Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam,

Chcę zacząć brać Finasteryd i zastanawiam się nad dawkowaniem.

Możecie się podzielić jakie wartości DHT mieliście przed braniem Fina a jakie po i po jakich dawkach. Chciałbym mniej więcej zobaczyć ile powinienem brać i jakich wyników się spodziewać po poszczególnych dawkach (chciałem zacząć od 0,25 albo 0,5 mg).

Widziałem wykresy z ilością blokowanego DHT ale chciałbym zobaczyć kiedy np. musieliście zwiększyć dawkę i częstotliwość brania ponieważ dana ilość nie pomagała.

Dzięki

• Members
Napisano

350 przed 250 po ok 8 mc fin topical 0.01% co odpowiada1 mg doustnie. Podobno najlepsza bezpieczna dawka to 3 x tyg 1mg. Wszystko tez zalezy ile masz dht przed badaniem. Podsylalem kiedys linka do vloga prowadzonego przez chirurga od transplantacji ktory przeprzepisuje fina od 1997 i mowil ze wlasnie 3 x na tydz 1mg jest najbezpieczniej w stosunku do zysku. Jezeli w takiej konfiguracji jestes ok to zwieksz np po 3 mc do 1mg ED. Ja nie biore wiecej gdyz juz teraz jestem na granicy

• Members
Napisano

Ja też mam na obecną chwilę 560 (badanie zaraz przed zaczęciem brania FINa 2 tygodnie temu), testosteron też ok 550-600. Nie wiem czy to 560 to jest dużo i czy mam się martwić. Kiedy zrobić kolejne badanie DHT aby sprawdzić ile zeszło? Po 3 lub 6 miesiącach czy wcześniej? Teoretycznie ok. 60% z DHT powinno zejść ale widzę, że w praktyce jest różnie.

• 2 months later...
  • Members
Napisano
Ja biorę 5 mg i mam wynik 707.

Nie zlinczowali Cię jeszcze za branie fina w dawce 5 mg, bo na forach o łysieniu linczują za to....

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

Uzywalem przez wiekszosc czasu morr f 5%. Uwazam ze stosunek jakosc cena najlepsza. Szybko sechł wlosy super sie ukladaly ale wysusza skore bardzo. Teraz jest z nim problem bo Indie sa zamkniete. Robilem tez sam przez chwile i wydaje mi sie ze dzialalo lepiej ale mialem po tym lekko zamule. Morrf ma liposomy s wkladzie i faktyczmie nie mialem po nim zadnych tego typu rzeczy. Przesiadlem sie na 3 x tydz 1 mg fina poniewaz lanientego na obszar calej glowy jest niepraktyczne i nieekonomiczne plus o ile 2 x 1ml na dzien bylo ok tak przy 6 ml juz libido bylo znacznie slabsze

• Members
Napisano
Uzywalem przez wiekszosc czasu morr f 5%. Uwazam ze stosunek jakosc cena najlepsza. Szybko sechł wlosy super sie ukladaly ale wysusza skore bardzo. Teraz jest z nim problem bo Indie sa zamkniete. Robilem tez sam przez chwile i wydaje mi sie ze dzialalo lepiej ale mialem po tym lekko zamule. Morrf ma liposomy s wkladzie i faktyczmie nie mialem po nim zadnych tego typu rzeczy. Przesiadlem sie na 3 x tydz 1 mg fina poniewaz lanientego na obszar calej glowy jest niepraktyczne i nieekonomiczne plus o ile 2 x 1ml na dzien bylo ok tak przy 6 ml juz libido bylo znacznie slabsze

Z tego co widzę to ebayu kilka osób sprzedaje ten produkt. Prawdopodobnie wysyłają już. Sam się zastanawiałem nad tym produktem. Miałeś jakieś uboki przy Morr-f?

• Members
Napisano

Sprzedaja ale Ebay blokuje sprzedaż. Chyba ze cos sie zmienilo. Jak uzywalem zgodnie z opisem to nie ale jak lalem 3 x wiecej to juz troche libido mniejsze ale ja mam niskie dht wiec moze dlatego. Ogolnie to dobry produkt.

• 1 month later...
  • Members
Napisano
Ja biorę 5 mg i mam wynik 707.

Nie zlinczowali Cię jeszcze za branie fina w dawce 5 mg, bo na forach o łysieniu linczują za to....

Jeszcze nie zlinczowali teraz biorę fina 5 mg i 2 razy w tyg Dut. Niedlugo zrobie wyniki.