Members XPAND Napisano 24 Stycznia Members Napisano 24 Stycznia Gratulacje efektu. Myślę, że jak za taką cenę to jest bardzo dobrze. Sam zastanawiam się nad kliniką Vatanmed ale oddział we Wrocławiu, mam nadzieję, że tam HT wykonują na podobnym poziomie. Cytuj
Members feegloo Napisano 25 Stycznia Members Napisano 25 Stycznia (edytowane) 11 godzin temu, XPAND napisał: Gratulacje efektu. Myślę, że jak za taką cenę to jest bardzo dobrze. Sam zastanawiam się nad kliniką Vatanmed ale oddział we Wrocławiu, mam nadzieję, że tam HT wykonują na podobnym poziomie. 100% legit opinia, świeżak zarejestrowany na forum prawi komplementy na wyrost i wspomina o kolejnym oddziale kliniki, która próbuje pozyskać klientów Ludzie, dacie spokój... Edytowane 25 Stycznia przez feegloo 1 Cytuj
Members XPAND Napisano 26 Stycznia Members Napisano 26 Stycznia W dniu 25.01.2025 o 12:06, feegloo napisał: 100% legit opinia, świeżak zarejestrowany na forum prawi komplementy na wyrost i wspomina o kolejnym oddziale kliniki, która próbuje pozyskać klientów Ludzie, dacie spokój... Ale o co masz ból dupy? Chyba mogę wyrazić swoje zdanie? Czy masz monopol na wyrażanie opinii na tym forum? I sprawdź kiedy jestem zarejestrowany na tym forum świeżaku 🤣 Tylko śledziłem wątki, bo uważam, że to jedyne obiektywne forum o łysieniu, a teraz planuję zabieg i szukam najlepszej opcji. Też będę chciał zdać z niego relację ale chyba niepotrzebnie, bo niektórzy widzę wszystkie rozumy pozjadali. Cytuj
Members wertical Napisano 9 Marca Autor Members Napisano 9 Marca W dniu 1.03.2025 o 12:55, jasiek1324 napisał: Proszę o Update. Zdjęcia zrobione na szybko. Wyglądają już dobrze. Nie odróżniają się od pozostałych, oprócz wiadomo gęstości. Nie mogę się doczekać drugiego zabiegu i jak widać na zdjęciu obszar dawczy nie przerzedzony. Nadal uważam, że za takie pieniądze lepiej bym nie zrobił. Cytuj
Members wertical Napisano 16 Kwietnia Autor Members Napisano 16 Kwietnia Cześć Minął już rok od zabiegu, także mogę przedstawić efekty końcowe. Po roku jestem zadowolony. Nie bylem jeszcze u fryzjera, takze na glowie jest troche nieład, tym bardziej, że wlosy maja tendencje do krecenia. Wlosy z przodu gęste, mocne, ciemne. Mam duża głowę I liczyłem się że będę musiał mieć drugi zabieg, co było mi od razu powiedziane na konsultacjach. Pewnie zrobię go na jesieni. Ja powtórzyłbym go z pewnością 🙂 pierwsze zdjęcia przedstawiają jak jest obecnie, a na dole z przed zabiegu. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi