Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano
Powinni się odezwać w tym tygodniu.

Ziom w razie braku odezwu, jaki jest plan B?

hmm plan B, myślałem nad injekcjami TB4, boję się ściągać PSI z Chin. Poza tym jestem teraz na testowaniu żelu antyzapalnego. Jeśli nie wypali u nas z 98% czystości to sugeruję poczekać aż będą znane efekty stosowania 95-96% na zachodnich forach. Jest spora grupa ok. 30-50 osób więc będzie można określić wiarygodnie czy wystarczająca jest taka czystość, czy jednak trzeba szukać dalej

• Members
Napisano

Ziom myślisz że jest jeszcze szansa że ten lab się odezwie? Będziesz do nich jeszcze dzwonił/pisał, żeby się upewnić że nic z tego?

W sumie bardzo nastawiłem się na ten środek, bo mimo wszystko psi jest na tą chwilę największą szansą na odzyskanie zakoli...

• Members
Napisano

pisałem i już od tygodnia nie dostałem odpowiedzi. Myślę że polegli przy próbie uzyskania 98% i dali sobie spokój. Ale czekam jeszcze do końca tego tygodnia żeby dać ostateczną odpowiedź

• Members
Napisano

Kontakt z nimi zupełnie zanikł? Temat NEOSH raczej upadł ale dzięki temu jest może szansa na CB? Jeśli tak to zrobię listę chętnych jak będzie trzeba.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Witam, kompletnie straciłem kontakt z laboratorium, wydaje mi się że po prostu nie dali sobie rady z otrzymaniem nawet 95%, jak widać trzeba mieć spore zaplecze do otrzymania takich czystości związków aldehydowych.

Przykro mi ale temat uważam za zamknięty ;/