Members Jose13 Napisano 21 Września 2020 Members Napisano 21 Września 2020 Na wstępie, podziękowania dla wszystkich, którzy dzielą się swoimi opiniami i relacjami po przeszczepach. Po kilku latach odkładania pieniędzy postanowiłem w końcu podejść do leczenia chirurgicznego. Po raz pierwszy myślałem o tym w 2012 roku, ale - chyba słusznie - postanowiłem zaczekać. Zakola się powiększyły, ale nie tak radykalnie, jak się spodziewałem. Krótko mówiąc - idę drogą swojego ojca, który ma duże zakola, ale w wieku 60 lat wciąż grube i solidne włosy poza nimi, zero łysych miejsc na środku głowy. Zastanawiałem się nad Feriduinim, ale nie wiem, czy mój budżet wytrzyma jego wymagania finansowe. Nie mam pojęcia ile graftów potrzebuję i stąd pytanie - jak uważacie? Nie zależy mi na obniżeniu linii czoła, nie mam gigantycznych wymagań co do gęstości, po wielu efektach leczenia i przykładach tutaj, wiem, że idealnie nie będzie. Chciałbym jednak "pozbyć" się zakoli. W załączniku przesyłam aktualne zdjęcia. Będę bardzo wdzięczny za opinie. Cytuj
Members vystelior Napisano 22 Września 2020 Members Napisano 22 Września 2020 Możesz spróbować u Dr Zareva. Masz jakąś kurację farmakologiczną ? Według mnie potrzebujesz około 3000-3500 graftów żeby zrobić z tego NW2 i jeżeli nie masz wysokich wymagań to powinna być optymalna linia w takim przypadku. Jednocześnie zaznaczam, że jakimś specem od szacowania graftów i przeszczepów nie jestem, więc opinie bardziej kompetentnych mile widziane. Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 22 Września 2020 Members Napisano 22 Września 2020 Myślę że ok 4k graftow bo tu koniecznie trzeba dorobić skronie, klinika to w zależności od finansów Cytuj
Members Jose13 Napisano 22 Września 2020 Autor Members Napisano 22 Września 2020 Możesz spróbować u Dr Zareva. Masz jakąś kurację farmakologiczną ? Według mnie potrzebujesz około 3000-3500 graftów żeby zrobić z tego NW2 i jeżeli nie masz wysokich wymagań to powinna być optymalna linia w takim przypadku. Jednocześnie zaznaczam, że jakimś specem od szacowania graftów i przeszczepów nie jestem, więc opinie bardziej kompetentnych mile widziane. Nie, nie używam żadnej farmakologii. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Members dandinho Napisano 22 Września 2020 Members Napisano 22 Września 2020 Majac taki stan w wieku 35 lat bez chemi jestes szczesciarzem Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 22 Września 2020 Members Napisano 22 Września 2020 Szczęściarzem to jest Brad Pitt albo nasz Polski Andrzej Zieliński albo Janusz Rewiński Cytuj
Members antydhtor Napisano 22 Września 2020 Members Napisano 22 Września 2020 Szczęściarzem to jest Brad Pitt albo nasz Polski Andrzej Zieliński albo Janusz Rewiński Albo Ian D'Sa, czy np. Alistair Overeem, i inni im podobni przynajmniej z linii i ze stanu włosów w ogóle, i nie wspominając o ich wieku przy tym... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members speed201 Napisano 24 Września 2020 Members Napisano 24 Września 2020 Jose13 zaznacz na zdjęciu obszar który chcesz wypełnić a będzie nam łatwiej oszacować Cytuj
Members damietoo Napisano 27 Września 2020 Members Napisano 27 Września 2020 Może skorzystaj z usług dr. Zarev. Facet jest naprawdę niezły (jak w top klinikach), ale podobno cenę ma niską. Zobacz sobie jego efekty, są świetne. Zamiast wydawać 25k na 1800 graftów (tyle zapłacisz u tych najlepszych) u niego będziesz miał zapewne efekt podobny i 2 razy więcej włosów. https://www.hairtransplantation.bg/index.php/en/ Cytuj
Members antydhtor Napisano 27 Września 2020 Members Napisano 27 Września 2020 Zamiast wydawać 25k na 1800 graftów (tyle zapłacisz u tych najlepszych) u niego będziesz miał zapewne efekt podobny i 2 razy więcej włosów. Że czego...? chyba 25k ale USD albo € u tych najlepszych, bo na pewno nie ''złotych'' polskich... A Zarev co prawda wychodzi bardzo tanio w stosunku jakości do ceny i nawet 2 do 3 razy taniej niż w top klinikach, ale bierze 4€ za graft czyli za np. 1800 graftów byłoby to jakieś 32000 PLN a nie 25000 PLN. Ale autor tematu jak na moje potrzebuje co najmniej z 3800 graftow a nie 1800, - choć wiele zależy od linii i jego preferencji. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members damietoo Napisano 27 Września 2020 Members Napisano 27 Września 2020 nie wiedziałem, że aż tak drogo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi