosy ,taki stan utrzymuje mi sie juz od paru lat ,nie stosuje żadnej chemii, wiec chyba progresu az takiego wielkiego nie bedzie a jak bym.wlaczyl chemie to kto wie moze i by sie cos nawet zagescilo ,pytam tylko i wylacznie dlatego ze mam obawy co do skutecznosci HT akurat w moim przypadku ,jak sadzicie czy HT poprawilo by linie z przodu jeszcze raz wrzucam miejsce donoru.

https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/5AS ... SAswS4fMzk

https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/uN1 ... Nmkiw8liqP

• Members
Napisano

Rzeczywiście typ łysienia bardzo podobny do mojego. Sens jest zawsze jeśli źle się z tym czujesz, lepiej działać wcześniej niż za późno.

3500 graft

Minoxidil 5%

Avodart 0,5mg eod

Zoxin-med

• Members
Napisano
kolego podam pare szczegółów mam 34 lata ,ojciec ma.wlosy ,taki stan utrzymuje mi sie juz od paru lat ,nie stosuje żadnej chemii, wiec chyba progresu az takiego wielkiego nie bedzie a jak bym.wlaczyl chemie to kto wie moze i by sie cos nawet zagescilo ,pytam tylko i wylacznie dlatego ze mam obawy co do skutecznosci HT akurat w moim przypadku ,jak sadzicie czy HT poprawilo by linie z przodu jeszcze raz wrzucam miejsce donoru.

Też mam 34

Nie stwierdziłem że będziesz miał łysinę NW 5, tylko powiedziałem w formie prognozy - po tym jak obserwuję sporo historii od jakiegoś czasu i czytam wiele wątków na zagranicznych forach też. A wiesz z prognozami to jest tak samo jak z prognozą pogody nieraz bywa, gadają tak a jest zupełnie inaczej. Dobrze że dopowiedziałeś szczegóły, także teraz to już można śmiało powiedzieć rób HT i za bardzo nie przejmuj się ew. progresem łysienia, a nawet jak w przyszłości stan się pogorszy to wiesz przyjdzie czas będzie rada, następne HT zawsze tez będzie można zrobić - co też wiele osób robi. Masz realną szanse na odbudowanie linii tak aby to jakoś przyzwoicie normalnie wyglądało, choć może efektu afroman'a nie będzie bo i pewnie trzeba będzie iść trochę na kompromis i jednak w jakimś stopniu oszczędzać grafty, ale strategie to musisz sam sobie obrać i plan co do strategii HT.

Co do chemii to z pewnością pomogła by, i tak jak mówisz, są też realne szanse na to że coś by się zagęściło - ale to Twoja decyzja czy będziesz stosował chemię czy nie.

Nic się nie obawiaj skuteczności HT w swoim przypadku, tylko po prostu zrób. Zresztą u Marala HT nie jest aż tak drogie (jak w niektórych klinikach) aby żałować wydanych pieniędzy, a efekt z pewnością jakiś będzie i da na pewno widoczną poprawę wizualnie obecnego stanu.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator