Members puesmanana Napisano 16 Stycznia 2023 Members Napisano 16 Stycznia 2023 Brałem sobie fina i gdzieś po półtorej roku i nagle bardzo mi się przerzedził z centymetr na skalpie. Zamieniłem fina na duta i przestało, a nawet coś tam odrasta, bardzo powoli i mało ale jednak (4 miesiąc na ducie). A już miałem wypełniać zakola i obniżać przeszczepem w styczniu bo taki miesiąc nudny i smutny. No i teraz nie wiem, oni ten fragment przerzedzony to ogolą i puste miejsca wypełnią cebulkami? Czy nie powinienem zaczekać do kolejnego stycznia i zobaczyć, co to się tam będzie działo z tymi włosami? Czy może już nie lepiej spisać te przerzedzone fragmenty na straty, bo i tak wypadną? Widział ktoś gdzieś materiały jakieś, kiedy jest dobry moment na przeszczep? Cytuj
Members looksmatters Napisano 17 Stycznia 2023 Members Napisano 17 Stycznia 2023 bez fotek to za wiele nie podpowiem Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Rekomendowane odpowiedzi