Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Siemanko, myślę zrobić własny żel poprzez minoxidil i finasteryd, ma ktoś z was jakąś wiedzę w tym temacie? Jak to można fajnie zorganizować?. Chciałbym to ogarnąć sam bo jak patrzę po cenach rynkowych to się odechciewa. Dzięki i pozdrawiam 

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Dużo osób robi, wystarczy poczytać i to działa, głównie obserwuje kanał gościa ze Stanów, były też jakieś badania że stężenie wychodzi prawidłowe. Lekarz gościa po przeszczepie zaproponował mu żeby mieszał ileś tam tabletek skruszonych z minoxem, a nie był to byle kto, jest też parę filmików na YouTube możecie wpisać homemade topical finasteride czy w google i dużo się dowiecie, a w wolnym czasie opiszę wam jak ja to robię, głównie pomógł mi w tym hairnotic .

• Members
Napisano (edytowane)
18 godzin temu, Nocny napisał:

Ale są drogie te mieszanki i trudno dostępne. Rozpuszczenie fina w loxonie byłoby dużo tańszą opcją.

25 euro Fin w trichosolu 100ml to

taniej jak sam loxon

Edytowane przez Grzegorz641
  • Members
Napisano
Godzinę temu, Grzegorz641 napisał:

25 euro Fin w trichosolu 100ml to

taniej jak sam loxon

Gdzie takie ceny? I co to jest ten trichosol? 60ml 5% loxonu kosztuje mniej niż 30 zł 

• Members
Napisano
6 godzin temu, Grzegorz641 napisał:

Zamawiacie z minoxidilmax gdzie większość produktów pchana jest z Chin i niewiadomo ci jest w środku 

Tu mamy aptekę 

No ja mam fina z minoxidilmax i dopiero uzywam go 4 miesiace. Chyba cos tam dziala, ale kosztowal 116 dolarow plus chyba okolo 30 za wysylke :( 60 ml. Wzialem tylko na probe i szukam tanszych i sprawdzonych opcji.

• Members
Napisano
W dniu 8.01.2022 o 20:49, Grzegorz641 napisał:

Ciekawa strona. Jakie koszty wysyłki do Polski i ile trzeba czekać na paczkę? To jest bardzo ciekawa opcja: Minoxidil 7% Trichosol csp 200ml (formuła Magisterial). Koszt 34.40 euro. Albo ta: Minoxidil 7% Retinoic Acid 0.025% Finasteride 0.1% Trichosol 200ml za 56 euro. 

• Members
Napisano

Jednak opcja za 56 euro nie jest dostępna, ale jest za 69 euro MINOXIDIL 5% FINASTERIDA 0.5% TRICHOSOL CSP 200ML, albo MINOXIDIL 7% DUTASTERIDA 0.5% TRICHOSOL CSP 200ML. Ciekawe jak to jest z tymi butelkami 200ml? Gdzieś czytałem, że minoxidil powinien być zużyty po miesiącu od otwarcia bo później pomału traci swoje właściwości. 200ml to zapas na 200 dni czyli ok 6 miesięcy. Jakie jest wasze zdanie?

• Members
Napisano

Zobacz na date ważności minoxa.

jesli apteka wystawia taka date ważności to coś w tym jest .Zobacz na zagranicznych forach ludzie większość produktów kupują z andory właśnie albo parati