Members ad7 Napisano 22 Września 2024 Members Napisano 22 Września 2024 4 godziny temu, Boldi napisał: Efekt jak na 6 miesiecy jest fajny, koleżanka która nie widziała mnie 4 miesiące powiedziała że wygladam jak nie ja.Pozdrawiam wszystkich 😉 Cała magia przeszczepu. Odmienia wizerunek, odmładza, dodaje pewności siebie Efekt jak na 6 miesięcy całkiem prawidłowy moim zdaniem. Z górą zawsze jest problem. Cierpliwości Cytuj
Members Rafal77 Napisano 23 Września 2024 Members Napisano 23 Września 2024 Bardzo fajny efekt. Na koronie ile miales posadzone? Bierzesz jakieś blokery? Cytuj
Members Tekken43 Napisano 23 Września 2024 Members Napisano 23 Września 2024 Jak na to co było to jest zajbiscie Cytuj
Members Boldi Napisano 3 Listopada 2024 Autor Members Napisano 3 Listopada 2024 Update panowie. Zdjęcia zrobione 4 października(7 miesięcy od zabiegu) po fryzjerze. Stan oceniam na zadowalający. I mam wrażenie że już więcej nic się nie poprawi nie widzę jakiś nowych włosów zeby sie pojawiały.Jak już ktoś pisał przeszczep to efekt iluzji i jak się włosy jakoś poukłada to w miarę to wygląda.Następne foty będą po 9 miesiącach bo już większej różnicy nie widzę pomiędzy dwoma ostatnimi. Rozważam następny przeszczep aby dogęścić koronę ale to dopiero pod koniec nastepnego roku. Pozdrawiam 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 4 Listopada 2024 Members Napisano 4 Listopada 2024 Bardzo fajny efekt. Mega poprawa. Ile poszło na koronę? Cytuj
Members Rafal77 Napisano 5 Listopada 2024 Members Napisano 5 Listopada 2024 A boki ścinasz tak krótko ze względu na widoczne prześwity na doborze czy tak chcesz? Cytuj
Members Utero Napisano 5 Listopada 2024 Members Napisano 5 Listopada 2024 Progres spoko, ale donor zaorany kompletnie. Cytuj
Members harrybobo Napisano 6 Listopada 2024 Members Napisano 6 Listopada 2024 12 godzin temu, Utero napisał: Progres spoko, ale donor zaorany kompletnie. A po czym tak wnosisz? Ja uważam, że jakby autor zapuścił boki, dajmy na to an 2-3 cm to 99,99% osób by nawet nie poznało, żę był zabieg. A przy ścinaniu "na zero" to nawet po zabiegach u topowych lekarzy widać lekkie blizenki Cytuj
Members Boldi Napisano 7 Listopada 2024 Autor Members Napisano 7 Listopada 2024 W dniu 5.11.2024 o 22:26, Utero napisał: Progres spoko, ale donor zaorany kompletnie. 😆Powiem ci szczerze że o donor martwiłem się najbardziej bo z natury miałem rzadkie i cienkie włosy, a tak naprawdę to jak zgole boki na zero to mi to nie przeszkadza, osoby niewtajemniczone nawet nie zwracają na to uwagi😉 Cytuj
Members Boldi Napisano 7 Listopada 2024 Autor Members Napisano 7 Listopada 2024 W dniu 5.11.2024 o 08:53, Rafal77 napisał: A boki ścinasz tak krótko ze względu na widoczne prześwity na doborze czy tak chcesz? Tak chciałem😉 Cytuj
Members Boldi Napisano 7 Listopada 2024 Autor Members Napisano 7 Listopada 2024 W dniu 4.11.2024 o 09:26, Rafal77 napisał: Bardzo fajny efekt. Mega poprawa. Ile poszło na koronę? Niestety na koronę tylko 700 podobno, a ile wszczepili to pewnie nawet oni sami dokładnie nie wiedzą 😆 Cytuj
Members Koper Napisano 16 Listopada 2024 Members Napisano 16 Listopada 2024 super efekt a jaki był koszt tego wszystkiego jesli to nie tajemnica Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi