Members majette Napisano 22 Kwietnia 2012 Members Napisano 22 Kwietnia 2012 Jak wiadomo ah-kcu min 2,5% działa w połączeniuz blokerami na odrost natomiast folligen, poleciłbym jako najlepszą /aczkolwiek nie tanią / odżywkę na pogrubienie i zdrowy wygląd włosów, po kilku miesiącach używania włosy zdecydowanie sie pogrubily, nabrały koloru, stąły sie błyszczące, potem zabrakło mi folligenu i niestetyp omimo odrostow po ht oraz stosowania wielu innych rzeczy nie udało mi sie doprowadzic do takiego stanu,w sensie prezencji włosów,tak wiec mam 100% pewnosci ,ze to folligen cream,który zawiera mieszanke innych niz ahk-cu peptydow tak wplynłął na włosy/ zaznaczam nie jestem bron Boże dystrybutorem tego itd/ tylko użytkownikiem pod wrażeniem Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members ziom1990 Napisano 22 Kwietnia 2012 Members Napisano 22 Kwietnia 2012 nie tylko peptydy miedzi w folligenie odpowiadają za efekty w postaniu lepszego wyglądu oraz stanu skóry głowy i włosów. Również inne składniki zawarte w kremie, nie można całej zasługi w przypadku folligeniu przypisywać tylko i wyłącznie peptydom Cytuj
Members majette Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Members Napisano 22 Kwietnia 2012 no w każdym razie jest super jako pogrubiacz i zapewnia lśniące włosy a to tez ważne jesli jeszcze się je ma oczywiście Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members eryk Napisano 26 Kwietnia 2012 Members Napisano 26 Kwietnia 2012 jak możesz to podaj link do tego kremu, bo nie wiem dokładnie o który chodzi. Ja znalazłem, ale bardzo drogi. Coś koło 100zł za opakowanie i nie wiem czy o ten chodzi.I od razu powiedz jak często trzeba go stosować i na ile wystarcza jedno opakowanie?Bo efekt po WAX utrzymuję się bardzo krótko według mnie. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 26 Kwietnia 2012 Members Napisano 26 Kwietnia 2012 WAX to jest beznadziejny środek. Bardziej obciąża włosy, aniżeli pomaga, stosowałem go przez dłuższy czas i niestety nic dobrego nie mogę o nim powiedzieć. A folligen rzeczywiście jest drogi, ja bym na Twoim miejscu spróbował na początku z czymś tańszym np. Odżywka Avalon biotin b-complex (poszukaj na http://www.ebay.pl) Cytuj
Members eryk Napisano 28 Kwietnia 2012 Members Napisano 28 Kwietnia 2012 na lysienie.info ktoś polecił odżywkę himalaya. Co o niej sądzicie ? http://www.magiczne-indie.pl/kosmetyki/ ... rbals.html Cytuj
Members ziom1990 Napisano 28 Kwietnia 2012 Members Napisano 28 Kwietnia 2012 nigdy nie stosowałem, musiałbym zobaczyć dokładny skład (INCI) żeby się wypowiedzieć Cytuj
Members Skald Napisano 28 Kwietnia 2012 Members Napisano 28 Kwietnia 2012 na lysienie.info ktoś polecił odżywkę himalaya. Co o niej sądzicie ? http://www.magiczne-indie.pl/kosmetyki/ ... rbals.html Gwoli ścisłości: to ja ją poleciłem, ale raczej wątpię żeby przeciwdziałała ona łysieniu, tak samo jak WAX. Jeżeli jednak potrzebujesz odżywki (tak jak zaznaczyłem na lysienie.info) to ta jest naprawdę bardzo dobra, na pewno najlepsza jaką stosowałem. Na rynku nie ma niestety odżywki, która w znaczącym stopniu może zahamować łysienie. Cytuj Jestem reprezentantem Dr. A's HRC, najlepszej na świecie kliniki transplantacji włosów wg #HairSite.com.http://www.fusehairpolska.blogspot.com Wszelkie opinie wygłaszane na tym profilu są prywatne.
Members eryk Napisano 28 Kwietnia 2012 Members Napisano 28 Kwietnia 2012 Nie chce odżywką przeciwdziałać łysieniu. Nie wiem od czego, ale w ostatnim czasie nie jestem w stanie doprowadzić włosów do połysku. Sa suche i strasznie matowe, takie bez życia. Zamówię tą odżywkę i dam znać jak działa. Cytuj
Members majette Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Members Napisano 28 Kwietnia 2012 jak możesz to podaj link do tego kremu, bo nie wiem dokładnie o który chodzi. Ja znalazłem, ale bardzo drogi. Coś koło 100zł za opakowanie i nie wiem czy o ten chodzi.I od razu powiedz jak często trzeba go stosować i na ile wystarcza jedno opakowanie?Bo efekt po WAX utrzymuję się bardzo krótko według mnie. http://store.reverseskinaging.com/Produ ... uctCode=40 Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members tadek Napisano 29 Maja 2012 Members Napisano 29 Maja 2012 majette. od paru dni stosuje folligen krem. Czy ty go stosujesz tylko na noc? On bardzo farbuje skórę na głowie i włosy po nim są jakieś dziwne w dotyku. Ja najpierw stosuje minox a po paru minutach nakładam folligen na noc. Cytuj
Members majette Napisano 31 Maja 2012 Autor Members Napisano 31 Maja 2012 ani mi nie farbuje skóry bo w nia wnika bez sladu,ani nie są po nim dziwne włosy, są błyszczące i grubsze jezeli ci farbują to oczywiście stosuj na noc Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members wacek234 Napisano 20 Września 2012 Members Napisano 20 Września 2012 Odświeżam temat. stosujecie nadal odżywke? jestem ciekaw jak działa bo cena jest sporawa i nie chce w ciemno wydawac tyle kasy Cytuj
Members majette Napisano 14 Października 2012 Autor Members Napisano 14 Października 2012 pogrubia,pociemnia,nalbyszcza,poprawia kondycje,nie daje odrostow Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members janusz8901 Napisano 19 Sierpnia 2013 Members Napisano 19 Sierpnia 2013 Jedno pytanie: jak stosować folligen w przypadku jednoczesnego stosowania minoxidilu? Przed jego aplikacją czy po? Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Stosuje ahk przed wiec folligen chyba tez, ale nie wiem dokladnie jak jest zalecane;] Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members ediwata Napisano 10 Września 2013 Members Napisano 10 Września 2013 koledzy zamówiłem folligen w hair spa, dziwi mnie naklejka z tyłu: Mfg:01/11. to jakaś data przydatności? miał ktoś tak? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi