Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Jak ktoś ciśnie fina, duta i igf to musi podziałać .

Ale to fakt na zagranicznych forach sami doradzają, że jak fin podziała to olać forum i żyć.

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 87
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Skoro już jest ten wątek to mimo wsdzystko ktoś mógłby się podzielić szczegółami terapii

brakuje mi tutaj konkretów, opisu jak to wykonać oraz czego się można spodziewać.

• Members
Napisano

Przecież to jest terapia eksperymentalna . Takie terapie są objęte ścisłą tajemnicą ( Top Secret ) . Dopiero po okresie próbnym , uczestnicy eksperymentu będą mogli podsumować wyniki i zapewne uchylą rąbka tajemnicy . Zatem bądź cierpliwy kolego

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

wszystkich fascynatów tej terapii niestety muszę rozczarować , ale nie tak zupełnie

niestety terapia musiałaby być albo dożywotnia albo zastąpiona czyms co po jej odstawieniu nie spowoduje regresu

wyniki są szybkie , przyspiesza wzrost włosów, zagęszczenie jest ewidentne/niestety padł mi kom , którym robiłem foty/

jest pare ale o czym w badaniach nie wspominano:

-po odstawieniu szybko sie wszystko cofa

-terapia jest droga i uciązliwa na długa metę,ciągłe nakłówanie 2x tyg

-wycofano z obiegu ampułki bcn ,które były 150zeta za 5szt, teraz najtaniej mozna kupić nie będąc lekarzem ampułke sensowną za ok. 240 zeta za 3 szt /drogo/ http://cosmed24.pl/product_info.php?products_id=505

-ani kwas octowy ani sól fizjologiczna nie nadają się jako pojazd dla igf do skóry głowy- jedno i drugie jako pojazd igf osłabia mieszki, natomiast ze zwykła wodą destylowaną do iniekcji pieczenie jest zbyt masakryczne zeby to stosowac

-dochodzą koszty igiełek ,strzykawek

stwierdzam,że kuracja bez zapewnienia czegoś na utrzymanie jej efektów jest bez sensu,bo koszty są zbyt duże a wymaga to ciągłego stosowania

no i pomijam juz fakt,ze iniekcje robiłem sam ,a żaden lekarz za darmo robił nie bedzie

moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Zna ktoś miejsce w Krakowie gdzie można to robić?

Gdyby całość zamknęła się w 1000-1200zl to bym się skusił. Wiem, że to sporo, ale jestem w kluczowym momencie życia (25lat kawaler) i chciałbym mimo to zainwestować. Po 30 pewnie się pogodzę(liczę, że będzie już klonowanie), ale pociągnąłbym z 7-10 lat, ale to musiałby by być na zasadzie, że idę gdzieś 2xtyg i za tysiaka mi to robią

Znacie takie miejsce w Krakowie?

• Members
Napisano

Nikt tego nie zrobi . Każdy lekarz bazuje na gotowym preparacie , który sam kupuje i nie ma mowy , aby wstrzykiwali Ci IGF .

Możesz sam zadzwonić do kilku miejsc w Krakowie i odpowiedzą Ci to samo co ja .

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Zastanawiam się czy nie można by było tego robić dermarollerem ?

Wiem, że oczywiście jest to mniej skuteczne od mezo, ale może w niektórych przypadkach by wystarczyło

• Members
Napisano

Nie rozumiecie, że sama iniekcja to nie jest za duży problem przy odrobinie wprawy. Problemem jest sam IGF, który musisz przenosić w lodówce i nie można tym nawet wstrząsnąć.

• Members
Napisano
Zastanawiam się czy nie można by było tego robić dermarollerem ?

Wiem, że oczywiście jest to mniej skuteczne od mezo, ale może w niektórych przypadkach by wystarczyło

Na pewno nie. Głownem problemem byłoby to, że podczas rolowania substancja byłaby wypierana poprzez krew, nie wspominając już o aktywności biologicznej oraz wielkości cząsteczkowej.

-- 08 sty 2015, 22:39 --

Nie rozumiecie, że sama iniekcja to nie jest za duży problem przy odrobinie wprawy. Problemem jest sam IGF, który musisz przenosić w lodówce i nie można tym nawet wstrząsnąć.

Oraz trudno dostępny. Ponadto jest ryzyko, że sama wysyłka jeśli nierozważnie przewożona mogłaby spowodować utratę stabilności substancji

• 4 months later...
  • Members
Napisano

A jakie może mieć jak sami twórcy nie wiedzą czy będzie działać ... Mają swój kanał YT i dodają foty, można śledzić progres.