Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

w temacie trychologa to pojawiła się oferta na badanie włosów i skóry głowy u Dominiki Trocińskiej:

http://www.mydeal.pl/warszawa-profesjon ... 10693.html

Zadzwoniłem z ciekawości, czy badanie w ramach kuponu jest wykonywane trichogramem ale okazuje się że nie (to już dodatkowy koszt).

Generalnie z tego co usłyszałem to opiera się na kuracjach tylko i wyłącznie naturalnych a obecnie jest jakaś bardzo skuteczna kuracja na bazie palmy sabałowej...

Na stronie jej "Centrum" można znaleźć przykładowe ceny produktów i nie są to tanie rzeczy.

Jestem ciekaw czy ktoś już u niej był i jakie ewentualnie wrażenia.

W necie nie ma za bardzo opinii na temat jej kuracji.

• Members
Napisano

Jasne, skuteczna kuracja na bazie palmy sabałowej, wszystko opiera się na naturze. To już mi wystarczy, że to totalne oszustwo. Grosik do grosika i uzbiera się na konkretne badanie czy to pierwiastkowe włosa czy trichogramem. Daj sobie spokój z takimi "naturalnymi" naciągaczami. Takie kuracje dobre dla pipek co się ubzdurało, że coś leci z głowy.