Members Jack 33 Napisano 23 Listopada 2024 Members Napisano 23 Listopada 2024 Najbardziej przekonywujący post i super rezultat Cytuj
Members antydhtor Napisano 23 Listopada 2024 Members Napisano 23 Listopada 2024 W dniu 22.08.2022 o 21:12, Esmon napisał: Jestem lekarzem I w związku z tym mam pytanie. Czy to dlatego, że jesteś lekarzem i masz jakieś tam swoje przekonania nt. leków nie bierzesz fina ? I skoro jesteś lekarzem to znasz to ''towarzystwo'' od kuchni, powiedz mi zatem dlaczego większość lekarzy jest tak skrajnie przeciwna stosowaniu leków farmakologicznych ? Uwierz, wiem coś o tym i to nie tylko z opowieści ludzi, bo miałem też lekarza w rodzinie i za skurczybyka nie chciał leczyć u siebie PCa a wcześniej zapewne BPH a o AGA/MPB już nie wspomnę - choć dbał o włosy.... Świadomie wybrał śmierć i zostawił rodzinę i znajomych oraz majątek - PCa zabił go w pół roku od pierwszej diagnozy... Ja biorę fina i duta, oprócz tego cyproteroni acetas, użyłem też kiedyś analogu GnRh-Lh, biorę minoxidil w sporych dawkach, brałem też estradiolum w różnych postaciach i nic mi nie jest. Wyleczyłem tylko AGA/MPB samemu nie będąc lekarzem. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 23 Listopada 2024 Members Napisano 23 Listopada 2024 W dniu 24.09.2022 o 12:44, Esmon napisał: Myśle ze jak ktoś zauważył że coś mu się przejaśniać na głowie może próbować leków albo minoxidylu itp. Ale jak ktoś już nie ma cebulek jak ja nie miałem to chemia nie pomoże. Może są pokazane jakieś cudowne terapie Fin plus minoxidil ale pewnie jest to margines. Serio nie pomoże... ? A ten margines jest chyba jednak nico większy niż Ci się zdaje. W dniu 24.09.2022 o 12:54, Esmon napisał: ale wątpię że obudzi zmarłe cebulki włosowe.. Czasami zdarza się niemożliwe, do tego stopnia, że nie tylko zmarłe cebulki wracają do życia, ale i włosy pojawiają się w miejscach w których ich nigdy wcześniej nie było. Co o tym sądzisz jako lekarz ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi