Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Na wstępie, podziękowania dla wszystkich, którzy dzielą się swoimi opiniami i relacjami po przeszczepach. Po kilku latach odkładania pieniędzy postanowiłem w końcu podejść do leczenia chirurgicznego. Po raz pierwszy myślałem o tym w 2012 roku, ale - chyba słusznie - postanowiłem zaczekać. Zakola się powiększyły, ale nie tak radykalnie, jak się spodziewałem. Krótko mówiąc - idę drogą swojego ojca, który ma duże zakola, ale w wieku 60 lat wciąż grube i solidne włosy poza nimi, zero łysych miejsc na środku głowy.

Zastanawiałem się nad Feriduinim, ale nie wiem, czy mój budżet wytrzyma jego wymagania finansowe. Nie mam pojęcia ile graftów potrzebuję i stąd pytanie - jak uważacie? Nie zależy mi na obniżeniu linii czoła, nie mam gigantycznych wymagań co do gęstości, po wielu efektach leczenia i przykładach tutaj, wiem, że idealnie nie będzie. Chciałbym jednak "pozbyć" się zakoli.

W załączniku przesyłam aktualne zdjęcia.

Będę bardzo wdzięczny za opinie.

• Members
Napisano

Możesz spróbować u Dr Zareva. Masz jakąś kurację farmakologiczną ? Według mnie potrzebujesz około 3000-3500 graftów żeby zrobić z tego NW2 i jeżeli nie masz wysokich wymagań to powinna być optymalna linia w takim przypadku. Jednocześnie zaznaczam, że jakimś specem od szacowania graftów i przeszczepów nie jestem, więc opinie bardziej kompetentnych mile widziane.

• Members
Napisano
Możesz spróbować u Dr Zareva. Masz jakąś kurację farmakologiczną ? Według mnie potrzebujesz około 3000-3500 graftów żeby zrobić z tego NW2 i jeżeli nie masz wysokich wymagań to powinna być optymalna linia w takim przypadku. Jednocześnie zaznaczam, że jakimś specem od szacowania graftów i przeszczepów nie jestem, więc opinie bardziej kompetentnych mile widziane.

Nie, nie używam żadnej farmakologii. Dziękuję za odpowiedź.

• Members
Napisano
Szczęściarzem to jest Brad Pitt albo nasz Polski Andrzej Zieliński albo Janusz Rewiński

Albo Ian D'Sa, czy np. Alistair Overeem, i inni im podobni przynajmniej z linii i ze stanu włosów w ogóle, i nie wspominając o ich wieku przy tym...

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano
Zamiast wydawać 25k na 1800 graftów (tyle zapłacisz u tych najlepszych) u niego będziesz miał zapewne efekt podobny i 2 razy więcej włosów.

Że czego...? chyba 25k ale USD albo € u tych najlepszych, bo na pewno nie ''złotych'' polskich...

A Zarev co prawda wychodzi bardzo tanio w stosunku jakości do ceny i nawet 2 do 3 razy taniej niż w top klinikach, ale bierze 4€ za graft czyli za np. 1800 graftów byłoby to jakieś 32000 PLN a nie 25000 PLN.

Ale autor tematu jak na moje potrzebuje co najmniej z 3800 graftow a nie 1800, - choć wiele zależy od linii i jego preferencji.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator