Members stigman88 Napisano 28 Czerwca 2022 Members Napisano 28 Czerwca 2022 Hej, Nie wiem czy ten temat istnieje, ale jestem ciekaw w jakiej częstotliwości stosujecie fin 0,025 % z trichosolem. Ja obecnie stosuje 3 razy w tygodniu po 1ml - jak na razie, od 2 tyg. zero skutków ubocznych. Jak jest u was? Cytuj
Members bodzix1809 Napisano 28 Czerwca 2022 Members Napisano 28 Czerwca 2022 6 godzin temu, stigman88 napisał: Hej, Nie wiem czy ten temat istnieje, ale jestem ciekaw w jakiej częstotliwości stosujecie fin 0,025 % z trichosolem. Ja obecnie stosuje 3 razy w tygodniu po 1ml - jak na razie, od 2 tyg. zero skutków ubocznych. Jak jest u was? Stosowałem tak samo i po kilku tygodniach zaczęły się pojawiać skutki uboczne. Teraz topical dut z trichosolem od kilku miesięcy i 0% skutków ubocznych. Przeliczając na mg nakładam raz na tydzień 1 mg. Cytuj
Members stigman88 Napisano 28 Czerwca 2022 Autor Members Napisano 28 Czerwca 2022 2 godziny temu, bodzix1809 napisał: Stosowałem tak samo i po kilku tygodniach zaczęły się pojawiać skutki uboczne. Teraz topical dut z trichosolem od kilku miesięcy i 0% skutków ubocznych. Przeliczając na mg nakładam raz na tydzień 1 mg. Ciekawe. Po jakim czasie zrobić badanie na hormony? Cytuj
Members bodzix1809 Napisano 28 Czerwca 2022 Members Napisano 28 Czerwca 2022 43 minuty temu, stigman88 napisał: Ciekawe. Po jakim czasie zrobić badanie na hormony? Nie wiem. Ja jeszcze nie robiłem w trakcie kuracji, ale pewnie niedługo sprawdzę. Póki co czuję się dobrze Cytuj
Members Grzegorz641 Napisano 3 Lipca 2022 Members Napisano 3 Lipca 2022 (edytowane) I jak kuracje Ja tez używałem przez jakieś pare miesięcy teraz zrobiłem sobie przerwę stosuje przeważnie 3 razy w tygodniu 0.025% czy pomaga raczej tak skutki uboczne ciężko stwierdzić po topical ducie przyszły po 9 tygodniach robiłem badania hormonalne po 4 miesiącach stosowania Fina testosteron wolny i calkowity bez zmian ( po topicalu dut test spadł drastycznie co nie powino mieć miejsca ale tak było ) Dht niestety nie zbadałem bo nie miałem możliwość za granica tu zrobić robiłem w styczniu jak byłem w Polsce i było na poziomie 560 Edytowane 3 Lipca 2022 przez Grzegorz641 Cytuj
Members stigman88 Napisano 2 Października 2022 Autor Members Napisano 2 Października 2022 Muszę rozrobić fin topical 0,025 % na trichosolu od 0,001 %. Nie mam trichosolu, więc nie wiem, jaki inny pojazd zastosować...co byście zasugerowali? Minox? Cytuj
Members feegloo Napisano 2 Października 2022 Members Napisano 2 Października 2022 (edytowane) Stemoxidine (Serioxyl Denser Hair) albo wcierka z Rossmana/Hebe - z alkoholem lub bez, byle bez glikolu propylenowego Najlepie robić tak, że masz kieliszek i rozrabiasz na bieżąco przed wcieraniem według proporcji, nabierając strzykawką Czyli np 0,2ml trichosol + 0,3ml wcierki Edytowane 2 Października 2022 przez feegloo 1 Cytuj
Members stigman88 Napisano 2 Października 2022 Autor Members Napisano 2 Października 2022 2 godziny temu, feegloo napisał: Stemoxidine (Serioxyl Denser Hair) albo wcierka z Rossmana/Hebe - z alkoholem lub bez, byle bez glikolu propylenowego Najlepie robić tak, że masz kieliszek i rozrabiasz na bieżąco przed wcieraniem według proporcji, nabierając strzykawką Czyli np 0,2ml trichosol + 0,3ml wcierki Dzięki! Zapomniałem o stemoxie :)) Cytuj
Members feegloo Napisano 2 Października 2022 Members Napisano 2 Października 2022 0,01% = 0,4ml fina 0,025% + 0,6ml reszta Nie zdążyłem edytować😉 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi