Members piotr1281 Napisano 19 Grudnia 2019 Members Napisano 19 Grudnia 2019 Tu gościu przedstawia wyniki badań kuracji botoxem ( wczesniej jednak gada o swojej 2 przeszczepie) . To w jakimś stopniu potwierdza teorię fibrozy i napięcia skóry głowy w miejscach gdzie występuje łysienie. Cytuj
Members antydhtor Napisano 19 Grudnia 2019 Members Napisano 19 Grudnia 2019 Może sobie zacznę botox napiehdalać w czoło, tylko czy te polskie wieprze nie będą mnie dyskryminować w takich salonach kosmetycznych gdzie można sobie botox zapodawać? I czy nie będę musiał jechać gdzieś kuhwa do Ameryki albo na zachód Europy, aby móc korzystać z dobrodziejstw botoxu ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 19 Grudnia 2019 Members Napisano 19 Grudnia 2019 Tylko w twoim przypadku to się chyba nie sprawdzi, bo z tego co on tam gada to blokuje DHT więc działa trochę jak fin/dut tzn. działa na zminiaturyzowane włosy, a ty raczej tych nie miałeś na czole Więc antek niestety ale u Ciebie chyba tylko przeszczep/klonowanie/ew. Jakieś komórki macierzyste typu Replicel Cytuj
Members antydhtor Napisano 19 Grudnia 2019 Members Napisano 19 Grudnia 2019 Jak nie miałem, musiałem mieć, bo przecież nawet transgenderom mtf nie zarasta tak czoło, a często mimo kuracji mają NW2 a nawet 3 i robią HT na ponad 3kgr. Tak czy tak spróbować chyba można. Każdy może spróbować i powinien jeśli ma na to ochotę. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members piotr1281 Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Members Napisano 20 Grudnia 2019 Ja sie pytałem w invicta i babka powiedziala ze maja w ofercie botox ale na twarz i na glowe mi nie zrobi bo tego nie ma w ofercie. Po moich naleganiach powiedziala ze zapyta szefa i oddzwoni - nie oddzwonila... Cytuj
Members antydhtor Napisano 20 Grudnia 2019 Members Napisano 20 Grudnia 2019 Pytanie, czy czoło zalicza się do głowy czy do twarzy (jeśli brać pod uwagę mój przypadek), choć faktycznie do jednego i do drugiego, bo twarz jest częścią głowy. A takich salonów jest uj, jak nie w tym to próbuj w innych. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members piotr1281 Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Members Napisano 20 Grudnia 2019 Moze w jakims prywatnym salonie.Btw botox bardzo pomaga w leczeniu natpotliwosci wiec moglby pomoc w walce z łojotokiem Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 23 Grudnia 2019 Members Napisano 23 Grudnia 2019 Piotr nie wiem skąd jesteś ale znalazłem coś takiego w Berlinie https://www.belladerma.de/botox-gegen-h ... erlin.html niestety nie ma ceny ale już wysłałem zapytanie teraz przerwa świąteczna w większości firm więc odpowiedzi możemy się spodziewać po 6. Cytuj
Members piotr1281 Napisano 24 Grudnia 2019 Autor Members Napisano 24 Grudnia 2019 Dzieki wielkie. Jak bedziesz cos wiedzial daj znac. Niestety pewnie cennik jak u nas x 4 Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 24 Grudnia 2019 Members Napisano 24 Grudnia 2019 Porównywałem z innymi zabiegami to wychodzi minimalnie drożej. Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 27 Grudnia 2019 Members Napisano 27 Grudnia 2019 Taka ciekawostka o kobietach które zauważyły recesje linii po botoksie https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5096242/ -- 27 gru 2019, 19:16 -- I jeszcze jednow Wawie to ok 1500 zł http://www.martaskoczylas.pl/cennik Cytuj
Members piotr1281 Napisano 27 Grudnia 2019 Autor Members Napisano 27 Grudnia 2019 Ciekawy przypadek ale w sumie nie doszli na 100% ze to botox. Babki nie daly sobie zrobić biopsji. Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 27 Grudnia 2019 Members Napisano 27 Grudnia 2019 No to fakt, ale wszystkie które wzięły udział mówiły o tym problemie, choć trzeba przyznać że były to kobitki po 50, a je jak wiadomo też dosięga androgenówa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi