Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
  • Members
Napisano

Cześć wszystkim,

Minął rok od zabiegu więc wrzucam aktualizację finalny efekt. Z tego miejsca chciałbym podziękować całej ekipie Aestepool za świetną robotę. Z efektu jestem bardzo zadowolony. Na pewno będę polecać klinikę i żałuję jedynie, że tak późno się człowiek zdecydował :)

przed i po rezultat.jpg

zdjecie1.jpg

zdjecie2.jpg

zdjecie3.jpg

zdjecie4.jpg

zdjecie5.jpg

zdjecie6.jpg

• Like 6

Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie

Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023

• Members
Napisano

Ale SZOS. Nowy, inny Ty. gratki i podzielam zdanie o Aesetpool. Twoja relacja też pośrednio wypłynęła u mnie na decyzję o wyborze kliniki, także też dzięki za to ;) 

18 godzin temu, Tekken43 napisał:

Miałem podobną ilość z Flymedica i nie mam takiej gęstości, zazdroszczę i gratuluję super efektu 

To akurat nie koniecznie musi być zależne od kliniki a od Twojej genetyki, wieku, stylu żywienia itd.

• Like 1
  • Members
Napisano

Dzięki wszystkim :) I dzięki wszystkim co wrzucają relację to dzięki nim również podjąłem decyzję o aestepool.

Tu jeszcze jedno fajne porównanie kiedyś a teraz z mokrymi włosami ulizanymi no wiele lat młodziej

porównanie1.jpg

• Like 6

• 5 weeks later...
  • Members
Napisano

Nie no jak to🤯to nie możliwe, kuwa efekt mega sztos, przecież na froncie ty nic nie miałeś, a teraz.... Ja jestem w szoku, na drugi przeszczep jak się zdecyduję to też bedzie Aestepool. Pozdro 😉

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano
W dniu 7.11.2024 o 22:05, Boldi napisał:

Nie no jak to🤯to nie możliwe, kuwa efekt mega sztos, przecież na froncie ty nic nie miałeś, a teraz.... Ja jestem w szoku, na drugi przeszczep jak się zdecyduję to też bedzie Aestepool. Pozdro 😉

Dziękuję :) 

Jeszcze jedno zdjęcie jakieś 13 miesięcy od zabiegu

ja.jpg

• Like 4

• 3 months later...
  • Members
Napisano
W dniu 12.04.2024 o 02:51, m123456 napisał:

Robię peelingi raz w tygodniu używam so flow z Hebe. Szampon używam na ten moment bambino dla dzieci 

Po jakim czasie od przeszczepu można zacząć robić peelingi ? Polecasz jakiś konkretny ?

• Members
Napisano
15 godzin temu, davidicke1 napisał:

Po jakim czasie od przeszczepu można zacząć robić peelingi ? Polecasz jakiś konkretny ?

robiłem po około pół roku od zabiegu pierwszy raz