Members antydhtor Napisano 13 Października 2019 Members Napisano 13 Października 2019 Dwóch forumowiczów, którzy o tym mówią, ma konto zarejestrowane 11 i 12 października b.r. I mówią to zaraz w swoim pierwszym poście aby pomóc dokonać wyboru. viewtopic.php?f=23&t=4108&p=54842#p54842 To tak wygląda, jakby komuś zależało, żeby ludzie nie latali do Aisha hair. -- 13 paź 2019, 23:58 -- Przeciez Aisha i Aestepool to jest to samo, wiem co mówię bo robiłem przez Aestepool ale zespół z Aisha też był obecny przy zabiegu. Jak zapytałem Doktora Altana o Aisha to odpowiedział że to jeden team i ceny te same. Być może i nawet jeśli, to i tak uważam, że lepiej wybierać Aisha Hair, bo Aisha imponuje tamtą relacją mega obniżenia linii, samym tym faktem, oraz dense pack'iem, i mega szybkim odrostem i efektem końcowym. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Filipo Napisano 14 Października 2019 Members Napisano 14 Października 2019 Każdy ma swój rozum, trafiłem na to forum bo mi kolega (też miał zabieg) o nim powiedział że jest zainteresowanie. Jeżeli to nie pasuje to może moderator usunąć posty , nie mam interesu żeby komuś pomagać w wyborze, mogą dokonywać w ciemno. Cytuj
Members lysyjakstodola Napisano 14 Października 2019 Members Napisano 14 Października 2019 Witam po jakimś czasie. Czytam ten wątek i postanowiłem się wypowiedzieć. Bo wbrew temu co mi doradzaliscie zrobiłem przeszczep włosów i właśnie wróciłem z Turcji. Robilem u dr. Altana i mogę wam wszystko powiedzieć jak to jest z Aestoopol i Aisha. Myślę ze jestem wiarygodny gdyż mój wątek był zakładany w kwietniu. Więcej informacji mogę udzielić na pw. Także jak ktoś jest zainteresowany to proszę pisać. Cytuj
Members antydhtor Napisano 15 Października 2019 Members Napisano 15 Października 2019 Bo wbrew temu co mi doradzaliscie zrobiłem przeszczep włosów Bo to już takie polskie świnie są. I to już nawet niemiecki oprawca stwierdził we wojnę po tym co widział, co się tu wyrabia i po tym jak to Polacy podpierdalali swoich i to swoich kumpli. Mnie też zawsze źle i złośliwie doradzali na tym forum, chamstwo polskate. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members dandinho Napisano 15 Października 2019 Members Napisano 15 Października 2019 Przeciez Aisha i Aestepool to jest to samo, wiem co mówię bo robiłem przez Aestepool ale zespół z Aisha też był obecny przy zabiegu to zaloz temat i pokaz zdjecia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi