Members armando Napisano 26 Listopada 2012 Members Napisano 26 Listopada 2012 w temacie trychologa to pojawiła się oferta na badanie włosów i skóry głowy u Dominiki Trocińskiej:http://www.mydeal.pl/warszawa-profesjon ... 10693.htmlZadzwoniłem z ciekawości, czy badanie w ramach kuponu jest wykonywane trichogramem ale okazuje się że nie (to już dodatkowy koszt).Generalnie z tego co usłyszałem to opiera się na kuracjach tylko i wyłącznie naturalnych a obecnie jest jakaś bardzo skuteczna kuracja na bazie palmy sabałowej...Na stronie jej "Centrum" można znaleźć przykładowe ceny produktów i nie są to tanie rzeczy.Jestem ciekaw czy ktoś już u niej był i jakie ewentualnie wrażenia.W necie nie ma za bardzo opinii na temat jej kuracji. Cytuj
Members emigrant Napisano 26 Listopada 2012 Members Napisano 26 Listopada 2012 Jasne, skuteczna kuracja na bazie palmy sabałowej, wszystko opiera się na naturze. To już mi wystarczy, że to totalne oszustwo. Grosik do grosika i uzbiera się na konkretne badanie czy to pierwiastkowe włosa czy trichogramem. Daj sobie spokój z takimi "naturalnymi" naciągaczami. Takie kuracje dobre dla pipek co się ubzdurało, że coś leci z głowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi