Members turner Napisano 2 Sierpnia 2018 Members Napisano 2 Sierpnia 2018 Jeśli miałbym do wyboru cycki czy łysa głowa to wolę to drugie. Jak wiadomo cycki mogą być efektem ubocznym finasterydu. Ostrzegał mnie tu ktoś się zanim wyrosną cycki, to zaczynają boleć. Chyba mnie zaczęły boleć... delikatnie sutki.Poza finasterydem, piłem też ziółka rzekomo estrogenne. Co ciekawe mimo to poziom testosteronu mi podskoczył. Teść wolny wyniósł mi ok. 22 przy normie 1-30, a teść całkowity prawie 600 przy normie ok. 200-900. Czy znacie jakieś antidotum na te cycki? Czy poza zaprzestaniem przyjmowania finasterydu mogę zrobić coś więćej zanim bedzie za pozno? Cytuj
Members ElChapoGuzman Napisano 2 Sierpnia 2018 Members Napisano 2 Sierpnia 2018 Mi się powiększył jednostronnie po lewej stronie, jednak brałem fina/duta i wcierkę z flutamidu, jak odstawiłem wcierkę z flutamidu a dalej jadłem fina i duta po ok. 10 dniach cycek wrócił do normalnych rozmiarów Cytuj
Members turner Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Members Napisano 3 Sierpnia 2018 Mi się powiększył jednostronnie po lewej stronie, jednak brałem fina/duta i wcierkę z flutamidu, jak odstawiłem wcierkę z flutamidu a dalej jadłem fina i duta po ok. 10 dniach cycek wrócił do normalnych rozmiarów pocieszyłeś mnie... pierdzielę, brałem prawie 6 miesięcy, włosów mam mniej i skutki uboczne. Cytuj
Members pwl Napisano 3 Sierpnia 2018 Members Napisano 3 Sierpnia 2018 Z tego co setki razy zostało napisane na forum to na włosy 6 miesięcy to za mało żeby oczekiwać rezultatów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi