Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Co byście wybrali z tych dwóch klinik ? Jestem po konsultacji online zarówno u doktora Altana w Aestepool jak i u Serkana Ayigina, cena u obu w miarę poodbna, i obydwaj wydają się być najsensowniejszymi specjalistami jesli chodzi o stosunek cena/jakość. Mam dylemat.🫥

Edytowane przez davidicke1
  • Members
Napisano

Miałem ten sam dylemat, to dwa różne światy. Serkan nie bierze udziału w zabiegach, może tam będzie przez kilka minut Cię przywitać bo ma jeszcze 6 innych pacjentów tego dnia, typowy hair mill. 

• Like 1
  • Members
Napisano
3 godziny temu, pacjent0 napisał:

bo ma jeszcze 6 innych pacjentów tego dnia,

z tego co kojarze to ma chyba 20 sal zabiegowych :)

Z pierwszej ręki wiem, zę w jednym terminie odbywa sie minimum 12 zabiegow :)

• Members
Napisano
15 godzin temu, harrybobo napisał:

Z pierwszej ręki wiem, zę w jednym terminie odbywa sie minimum 12 zabiegow :)

Pamiętam jak jeszcze Skald był konsultantem u Poswala w Indiach (stare dzieje), to wychwalał, że tam standardem jest 1 dzień 1 pacjent.
I to miała być niby ówczesna przewaga tej kliniki nad innymi.
Trochę mnie to szokuje w kontekście 12 zabiegów jednego dnia. Albo postęp dokonał się tak wielki, albo po prostu jadą na akord.

• Like 1
  • Members
Napisano

Miałem podobny dylemat. Mnie ostatecznie odrzuciła sztuczność Flymedica na youtube, w tym lokowanie celebrytów i niechęć do masówki.

Flymedica to masówka, dużo sal zabiegowych. Doktora (jak wynika z relacji na forum i nie tylko) widzisz tylko na konsultacji przed zabiegiem i obrazkach reklamowych. No chyba że jesteś Miśkiem Koterskim, to jest inaczej. Jakość i efekty pomimo masowego podejścia myślę, że są ok.

Aestepool - masz kameralną atmosferę, Damiana w Warszawie z super wiedzą na temat przeszczepów, max 2 pacjentów dziennie, doktor robi konsultację + nacięcia, nie zostajesz sam sobie po zabiegu po powrocie do PL. Efekty u nich widoczne na forum u wielu osób i też są ok.

• Like 1
  • Members
Napisano

Dostałem 

Godzinę temu, ad7 napisał:

Miałem podobny dylemat. Mnie ostatecznie odrzuciła sztuczność Flymedica na youtube, w tym lokowanie celebrytów i niechęć do masówki.

Flymedica to masówka, dużo sal zabiegowych. Doktora (jak wynika z relacji na forum i nie tylko) widzisz tylko na konsultacji przed zabiegiem i obrazkach reklamowych. No chyba że jesteś Miśkiem Koterskim, to jest inaczej. Jakość i efekty pomimo masowego podejścia myślę, że są ok.

Aestepool - masz kameralną atmosferę, Damiana w Warszawie z super wiedzą na temat przeszczepów, max 2 pacjentów dziennie, doktor robi konsultację + nacięcia, nie zostajesz sam sobie po zabiegu po powrocie do PL. Efekty u nich widoczne na forum u wielu osób i też są ok.

Dostałem Aestepool 3 oferty przeszczepu. Oferta standardowa 2900 euro i oferta VIPza 4000 euro w ktorej będę jedynym pacjentem danego dnia. Czy warto do tego dopłacać tysiąc euro ?🤔 chyba że zawiera ona coś jeszcze o czym nie wiem ?

• Members
Napisano

W premium masz niby selekcjonowanie jedynek na front, czyli taka powiedzmy żmudniejsza praca i to, że jesteś jedyny w tym dniu. Na standardzie też może się trafić, że będziesz sam, a jedynki i tak wrzucane są w pierwszej kolejności na front, tyle, że ocena gołym okiem a nie mikroskop? Tak czy inaczej niezależnie co sobie wybierzesz to opiekę na miejscu zarówno ze strony Dominiki czy Doktora i pań techniczek i tak będziesz mieć na poziomie vip a efekty moim zdaniem zbliżone. Ja bym nie dopłacał, zrobisz jak uważasz.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Aestepool mnie odrzucił twierdząc że już nie nadaje się na kolejny zabieg i doktor Ahmed niestety nie wykona go. Szkoda bo naczytałam się ze dobra klinika. 

40 lat

4 zabiegi HT

Łącznie przeszczepione już 11235 graftów.

Zoxin Med, Babydream Shampoo

Biotyna

Zielona herbata