Members Ferchar Napisano 11 Września 2024 Autor Members Napisano 11 Września 2024 Mija miesiąc od zabiegu. Skóra jest w dobrym stanie, ślady po pobraniu powoli znikają, część nowych włosów wypadła, ale zdecydowana większość siedzi i rośnie. Przynajmniej od tygodnia nie widzę, żeby kolejne leciały. Jak mają wypaść to oby szybciej niż wolniej. Na koronie mniej się dzieje ale to chyba standard, poza tym przed wypadnięciem i tak raczej nie ma co oceniać. Ogólnie wygląda to naprawdę dobrze i czekam jak to będzie z tym wypadaniem. Wracam do minoxa, bo dla skóry powinno to być już ok. 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 11 Września 2024 Members Napisano 11 Września 2024 Jak na miesiąc wygląda to super. Wszystko ładnie pogojone. Czekamy na kolejne aktualizacje 1 Cytuj
Members Ferchar Napisano 13 Września 2024 Autor Members Napisano 13 Września 2024 No szybko się goi, chyba szybciej z tyłu niż na bokach. Cytuj
Members Rafal77 Napisano 13 Września 2024 Members Napisano 13 Września 2024 Przypomnij w jakim jesteś wieku bo nie mogę tego znaleźć i napisz jak Dr Altan określił Twój donor , ogólnie włosy? Ja dziś byłem na konsultacji w Warszawie. Myślę o zabiegu na początku 2025. Wstępnie mam planowane Ok 3tys graftów. Ale doktor określił, że włosy mam cienkie na donorze i możliwości ma ograniczone. Pytam Ciebie bo wydaje mi się, że mamy podobną sytuację na donorze. Cytuj
Members Ferchar Napisano 13 Września 2024 Autor Members Napisano 13 Września 2024 40. Też miałem oceniane na 3-3500, ale wyszło zdecydowanie więcej. I też mam cienkie włosy. 1 Cytuj
Members Ferchar Napisano 11 Października 2024 Autor Members Napisano 11 Października 2024 2 miesiące. Na oko połowa włosów wypadła, patrząc po liczbie 1-3mm włosów. Pojawił się staną zapalny w kilku miejscach na strefie biorczej, ale już zniknął. Zdjęcia ok 3 dni po fryzjerze. 1 Cytuj
Members Ferchar Napisano 12 Listopada 2024 Autor Members Napisano 12 Listopada 2024 3 miesiące. Pewnie teraz będzie z górki patrząc po "standardowym" harmonogramie. Dalej zdarzają się pojedyncze stany zapalne. Korona wygląda, że idzie wolniej, czego można się było spodziewać. Nie widać wielkiej różnicy z drugim miesiącem i dalej jestem zaskoczony, że nie wypadło więcej włosów. Ale wiem, że dopiero od teraz będą mógł jakkolwiek zacząć przewidywać docelowy rezultat. Na szybko dorzucam jeszcze zdjęcie lini od frontu i tu widać drastyczną różnicę, mimo że to dopiero 3 miesiące. Nie myślałem, że tak się da, kiedy 1/3 graftów poszła na koronę i część też na środek. 2 Cytuj
Members Ferchar Napisano 12 Listopada 2024 Autor Members Napisano 12 Listopada 2024 BTW nie moge zmienic tematu wątku, żeby nie był już "planowany". Jak to zrobić przez admina? Cytuj
Members Rafal77 Napisano 12 Listopada 2024 Members Napisano 12 Listopada 2024 Widać progres. Także czekamy na kolejne fotorelacje:-) Cytuj
Members Ferchar Napisano 13 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 13 Grudnia 2024 (edytowane) 4 miesiące. Nie pojawiają się już stany zapalne. Światło dość słabe, choć zdjęcia robione przy oknie. Edytowane 13 Grudnia 2024 przez Ferchar 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 13 Grudnia 2024 Members Napisano 13 Grudnia 2024 Z każdym miesiącem widać progres. Ja mam zabieg 13go stycznia i z każdym dniem coraz więcej obaw. Takie relacjie zmniejszają poziom stresu:-) dzięki i życzę szybkich odrostów Cytuj
Members Ferchar Napisano 13 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 13 Grudnia 2024 Nie ma co się obawiać Zapomniałem już o śladach po pobraniu: może dlatego, że zarosły, a może już ich nie ma. Załapałeś się jeszcze na starą cenę czy nie? Chyba od nowego roku ma być podwyżka, ale nie wiem jaka. Cytuj
Members lysy dzban Napisano 13 Grudnia 2024 Members Napisano 13 Grudnia 2024 Godzinę temu, Rafal77 napisał: Z każdym miesiącem widać progres. Ja mam zabieg 13go stycznia i z każdym dniem coraz więcej obaw. Takie relacjie zmniejszają poziom stresu:-) dzięki i życzę szybkich odrostów Ja w lutym. Też się trochę martwię. Dla mnie sama podróż jest stresująca;) Cytuj
Members Rafal77 Napisano 13 Grudnia 2024 Members Napisano 13 Grudnia 2024 Też martwi mnie sama podróż. Apropo ceny to w 2024 była jedna podwyżka i mnie już objęła. Ta styczniową chyba nie...bo zapisywałem się wcześniej. Pokaż jeszcze fotkę z samej góry...ale progres między 3 a 4 miesiącem bardzo duży. Ile miales graftów? Bierzesz jakieś leki? Blokery? Witaminy? Cytuj
Members Ferchar Napisano 14 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 14 Grudnia 2024 Przedostatnie zdjęcie jest z góry Postęp pewnie w dużym stopniu wynika z tego że mam dłuższe włosy i przez światło, ale częściowo też rzeczywiście pojawiają się kolejne. Pod mikroskopem widać zwłaszcza nowe na koronie gdzie rosną wolniej. 4200 graftow, finasteryd 1mg, minox w sprayu, omega3, magnez, witamina D, aminokwasy i trochę w kratkę cynk. No i szampon revita jak już skończył mi się ten z kliniki. Cytuj
Members Ferchar Napisano 10 Stycznia Autor Members Napisano 10 Stycznia 5 miesięcy, światło wyraźnie jaśniejsze bo śnieg za oknem. Zero stanów zapalnych, trzeba by wreszcie pójść do fryzjera… Cytuj
Members Ferchar Napisano 10 Stycznia Autor Members Napisano 10 Stycznia (edytowane) Pod mikroskopem widać nadal dużo więcej nowych włosów na koronie niż z przodu, które dopiero teraz ruszają. Edytowane 10 Stycznia przez Ferchar Cytuj
Members Joe.Tillman Napisano 12 Stycznia Members Napisano 12 Stycznia Osz Ty, ta linia włosów wygląda bardzo dobrze i nawet Dr Munib Ahmad by się tego nie powstydził! Kontynuuj wątek bo ciekawie się robi. Cytuj
Members Ferchar Napisano 12 Stycznia Autor Members Napisano 12 Stycznia (edytowane) Dzięki. Jeszcze nie wiadomo jaki będzie efekt z gęstością, ale już widać, że będzie naturalny wygląd i linia fajnie wygląda. Jedyne moje watpliwości co do Aestepool to mógł być kąt sadzenia tzn: "neutralny" czyli prosto, niekoniecznie zgodny z tym jak się same układają pozostałe włosy. Ale po przemyśleniu uznałem, że to nie będzie problem, bo zwłaszcza na linii i tak zawsze miałem włosy naturalnie idące w górę na "wilka". Dla porównania zdjęcie sprzed 18 lat. Jest teraz naturalnie i choć wiadomo, że nie ma i nie będzie tej samej gęstości, to kształt linii podoba mi się teraz nawet bardziej. Biorąc pod uwagę, że już już parę lat temu pogodziłem się, że w końcu przejdę na "zero", to mam wrażenie, jakbym dziś wracał znad czy nawet zza przepaści Edytowane 12 Stycznia przez Ferchar Cytuj
Members ad7 Napisano 13 Stycznia Members Napisano 13 Stycznia (edytowane) W dniu 12.01.2025 o 01:18, Joe.Tillman napisał: Osz Ty, ta linia włosów wygląda bardzo dobrze i nawet Dr Munib Ahmad by się tego nie powstydził! Kontynuuj wątek bo ciekawie się robi. 12 godzin temu, Ferchar napisał: Jeszcze nie wiadomo jaki będzie efekt z gęstością, ale już widać, że będzie naturalny wygląd i linia fajnie wygląda. Co by nie mówić to Dr. Altan w linie włosów to umie. Ja ze swojej jestem bardzo zadowolony. Baaaardzo naturalna. Efekty jak na pół roku całkiem fajne a będzie tylko lepiej. Masz też bardzo podobną suplementację do mojej, no i Revita Niektórzy będą mówić, że żaden szampon nie pomoże przy włosach. Ja uważam, że tak nie jest i revita naprawdę robi robotę zarówno dla samego włosa jak i skóry głowy. Edytowane 13 Stycznia przez ad7 Cytuj
Members Ferchar Napisano 15 Stycznia Autor Members Napisano 15 Stycznia Nie wiem czy szampon może pomóc, myślę, że tak. Ale na pewno może zaszkodzić, a włosy myć trzeba, więc tak czy inaczej wybór szamponu jest istotny Mam zero problemów ze skórą na głowie obecnie, więc jest nawet trochę lepiej niż przed zabiegiem. To świadczy na korzyść Revity. 1 Cytuj
Members Ferchar Napisano 22 Stycznia Autor Members Napisano 22 Stycznia Szybki barber update (5.5 miesiąca) 3 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 22 Stycznia Members Napisano 22 Stycznia O kurde. Genialnie. Wrzuć jak możesz fotki korony bo wiem, że tam też były "sądzone graftty i boków? Cytuj
Members Ferchar Napisano 22 Stycznia Autor Members Napisano 22 Stycznia Akurat zrobiłem jeszcze te dwa zdjęcia na szybko i w ciemno trochę podejrzanie dobrze to wszystko wygląda… 2 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 22 Stycznia Members Napisano 22 Stycznia Nie no super:-) A to dopiero 5.5msc. Powiedz mi na koronę ile miales posadzone? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi