Members le.cezaryy Napisano 26 Lutego 2024 Members Napisano 26 Lutego 2024 (edytowane) Cześć, mam 27 lat i zdecydowałem się na przeszczep włosów w klinice Aestepool. Na plus konsultacja w Warszawie z Damianem i pomoc w organizacji wyjazdu. Dlaczego Aestepool? Głównym powodem jest wykonywanie głównej części zabiegu przez doktora. Wstawiam fotki na przestrzeni poszczególnych miesięcy. Na ten moment niedługo mija 5 miesiąc. Na zdjęciach moim zdaniem efekty są gorsze niż w rzeczywistości. Ogólnie jestem zadowolony z podjętej decyzji. W razie pytań, jestem dostępny Miałem robione zakola i uzupełnianie korony. Z tego co pamiętam to 2700 przód i 800 koronka. Edytowane 26 Lutego 2024 przez le.cezaryy Cytuj
Members Joe.Tillman Napisano 9 Kwietnia 2024 Members Napisano 9 Kwietnia 2024 czy pokażesz nowe zdjęcia, także z czubkiem głowy? Cytuj
Members le.cezaryy Napisano 27 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 27 Kwietnia 2024 Aktualizacja po niecałych 7 miesiącach: Cytuj
Members Rafson95 Napisano 27 Kwietnia 2024 Members Napisano 27 Kwietnia 2024 A ja było u Ciebie z kierunkiem wyrastania przeszczepionych włosów? Teraz są już dłuższe, więc są podatne na układanie, ale powiedzmy koło 3 miesiąca jak były dość krótkie to czy ich kierunek wzrostu był losowy? Czy układały się ładnie w danym kierunku razem z naturalnymi. Bo ja mam wrażenie, że przeszczepione mi odstają od naturalnych jeśli chodzi o kierunek wyrastania. Cytuj
Members le.cezaryy Napisano 28 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 28 Kwietnia 2024 22 godziny temu, Rafson95 napisał: A ja było u Ciebie z kierunkiem wyrastania przeszczepionych włosów? Teraz są już dłuższe, więc są podatne na układanie, ale powiedzmy koło 3 miesiąca jak były dość krótkie to czy ich kierunek wzrostu był losowy? Czy układały się ładnie w danym kierunku razem z naturalnymi. Bo ja mam wrażenie, że przeszczepione mi odstają od naturalnych jeśli chodzi o kierunek wyrastania. Ciężko mi stwierdzić. Nie przykładałem do tego uwagi, może temu, że nie miałem z tym problemów. W każdym razie ja po umyciu włosów zawsze układam na suszarkę. Cytuj
Members le.cezaryy Napisano 11 Lipca 2024 Autor Members Napisano 11 Lipca 2024 Aktualizacja po 9 miesiącach Aktuali 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi