Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Drodzy forumowiecze, proszę o radę.

Od 12 lat przyjmowałem finasteryd (Propecia) 1 mg. Wszystko było ok. Potem 3 tyg przerwy i wszystko się zawaliło. Leczę się u dermatologa. Najpierw zwiększył mi dawkę do 2.5 mg finasterydu i dodał loxon. Ale coś mi się wydaję, że nie pomaga. Dzisiaj zwiększył mi finasteryd do 5 mg dziennie. Jeszcze nie przepisał dutasterydu. Myślicie, że zwiększenie do 5 mg coś da? Czy poprostu to kolejna strata czasu i czekanie na nie wiem co. Mój lekarz pewnie zamierza wypisać mi duta jak 5 mg fina nie poskutkuje. Boje się, że niedługo to już nie będzie co ratować.

-- 19 wrz 2019, 20:37 --

Załączam zdjęcia z marca i obecne z września.

• Members
Napisano
Leczę się u dermatologa. Najpierw zwiększył mi dawkę do 2.5 mg finasterydu i dodał loxon. Ale coś mi się wydaję, że nie pomaga. Dzisiaj zwiększył mi finasteryd do 5 mg dziennie.

OOOOOOOOOOOOooooooooo

Mogę wiedzieć w jakiej miejscowości w tym kraju jest tak łaskawy lekarz ? Toż to niecodzienne zjawisko aby dostać od dermatologa dawkę 5 mg finasterydu w celu leczenia łysienia...

I pytanie jeszcze tylko czy kazał kupować 5 paczek prołpiszii, czy jedną proscaru ?

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano
Leczę się u dermatologa. Najpierw zwiększył mi dawkę do 2.5 mg finasterydu i dodał loxon. Ale coś mi się wydaję, że nie pomaga. Dzisiaj zwiększył mi finasteryd do 5 mg dziennie.

OOOOOOOOOOOOooooooooo

Mogę wiedzieć w jakiej miejscowości w tym kraju jest tak łaskawy lekarz ? Toż to niecodzienne zjawisko aby dostać od dermatologa dawkę 5 mg finasterydu w celu leczenia łysienia...

I pytanie jeszcze tylko czy kazał kupować 5 paczek prołpiszii, czy jedną proscaru ?

Lekarz jest w Wawie 5 mg Finasteru.

W marcu był jeszcze 1 mg (Propecia). Od czerwca do września 2.5 Finasteru. A od dzisiaj 5 mg Finasteru. Na kolejną wizytę badanie DHT i wskaźniki wątrobowe. Myślę, że lekarz myśli o Ducie ale waha się jeszcze.

• Members
Napisano

Masz dwie opcje albo przejść na dutasteryd albo dołożyć dutasteryd do finasterydu (jak to często zalecają hiszpańscy lekarze). Dodatkowo zamiast Loxonu lepiej spróbuj jakiś minoks z dodatkami jak nr-07, Lipogaine albo minoks z finasterydem.