Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam ostatnio rozglądałem się za nowymi stymulatorami, które mają potencję i nie kosztują aż tyle co NEOSH, ale wiadomo działają gorzej. I znalazłem valporic acid. W badaniach klinicznych używany był 2 razy dziennie w stężeniu 7,2%. Wklejam link z dokładniejszymi badaniami. Rozeznałem się także gdzie można go dostać i okazało się że jest śmiesznie tani ~ 1g/1EUR i łatwo dostępny. Można nawet dostać go w aptece, z tym że taki nie nadaje się do tworzenia własnych wcierek bo tabletki/kapsułki zawierają wypełniacze.

http://www.hairlosshelp.com/forums/mess ... adid=99761

Mój znajomy ma zamiar to ściągnąć i wypróbować. Myślę że wezmę dla siebie część i będzie sobie spokojnie leżało w zamrażarce. Świetną jego właściwością jest to że ma zdolność do pobudzania komórek do namnażania się.

• Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a jak jest z pojazdem i stabilnością tego środka? Co ile trzeba robić nowe mieszanki?

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

• Members
Napisano

w badaniach piszą o standardowym pojeździe (alkohol/woda/gp-50%/30%/20%) dwa razy dziennie roztwór 7,2%

nic nie doczytałem o tym, że jest mało stabilny, więc chyba można by robić większe roztwory. mnie ciekawi czy można by to było dodać do minoxa

• Members
Napisano

wydaje mi się że można dodać do minoxa. Ale czy jest sens? Skoro w badaniach okazał się lepszy od minoxa? A cena podobna.

Teraz pytanie czy są osoby chętne? bo muszę rozporcjować te 100g? Mi trzeba 20g tak na wszelki wypadek. Będę sobie trzymał w zamrażarce.

ziom1990 - 20g

• Members
Napisano

tak jak pisałem ok 1EUR/ 1G + jakieś koszty dodatkowe, myślę że nie będzie to więcej niż 150zł / 20g. Będę wiedział ostatecznie jak do mnie dojdzie

• Members
Napisano

nie ma takich informacji, ale skoro można AHK łączyć z minoxidilem to może z VA też nie ma problemu. Ale to tylko gdybanie, nie wiem jak w praktyce

• Members
Napisano

no więc lista już zamknięta

A właśnie jakiś czas temu czytając HLH, natrafiłem na wypowiedź osoby która używa VA od 2 miesięcy i zarzeka się że ma odrosty w obszarze "temples" czyli na przodzie głowy, jak znajdę gdzie to było to wkleję link

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Czy są jeszcze osoby chętne? Bo mogę wziąć 50g więcej jeśli znajdą się chętni?

Czekam do końca tygodnia, później tworze wątek w podforum zamówień grupowych z dokładnymi informacjami na temat finalizacji zamówienia