Members looksmatters Napisano 18 Grudnia 2023 Members Napisano 18 Grudnia 2023 W ogóle to dziwne, że po ducie nie masz uboków, a po finie miałeś. Może to było placebo albo przyczyny zewnętrzne😅 Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Members Sado Napisano 18 Grudnia 2023 Autor Members Napisano 18 Grudnia 2023 Godzinę temu, looksmatters napisał: W ogóle to dziwne, że po ducie nie masz uboków, a po finie miałeś. Może to było placebo albo przyczyny zewnętrzne😅 Mogło tak być, może organizm się po prostu przyzwyczaił - ale nie chcę już kombinować, skoro czuję się dobrze Cytuj
Members looksmatters Napisano 16 Stycznia 2024 Members Napisano 16 Stycznia 2024 Mógłbyś wrzucić przy okazji kolejnego update'u zdjęcie linii włosów w dobrym świetle? Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Members Sado Napisano 16 Stycznia 2024 Autor Members Napisano 16 Stycznia 2024 Każde ze zdjęć starałem się robić w naturalnym świetle dziennym, stojąc tuż przy oknie kierunkiem do niego (oprócz zdjęć typu selfie kamerką z przodu), więc myślę, że oświetlenie było dobre. Chyba że chodzi o zbliżenie stricte na linię np. z zaczesem w tył - to postaram się w któryś weekend zrobić i wrzucić. Cytuj
Members looksmatters Napisano 16 Stycznia 2024 Members Napisano 16 Stycznia 2024 1 godzinę temu, Sado napisał: Chyba że chodzi o zbliżenie stricte na linię np. z zaczesem w tył - to postaram się w któryś weekend zrobić i wrzucić. Tak, chodzi o pokazanie linii włosów, żeby każdy zobaczył czy są jakieś grafty wielowłosowe itd. Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Members Sado Napisano 10 Października 2024 Autor Members Napisano 10 Października 2024 No i minęły już niemal 2 lata, czas na podsumowanie. Leki: 0,5 mg dutasteryd około 5 razy w tygodniu Czy włosy ciągle wypadają: tak. Ale nie widzę postępu łysienia, więc mam na to wywalone. Finalny efekt: dla mnie mega. Wiadomo - czubek jest dalej mocno przerzedzony. Przy fryzurze pokazanej poniżej jest to nieźle ukryte, ale na co dzień, gdy nie chce mi się tak idealnie formować fryzury, to widać go + przerzedzenia na środku (które bardzo łatwo zlikwidować zwykłym zaczesaniem). Kolejny przeszczep włosów: może za rok, może za dwa. Uzupełnię koronę + dogęszczę środek. Szacuję ~2000-2500 graftów. Więcej nie chcę, niech zostanie na dogęszczenie za x lat. A już niedługo przeszczep brody, mam zamiar podzielić się efektami. 2 Cytuj
Members tommek86 Napisano 10 Października 2024 Members Napisano 10 Października 2024 Efekt finalny świetny Cytuj
Members 2fast4you Napisano 10 Października 2024 Members Napisano 10 Października 2024 Bardzo dobry efekt końcowy od razu pare lat młodziej człowiek wygląda Cytuj
Members Rafal77 Napisano 10 Października 2024 Members Napisano 10 Października 2024 Super efekt. Ułóż tak fryzurę, żeby był widoczny problem na koronie i zrob fotkę jak możesz. I napisz ile miales posadzone na koronie? Cytuj
Members Tekken43 Napisano 11 Października 2024 Members Napisano 11 Października 2024 Świetny efekt Cytuj
Members Sado Napisano 12 Października 2024 Autor Members Napisano 12 Października 2024 W dniu 10.10.2024 o 22:45, Rafal77 napisał: Super efekt. Ułóż tak fryzurę, żeby był widoczny problem na koronie i zrob fotkę jak możesz. I napisz ile miales posadzone na koronie? Tak to wygląda przy zaczesaniu na przód. Nie mam pojęcia, ile mi zasadzili na koronie, a ile na przodzie - nie dostałem takiej analizy. Patrząc po zdjęciach w trakcie oepracji, to na koronę poszło naprawdę niewiele, przy czym jasno postawiłem sprawę przed zabiegiem: nie chce przekraczać 4000 graftów i na pewno będę robił kolejny przeszczep w przyszłości, więc zostało to zrobione zgodnie z moimi wymaganiami. Cytuj
Members Tekken43 Napisano 12 Października 2024 Members Napisano 12 Października 2024 Po drugim to będzie zero widoczności że kiedyś miałeś problem z lysina Cytuj
Members Rafal77 Napisano 12 Października 2024 Members Napisano 12 Października 2024 Chciałbym mieć w tym miejscu taką "łysine" Nie wygląda to źle. Nie przejmowałbym się. Ewentualnie mikrowłókna Cytuj
Members looksmatters Napisano 13 Października 2024 Members Napisano 13 Października 2024 14 godzin temu, Sado napisał: Tak to wygląda przy zaczesaniu na przód. Nie mam pojęcia, ile mi zasadzili na koronie, a ile na przodzie - nie dostałem takiej analizy. Patrząc po zdjęciach w trakcie oepracji, to na koronę poszło naprawdę niewiele, przy czym jasno postawiłem sprawę przed zabiegiem: nie chce przekraczać 4000 graftów i na pewno będę robił kolejny przeszczep w przyszłości, więc zostało to zrobione zgodnie z moimi wymaganiami. Myślę, że wszystko rozsądnie wszystko było zaplanowane. Jakbym miał taki stan włosów jak Ty, to bym pewnie nie robił sobie przeszczepu 1 Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Members panpawel Napisano 13 Października 2024 Members Napisano 13 Października 2024 W dniu 14.07.2023 o 12:13, Sado napisał: Aktualizacja po 8 miesiącach. Kamerka przód: Kamerka tył: Giga chad. Ja sam jestem po 18 dniu i czekam jak to będzie wyglądać. Wrzuć jakiś update. Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi