Members jegertilbake Napisano 27 Stycznia 2021 Members Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) 5 minut temu, arkadiusz098 napisał: No i elegancko wolny rynek, ja proszek będę brał to się zgłoszę na pw do CB niedługo, jakim kurierem wysyłasz jest możliwość do paczkomatu zamówić??? Wysyłka paczkomatem, dostawa na każdy piątek przy wpłacie do środy godz. 14:00 oraz na każdy wtorek przy wpłacie do godz. 14:00 w niedzielę, zakładając że będę miał na stanie. Edytowane 27 Stycznia 2021 przez jegertilbake Cytuj
Members Dawid0020 Napisano 27 Stycznia 2021 Members Napisano 27 Stycznia 2021 Towar jest już dostępny na actifolic, więc czas się zbierać Cytuj
Members alabala Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Members Napisano 27 Stycznia 2021 Tak potwierdzam, towar do actifolic dotarl. Zadalem pytanie o znizke. Cytuj
Members alabala Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Members Napisano 27 Stycznia 2021 1 godzinę temu, jegertilbake napisał: Pod moim postem w dziale Kup/Sprzedam między innymi autor tego posta (alabala), erdo. Z kupujących nikt nie narzekał, paczki są na czas a środek działa jak należy. Jak chcesz kupić to pisz pw. Na tą chwilę mam od ręki, ale po dodaniu wyników badań wzrosło zainteresowanie więc będę pewnie domawiał niedługo więcej. Hmmm nie widze mojego posta, w którym zarzucałbym Ci nieuczciwość. Zażartowałem tylko o tej firmie bo jest zero infa w necie o niej. To naturalne mieć jakieś obawy nie mając danych ani żadnego potwierdzenia prawda ? Poczekam co powiedzą w acti ale nie wykluczam, że skończy się, że zamówie u Ciebie :F Peace Cytuj
Members jegertilbake Napisano 27 Stycznia 2021 Members Napisano 27 Stycznia 2021 18 minut temu, alabala napisał: Hmmm nie widze mojego posta, w którym zarzucałbym Ci nieuczciwość. Zażartowałem tylko o tej firmie bo jest zero infa w necie o niej. To naturalne mieć jakieś obawy nie mając danych ani żadnego potwierdzenia prawda ? Poczekam co powiedzą w acti ale nie wykluczam, że skończy się, że zamówie u Ciebie :F Peace Spoko, mozliwe ze wzialem to po prostu do siebie, bo cala sytuacja z US ostatnio i inne sprawy w zyciu sprawialy, ze mialem za duzo stresu. Sorki. Cytuj
Members alabala Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Members Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Chill and luz Edytowane 27 Stycznia 2021 przez alabala Cytuj
Members Mg128 Napisano 28 Stycznia 2021 Members Napisano 28 Stycznia 2021 Jestem chętny na 20g + dodatek na badania. Cytuj
Members alabala Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Members Napisano 28 Stycznia 2021 Panowie dostałem odpowiedź z actifolic: Reasumując wychodzi 48 pln za gram. Porozmawiałem również z Panem Witkiem Mozgą z Trimen i spytałem o te badanie, które przeprowadził użytkownik jegertilbake. Tak więc potwierdzono autentyczność. Z tej racji niedużej różnicy w cenie i potwierdzeniu jakości towaru ja odpuszczam zamówienie z actifolic (szkoda dla mnie zachodu), ale jeżeli ktoś będzie chciał kontynuować tę zbiórkę to nie widzę przeszkód. Peace Cytuj
Members Dawid0020 Napisano 28 Stycznia 2021 Members Napisano 28 Stycznia 2021 ehhh zamawiając grupowo i wysyłając na badanie możemy mieć pewny towar. jegertilbake zrobił badanie raz ale co dalej, nie wiadomo jaką następną dostawę dostanie a raczej nie kalkuluje mu się badać tego za każdym razem. Badanie potwierdziło autentyczność ale nie zawierało badania czystości, więc w sumie proszek o 80% czystości też mógł potwierdzić autentyczność, chyba że sie mylę, nie jestem chemikiem Cytuj
Members jegertilbake Napisano 28 Stycznia 2021 Members Napisano 28 Stycznia 2021 (edytowane) 22 minuty temu, Dawid0020 napisał: ehhh zamawiając grupowo i wysyłając na badanie możemy mieć pewny towar. jegertilbake zrobił badanie raz ale co dalej, nie wiadomo jaką następną dostawę dostanie a raczej nie kalkuluje mu się badać tego za każdym razem. Badanie potwierdziło autentyczność ale nie zawierało badania czystości, więc w sumie proszek o 80% czystości też mógł potwierdzić autentyczność, chyba że sie mylę, nie jestem chemikiem Chyba już za bardzo wybrzydzasz, stosuję jednakowy płyn już długi czas, brało go ode mnie kilkadziesiąt osób z wykopu i nikt nie narzeka. Zawsze możesz sam kupić proszek, wysłać go żeby sprawdzić czystość a jak się okaże, że jest niska to zwracam ci koszt badania, koszt proszku/płynu i stawiam dużą pizzę. W tej społeczności jestem nowy i nierozpoznawalny, natomiast na wykopie konto mam już prawie 5 lat. Nigdy nikogo nie oszukałem a gdybym miał we wszystko wnikać w aż takim stopniu to chyba wolałbym jednak stracić włosy albo zbierać hajs na przeszczep (koniecznie w klinice z 50 certyfikatami, upewniając się wcześniej ile lat doświadczenia ma każdy z pracowników). PS Dodam, że od jednakowego dostawcy mam testosteron, który stosuje jeszcze dłużej niż RU58841. Może nie jestem zbyt rozważny, ale wstrzykiwałem go sobię w tyłek przez ten czas i mam też czarno na białym potwierdzenie, że środek jest skuteczny (wzrost we krwi z 500ng/dl do 1200ng/dl). To był powód dla którego nie widziałem początkowo sensu badać RU. Jakby ktoś chciał o samym testosteronie poczytać to zapraszam tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/46953187/sterydy-a-komu-to-potrzebne-o-suplementacji-testos/ Pozdrawiam Edytowane 28 Stycznia 2021 przez jegertilbake Cytuj
Members jegertilbake Napisano 28 Stycznia 2021 Members Napisano 28 Stycznia 2021 42 minuty temu, alabala napisał: Panowie dostałem odpowiedź z actifolic: Reasumując wychodzi 48 pln za gram. Porozmawiałem również z Panem Witkiem Mozgą z Trimen i spytałem o te badanie, które przeprowadził użytkownik jegertilbake. Tak więc potwierdzono autentyczność. Z tej racji niedużej różnicy w cenie i potwierdzeniu jakości towaru ja odpuszczam zamówienie z actifolic (szkoda dla mnie zachodu), ale jeżeli ktoś będzie chciał kontynuować tę zbiórkę to nie widzę przeszkód. Peace Dzięki za potwierdzenie Cytuj
Members Dawid0020 Napisano 28 Stycznia 2021 Members Napisano 28 Stycznia 2021 2 minuty temu, jegertilbake napisał: Chyba już za bardzo wybrzydzasz, stosuję jednakowy płyn już długi czas, brało go ode mnie kilkadziesiąt osób z wykopu i nikt nie narzeka. Zawsze możesz sam kupić proszek, wysłać go żeby sprawdzić czystość a jak się okaże, że jest niska to zwracam ci koszt badania, koszt proszku/płynu i stawiam dużą pizzę. W tej społeczności jestem nowy i nierozpoznawalny, natomiast na wykopie konto mam już prawie 5 lat. Nigdy nikogo nie oszukałem a gdybym miał we wszystko wnikać w aż takim stopniu to chyba wolałbym jednak stracić włosy albo zbierać hajs na przeszczep (koniecznie w klinice z 50 certyfikatami, upewniając się wcześniej ile lat doświadczenia ma każdy z pracowników). Pozdrawiam Tutaj nikt nie mówi że Ty byś kogoś oszukał, nie robisz badań każdej partii i sam nie wiesz, więc nie potrzebnie odbierasz to jako ataki personalne. Wiele osób stosujących RU jest tylko na tym środku i to dla nich podstawa by proszek był pewny, inaczej w kilka miesięcy zjebią sobie to na co pracowali kilka lat Nie miejsce więc na to byś cisnął sobie beke Cytuj
Members jegertilbake Napisano 28 Stycznia 2021 Members Napisano 28 Stycznia 2021 1 minutę temu, Dawid0020 napisał: Tutaj nikt nie mówi że Ty byś kogoś oszukał, nie robisz badań każdej partii i sam nie wiesz, więc nie potrzebnie odbierasz to jako ataki personalne. Wiele osób stosujących RU jest tylko na tym środku i to dla nich podstawa by proszek był pewny, inaczej w kilka miesięcy zjebią sobie to na co pracowali kilka lat Nie miejsce więc na to byś cisnął sobie beke Ok, pewnie masz racje. Odpisalem ci juz na PW, bo nie moglem edytowac swojego wpisu po dodaniu komentarza. Moze ja mam inne podejscie, bo problem u mnie nie byl az tak zaawansowany gdy podejmowalem sie stosowania tych srodkow (najpierw fina, potem RU) no i od razu znalazlem rozwiazanie. Sory, bo faktycznie moglem przesadzic, za duzo stresu w zyciu ostatnio mam i stad takie reakcje. Jak uda mi sie splacic kare US to zastanowie sie nad zbadaniem czystosci, ale wtedy pewnie podniose juz pewnie pare zl cene, zeby to pokryc. Póki co koszt pozostaje ten sam - butelka 50ml 5% stezenie gotowa 150zł, natomiast 2,5g proszku 140zł. Cytuj
Members Krzysiek51 Napisano 28 Stycznia 2021 Members Napisano 28 Stycznia 2021 a sprawdzałeś może ile będzie kosztować badanie czystości ? generalnie myślałem , że na własną ręke wykonałeś badania. Stosujesz jeszcze fina , czy już tylko RU , tak z ciekawości pytam. Cytuj
Members pwl Napisano 1 Lutego 2021 Members Napisano 1 Lutego 2021 @alabala coś nowego w temacie? Cytuj
Members alabala Napisano 2 Lutego 2021 Autor Members Napisano 2 Lutego 2021 Parę postów wyżej masz odpowiedź, ja zamówiłem od jegertilbake. Cytuj
Members bertek123 Napisano 13 Lutego 2021 Members Napisano 13 Lutego 2021 (edytowane) Zamówienie zkstalo złożone ? Bo tez byłbym chętny na 10g Edytowane 13 Lutego 2021 przez bertek123 Cytuj finasteryd (androstatin) 1x 1mg od czerwiec 2016minoxidil 5% od styczeń 2017
Members Matt87 Napisano 28 Lutego 2021 Members Napisano 28 Lutego 2021 no wlqsanie co z tym zamowieniem tez bym moze cos wzial.. Cytuj
Members hk05 Napisano 28 Lutego 2021 Members Napisano 28 Lutego 2021 Nie doszło do skutku bo użytkownik jegertilbake przedstawił lepszą ofertę i część osób wzięła od niego. Cytuj
Members Karmel88 Napisano 30 Lipca 2021 Members Napisano 30 Lipca 2021 Siemka czy będzie ktoś robił jakieś zamówienia ? Chętnie bym kupił Ru.. Cytuj
Members ziomeczek97 Napisano 7 Kwietnia 2022 Members Napisano 7 Kwietnia 2022 @jegertilbake czy można prosic o kontakt do Ciebie? Tez chciałbym zamówić buteleczkę Cytuj
Members Antyandrogens Napisano 19 Marca 2023 Members Napisano 19 Marca 2023 Witam, czy planowane są kolejne zamówienia zbiorowe? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi