Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Postanowiłem odświeżyć wątek Zauważyliście coś pozytywnego po 3 miesięcznej kuracji AHK, jakie stężenia stosujecie, czy mieszacie z czymś ? Ja stopniowo zwiększam stężenie, obecnie 7% i dodałem do tego jeszcze 1% adenozyny z nadzieją że coś tam wykiełkuje

• Odpowiedzi 144
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja stosuję 5% stężenie w kremie z emu. Używam tego około 2.5 miesiąca-szczerze mówiąc dla mnie jest to za drogie w stosunku do efektów, ale mam zapas jeszcze na ponad pół roku więc już wykorzystam.

Planuję teraz przejść na pojazd alkoholowy z dmi. Mam już trochę dość tych wszystkich kremów. Przy stężeniu raczej zostanę takim jak teraz

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

Napisano

Stosuje 3 miesiące i niestety nie zauważyłem żadnych pozytywnych efektów. Brak czegokolwiek, ale dodałem niedawno CB, a że najlepsze efekty mieli właśnie przy połączeniu AHK+ CB+ minox także liczę, że od teraz cokolwiek się polepszy, ale bardziej mam nadzieję niż w to wierzę...

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Members
Napisano
DMI jest ponoć dyskusyjne w kwestii zbytniego przenikania do krwiobiegu, pytanie jak wygląda to na tle petydów miedzi.

DMI nie przenika do krwiobiegu. Pomyliłeś się z DMSO

• Members
Napisano

Bo się zasugerowałem twoją wypowiedzią ziomu

DMI = całkowita absorpcja systemowa

Czy rzeczywiście to lepiej przenika niż krem bo na forum cyba nie ma wątku o tym.

Słuchajcie gdzie można to dostać i jak to po polskiemu brzmi ?

• Members
Napisano

Dzięki za info.

A jak wogóle postrzegacie dodanie adneozyny (1%) do AHK jako potencjalny składnik powodujący odrost ? Na szczęście można je ze sobą łączyć bo Spectral DNC ma je w składzie. Nie wiem czy stężenie nie za małe bo można dodawać w przedziale 0,8 - 3 %.

• Members
Napisano

No tu czekam na jak się sprawa potoczy z tym VPA bo też jestem zainteresowany. Mam nadzieję że nie skończy się tak samo jak Lat bo mi zalega w lodówce

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano

W badaniach nawet po 5 latach przechowywania była taka sama efektywność ,więc terminem ważności peptydów miedzi w ogole nie ma sie co przejmować.

• 1 month later...
Napisano

Nie spodziewalbym sie efektow po stosowaniu samych AHK i dotyczy sie to praktycznie kazdego leku eksperymentalnego- osobno praktycznie nic nie daja, ale w polaczeniu z roznego rodzaju combo mozna sie cokolwiek wiecej juz spodziewac i czasami nawet milo zaskoczyc, niestety ludzie rzadko to rozumieja i stad tez nie ma efektow. AHK uwazam za bardzo dobry stuff i z pewnoscia bede go kontynuowal uzywac, ale jak wspomnialem potrzeba do tego jeszcze jakiegos mocnego stymulatora i blokera i wtedy mozna pytac czy sa jakiekolwiek efekty.

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Może z nowym rokiem są inne ceny. Podobno wraz ze świętami pojawiły się obniżki cen. Jakie są koszty jednej osoby przy grupowym zamówieniu AHK-Cu?

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Nie ma już zamowień na ahk. Mozesz je dostac u Kane'a jesli chcesz. Ale zdecydowanie stosunek cena/efektywność nie jest zachęcająca. Ale jeśli nie dbasz o koszty...