Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Zakupilem igle regulowaną na allegro koszt igły 4,50 a przesyłka 7 zł , osoba sprzedająca wrzuca w paczkę tylko jedną igle czyli zamawiając 10 igieł koszt przesyłki 70 zł paranoja, muszę poszukać innego sklepu. Igła przyjdzie jutro i zaczynam kurację. Będę ją ustawial na 2mm tak jak pisał majette by nie nakłuć za głęboko.

• Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

janek a gdzie kupiłeś dermaheal? i w jakiej cenie? Bo dość mocno zastanawiam się nad taką kuracją dla wzmocnienia włosów.. Napisz jakieś pierwsze spostrzeżenia ze stosowania

• Members
Napisano

Dermaheal HL kupiłem na allegro , 5 ml to koszt 159zł + przesyłka. Kupiłem 2 fiolki tak by wstrzykiwac ok 2 miesięcy i mieć rozeznanie czy jest to coś wartego.Jak narazie wstrzykiwalem raz ok środy wiec trudno cokolwiek powiedzieć.Kuracja nie jest tania bo ze strzykawkami, iglami + przesylki robi sie ok 400 zl za 2 miesiące kuracji. Pani która to sprzedaje dorzuca 3 strzykawki z iglami o długości 12 mm, ja zakupiłem igły regulowane tak by wbijać w skórę. 2,5 mm. Myślę że po 2 miesiącach stosowania i obserwacjach będę mógł wyrazić swoją opinię na temat produktu.

• 2 months later...
  • Members
Napisano
Dermaheal HL kupiłem na allegro , 5 ml to koszt 159zł + przesyłka. Kupiłem 2 fiolki tak by wstrzykiwac ok 2 miesięcy i mieć rozeznanie czy jest to coś wartego.Jak narazie wstrzykiwalem raz ok środy wiec trudno cokolwiek powiedzieć.Kuracja nie jest tania bo ze strzykawkami, iglami + przesylki robi sie ok 400 zl za 2 miesiące kuracji. Pani która to sprzedaje dorzuca 3 strzykawki z iglami o długości 12 mm, ja zakupiłem igły regulowane tak by wbijać w skórę. 2,5 mm. Myślę że po 2 miesiącach stosowania i obserwacjach będę mógł wyrazić swoją opinię na temat produktu.

nie róbcie takich głupot, tyle kasy wyrzucać w błoto to aż grzech, pozatym sam koktail niewiele da, trzeba dodac igf i to świeży/ważnośc 1 mc po rozpuszczeniu /, to jest kuracja na kilka m-cy , 2-3x tyg po ok 1,5ml , zeby byly efekty,wiec taka cena odpada

moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg

• Members
Napisano (edytowane)

Dermaheal zakupiłem na początek kuracji tak żeby wiedzieć czy sobie z tym poradzę itp., na dłuższą metę to za drogi gips zresztą taniej jest zamówić przez neta z zagranicy i zapłacić za przesyłkę bo fiolka wynosi 50% tego co na allegro.Choć muszę przyznać że z samej dermaheal byłem bardziej zadowolony niż z tych wcierek.Obecnie stosuję to samą kurację co Ty majette.

Edytowane przez Gość
  • 1 year later...
  • Members
Napisano

Jak efekty po tym 'eksperymencie'?

Wypowie się ktoś?

-- 18 sty 2016, 18:53 --

OK, już chyba mam:

Przykro mi ale będę musiał was zawieść. Mianowicie mam już wszystkie składniki, ale przeliczyłem wszystko i zdecydowanie nie opłaca się mi tego robić, ani wam kupować, taniej wychodzi używanie zwykłego RU nawet w większych dawkach. Co prawda przenikanie jest inne i zdecydowanie lepsze w liposomach ale tak jak powiedział nie opłaca się mi tego robić bo same składniki wychodzą w granicach 100-130zł miesięcznie na jedną osobę

Rozumiem, że eksperyment nie został 'dokończony', tak?

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano
Przykro mi ale będę musiał was zawieść. Mianowicie mam już wszystkie składniki, ale przeliczyłem wszystko i zdecydowanie nie opłaca się mi tego robić, ani wam kupować, taniej wychodzi używanie zwykłego RU nawet w większych dawkach. Co prawda przenikanie jest inne i zdecydowanie lepsze w liposomach ale tak jak powiedział nie opłaca się mi tego robić bo same składniki wychodzą w granicach 100-130zł miesięcznie na jedną osobę

Sorki za odgrzewkę.

Ta zabawa z liposomami też mnie mocno pociągnęła i jestem na etapie wielkości liposomów SUV na własnych i kupionych używanych maszynkach labolatoryjnych. Wiedzy jest dużo na ten temat ale zmiennych w trakcie procesu trzeba poprostu się nauczyć zapisując każdą. Żona mnie pyta a po co ci chloroform?

aha i cena za buteleczkę 90-100ml liposomów bez załadowania preparatu to jakieś faktycznie 100 zł na jedną osobę robiąc to tylko dla siebie natomiast przy dużej wyparce i bardziej przemysłowych sitkach membranowych to dla całego forum wyjdzie po 5 zł max.