Members asdator Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Members Napisano 7 Czerwca 2012 Niestety kremu sam nie zrobię, nie znam się na tym prościej mówiąc. Vinifolin jest wygodny. Ale skorzystam z porady Liona i sam będę robił sobie bazę wg. jego "przepisu". Cytuj
Members antydhtor Napisano 28 Czerwca Members Napisano 28 Czerwca Pytanie czy bierzecie jakieś minoksydyle z allegro w obecnych czasach, bo czasy trochę się zmieniły i teraz są niektóre preparaty z minoxem dostępne bez biletu do apteki np. na allegro? Ja kupuję obecnie minoxa z allegro i towar wysyłany niby z normalnej apteki, ale pytanie do innych, czy kupujecie też, i czy ktoś zauważył kiedyś jakiś kant ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members styers2 Napisano 29 Czerwca Members Napisano 29 Czerwca (edytowane) Nie brałem z allegro, ale parę razy zamawiałem z sieci aptek doz z opcją odbioru w sklepie. Mają dużo punktów, może to być jakaś alternatywa dla allegro. No i było zawsze wszystko ok jak to z apteki. Edytowane 29 Czerwca przez styers2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi