Members przemek89k Napisano 22 Maja 2023 Members Napisano 22 Maja 2023 Zastanawiam się czy znaczenie ma pora zażywania finasterydu - czy lepiej to zrobić rano, czy wieczorem? W ulotce jest napisane, że nie ma znaczenia pora i czy jest spożywany przed, czy po jedzeniu... Z drugiej strony rano zażywam kreatynę (ćwiczę na siłowni), która prawdopodobnie ma wpływ na DHT - czy w takim razie nie lepiej fina wziąć rano? Czy będzie to miało jakieś znaczenie? Z drugiej strony czytałem, że aby zniwelować skutki uboczne - lepiej zażywać fina wieczorem i w trakcie posiłku (będzie wolniej przyswajalny). Cytuj
Members emptybox Napisano 28 Czerwca 2023 Members Napisano 28 Czerwca 2023 Kreatyna może podnosić DHT wiec może powinieneś brać Duta lub ograniczyć kreatynę? Nie zauważyłem by pora zażywania fina miała wpływ na działanie. Ja zazwyczaj biorę po śniadaniu lub kolacji ale nie ma to znaczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi