Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Sorki chłopaki ale czekałem na wszystkie przelewy oraz byłem troche zabiegany w zwiazku z początkiem roku na uczelni. No na dniach myśle, że w końcu zakończymy to juz dosyć mocno przedłużające się zamówienie

RU 100mg w KB

Minox foam

• Members
Napisano

Witam Panów mam do Was pytanie otóż eksperyment zioma w którym miałem wziąść udział nie wypalił i tu moje pytanie czy mogę prosić o 10g?

Jeśli byłaby takowa możliwość z góry dziękuję.

• Members
Napisano

mildton ma kase przelac, pisał do mnie ze zrobi to na dniach

PS. Nie piszcie do mnie na PW pytajac kiedy w koncu otrzymacie swoje porcje, bo ja tego zamowienia nie organizuje, zgodzilem sie jedynie podpiąc waszą paczkę do naszej wcześniejszej i rozesłać, a nie zoorganizować zamówienie od A do Z

• Members
Napisano (edytowane)

Mildton mija ponad 10 dni od kiedy pisałeś, że na dniach zakończymy to zamówienie. Potrzebujemy konkretów kiedy zrobisz przelew. To chyba nie jest super skomplikowane ( a może się mylę???). Jeśli masz z tym jakiś problem to napisz, chętnie pomożemy...

Edytowane przez Gość
  • Members
Napisano

bez przesady 2 tygodnie mija i nadal przelewu nie ma,nawet jeśli to jakaś trudna sprawa z tym,to zawsze ktoś z forum pomoże kto robił wcześniejsze zamówienie czy coś

• Members
Napisano

Paczki wraz z KB solution wysyłam w poniedziałek. Takze w przyszłym tygodniu kazdy powinien otrzymac w koncu swoja porcje. Wybaczcie ze w tym tego nie rozeslalem, ale cięzko mi teraz znaleźć więcej wolnego czasu, a akurat zbliża się dłuższa przerwa w ten weekend

• Members
Napisano
Jest coś Ru wolnego?

nie zostanie raczej nic, bo nikt nie rezygnował więcej.

Ale zawsze możecie zrobić nowa listę na 100g i ciągle mieć niższe ceny. Jako że bierzemy od Kane'a stale, zgodził się podpinać takie średnie zamówienia jak 100g do naszych wcześniejszych i otrzymywać stała cenę

• Members
Napisano
Czy Ru jest takie dobre i warte tyle ile chce Kane?

Poczytaj forum a się dowiesz. Wg mnie RU jest tyle warte

Aktualna kuracja:

zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin

wew: Biotyna, Witamina D + B12

• Members
Napisano

Paczki są rozesłane, do piątku każdy powinien otrzymać. Jakby ktoś chciał numer wysyłki to pisać na PW. Temat zamykam i w przyszłym tyg przenoszę do zakończonych zamówień. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...