Members Totenham Napisano 29 Kwietnia 2019 Members Napisano 29 Kwietnia 2019 Witam, mam 24 lata od zawsze miałem linię włosów w litere M zamiast prostej nad czym zawsze ubolewałem jak również zawsze były suche, jednak ostatnio zakola zaczęły się powiększać. W internecie wyczytałem żeby kupić minoxidil 5% i wcierać we włosy jednak 4 miesięczna już kuracja nie daje żadnych efektów, a włosy są nawet bardziej suche. ( 2 lata temu przechodziłem kurację anty-trądzikową Izotekiem przy której zwiększyła się liczba wypadających włosów) Jestem nowy w tym temacie, co możecie mi polecić, czy to nadaje się do przeszczepu ? Dodaje zdjęcia mokrych włosów zaczesanych do tyłu Cytuj
Members noname Napisano 29 Kwietnia 2019 Members Napisano 29 Kwietnia 2019 Nie pomogę specjalnie, ale wydaje się, że masz jeszcze całkiem dobry stan włosów. Na Twoim miejscu wygoliłbym boki na 0 i zaczesywał włosy na bok. Sporo lepiej będzie to wyglądało. Cytuj
Members buncol90 Napisano 29 Kwietnia 2019 Members Napisano 29 Kwietnia 2019 Podzielam opinię noname. Cytuj
Members residentl1 Napisano 29 Kwietnia 2019 Members Napisano 29 Kwietnia 2019 Ja mysle ze bez problemu. Ale tylko jakis dense pack. -- 29 kwie 2019, 20:53 -- i jak ta kurwa dandinio cos ci poleci to wyjeb w niego jaja. Bo to knur jebany co robil przeszczep u prandeckiego i kurwa jakby tego malo to na poprawke do niego poszedl i wlosy z dupy przeszczepial. Cytuj
Members dandinho Napisano 29 Kwietnia 2019 Members Napisano 29 Kwietnia 2019 Ja mysle ze bez problemu to nie mysl, bo myslenie nie jest twoja mocna strona Ale tylko jakis dense pack powaznie ? moze polecisz mu swoja klinike w ktorej zrobili ci efekt zapalek wbitych w gowno Cytuj
Members Radek Napisano 29 Kwietnia 2019 Members Napisano 29 Kwietnia 2019 Dokładnie, pozostałe włosy masz gęste. Nadajesz się Cytuj Fin
Members residentl1 Napisano 1 Maja 2019 Members Napisano 1 Maja 2019 dandinio ty piehdolony chuju do szczania. I info mam dla ciebie takie kuhwo ze wlosy z dupy tez ci sie nie przyjma ty odciety naplecie Cytuj
Members Totenham Napisano 2 Maja 2019 Autor Members Napisano 2 Maja 2019 haha nie za bardzo jestem w temacie o co te spory czyli nie polecacie, a zeby zostalo to co jest to te finasteryd czy cos polecacie ? Cytuj
Members dandinho Napisano 2 Maja 2019 Members Napisano 2 Maja 2019 dandinio ty piehdolony chuju do szczania. I info mam dla ciebie takie kuhwo ze wlosy z dupy tez ci sie nie przyjma ty odciety naplecie co innego moze napisac taki zjeb genetyczny na poziomie Iq 10 majowka sie zaczela i wies spiewa i tanczy jak do mnie piszesz to wyjmij slome z gumofilcow Cytuj
Members antydhtor Napisano 3 Maja 2019 Members Napisano 3 Maja 2019 Witam, mam 24 lata od zawsze miałem linię włosów w litere M zamiast prostej nad czym zawsze ubolewałem jak również zawsze były suche, jednak ostatnio zakola zaczęły się powiększać. W internecie wyczytałem żeby kupić minoxidil 5% i wcierać we włosy jednak 4 miesięczna już kuracja nie daje żadnych efektów, a włosy są nawet bardziej suche. ( 2 lata temu przechodziłem kurację anty-trądzikową Izotekiem przy której zwiększyła się liczba wypadających włosów) Jestem nowy w tym temacie, co możecie mi polecić, czy to nadaje się do przeszczepu ? A mnie ciekawi ile ku*wa jeszcze będzie takich tytułów wątków na tym forum.... Powinienem powiedzieć: ''Nie nie nadajesz się do przeszczepu włosów, musisz poczekać aż stan będzie NW 7 i do co najmniej 70-go roku życia, aby mieć efekt gęstości zapałek wbitych w gówno, linię w kształcie litery ''V'' - i to za połową czaszki, oraz 40 lat (w tym swoje najlepsze) przeżyć z łysiną i/lub z linią która się nie podoba, i nad którą ubolewasz''. Chłopie, jeśli linia nie pasuje, to robisz HT - HT od tego jest! A jeśli to łysienie androgenowe, to tylko antyandrogenowe leki pomagają wraz z minoxem. I fina powinieneś brać - oczywiście jak chcesz w miarę skutecznie leczyć łysienie. Ale mniej czytaj a więcej pytań zadawaj, i słuchaj tu forumowiczów, to żeby nie robić nic...., wygolić boki..., irokeza zrobić, itd.. Pamiętaj! ludzie którzy mają gorzej, specjalnie chcą ''dobrze'' doradzić, i dlatego piszą że oni na Twoim miejscu nic by nie robili, i że to jedyna słuszna droga. Myślisz, że Ci ktoś tu coś sensownego napisze.... - PO *UJU FEST!!! -- 03 maja 2019, 18:13 -- A z resztą, róbcie se co chcecie, i martwicie się sami o swoje włosy. Ja mam już od dawna wy*ebane na łysienie, a poza tym *uj mnie obchodzą inni ludzie, nie mam też żadnego interesu żeby pomagać - mam to w dupie, bo szkoda strzępić ryja, a jeszcze do tego być bluzganym i opluwanym.... Nie warto się udzielać i nikomu w żaden sposób pomagać.A poza tym, to trzeba powiedzieć, że: Na tym forum... to szczerze mówiąc... to od samego początku w kwestii HT, to *uja mnie tu kto pomógł i *uja dobrze doradził, a nawet wielu piździło głupoty, że nikt mi nie zrobi HT (żaden lekarz w żadnej klinice) a nie tylko że się nie nadaję do HT. Dlatego teraz wszystko co tu do mnie pie*dolą dzielę przez 10, i patrzę na to przez palce. -- 03 maja 2019, 18:17 -- Podzielam opinię noname. A ja nie podzielam. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members dandinho Napisano 3 Maja 2019 Members Napisano 3 Maja 2019 najpierw zatrzymaj to co zostalo, bo to typowa androgenowa zaraza, jedno zakole zjedzone bardziej od drugiego, a progres bedzie postepowal Cytuj
Members Totenham Napisano 17 Lipca 2019 Autor Members Napisano 17 Lipca 2019 polecacie jakieś badania żeby się upewnić ze to androgenowe ? -- 17 lip 2019, 3:18 -- no i patrząc na moje włosy jaką klinikę możecie polecić bo nie mam zupełnie rozeznania (klinika i ceny) Cytuj
Members antydhtor Napisano 28 Sierpnia 2019 Members Napisano 28 Sierpnia 2019 I co tam? Znalazłeś już jakąś klinikę dla siebie aby wypełnić gęsto całe zakola? Konsultowałeś się już gdzieś? Jeśli tak, to ile graftów szacują? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi