Members Greg64 Napisano 9 Lipca 2019 Members Napisano 9 Lipca 2019 Ostatnio natknąłem się na taki szampon co myślicie Cytuj Nezyr 1mg Nizoral szampon Revivogen Emolium szampon
Members antydhtor Napisano 9 Lipca 2019 Members Napisano 9 Lipca 2019 Jako dodatek do kuracji może być. I tylko jako dodatek. Bo chyba nie sądzisz, że szamponem nawet najlepszym, który raz, że krótko trzymasz na makówie, a dwa, że zaraz po tym spłukujesz, możesz zastąpić tradycyjnego fina w tabletkach, albo ew. wcierki z finem, które trzymasz pół dnia na łbie albo przez całą noc. Poza tym takie wynalazki trzeba by też najlepiej przebadać, czy w składzie jest rzeczywiście finasteryd. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Greg64 Napisano 10 Lipca 2019 Autor Members Napisano 10 Lipca 2019 Właśnie chce sprubowac jako dodatek do kuracji na RU ..przy okazji chciałem zapytać czy to KBSOL to jest gotowy pojazd i do niego sypie tylko RU w celu rozrobienia bo były wzmianki o mieszaniu zpirytusem Cytuj Nezyr 1mg Nizoral szampon Revivogen Emolium szampon
Members gurney Napisano 10 Lipca 2019 Members Napisano 10 Lipca 2019 Musisz wymieszać ze spirytusem. KB to tylko koncentrat. Cytuj
Members Greg64 Napisano 11 Lipca 2019 Autor Members Napisano 11 Lipca 2019 KB SÓL 100ml mieszam ze spirytusem 180ml Teraz chcąc uzyskać 3 lub 4 % stężenie daje 3 lub 4 gramy RU na 97ml rozrobionego wcześniej KB sol Czy dobrze ? Tak zrozumiałem czytając Cytuj Nezyr 1mg Nizoral szampon Revivogen Emolium szampon
Rekomendowane odpowiedzi