Members Rafal77 Napisano 14 Grudnia 2024 Members Napisano 14 Grudnia 2024 (edytowane) Witam. W styczniu lece na zabieg do Aestepool i dlatego śledzę głównie wątki z tej kliniki. Po ostatnich problemach z forum gdzie kilka dni było nieaktywne po czym przybrało nową formę zniknęły conajmniej trzy relacje z zabiegów z Aestepoll ..z ostatnich 5-6 tyg max. Jeden to pacjent 47 lat , druga osoba brunet, nie pamiętam wieku ale priorytetem była korona i chyba 26 letni pacjent z mocno zaawansowanym łysieniem NW chyba ok 6. Jeśli to czytacie możecie odświeżyć swoje wątki? Bedę bardzo wdzięczny... Pozdrawiam i dziękuję:-) Edytowane 14 Grudnia 2024 przez Rafal77 Cytuj
Members Ferchar Napisano 10 Stycznia Members Napisano 10 Stycznia Zniknęły czy od tak zostały przeniesione do zupełnie innego forum "Historie Sukcesu > Pacjenci Po Przeszczepie Włosów"? Sam się dopiero zorientowałem jak szukałem swojego wątku do aktualizacji. Dość słaby ruch bez jasnej komunikacji, ale jeśli w zamierzeniu jest oddzielić obszerne i konsekwentne relacje od spamu opisującego, jak cudowne są rezultaty tu czy tam z NW9 na NW-2 na podstawie topowych, reklamowych przykładów bez żadnego kontekstu, to w sumie to dobry pomysł. Tylko wszyscy z nowymi wątkami też musieliby się tam przenieść, żeby relacje nie były w 2 zupełnie różnych miejscach. Cytuj
Members antydhtor Napisano 10 Stycznia Members Napisano 10 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, Ferchar napisał: Zniknęły czy od tak zostały przeniesione do zupełnie innego forum "Historie Sukcesu > Pacjenci Po Przeszczepie Włosów"? Sam się dopiero zorientowałem jak szukałem swojego wątku do aktualizacji. Dość słaby ruch bez jasnej komunikacji, ale jeśli w zamierzeniu jest oddzielić obszerne i konsekwentne relacje od spamu opisującego, jak cudowne są rezultaty tu czy tam z NW9 na NW-2 na podstawie topowych, reklamowych przykładów bez żadnego kontekstu, to w sumie to dobry pomysł. Tylko wszyscy z nowymi wątkami też musieliby się tam przenieść, żeby relacje nie były w 2 zupełnie różnych miejscach. Tak jest. Tak jest. Ja to wiem już od kilku lat, że ok. 3/4 ludzi z tego forum zwyczajnie nie chce skutecznie wyleczyć łysienia. Nie chcą ani żadnych leków brać, ani korzystać z klinik gdzie HT porządnie robią - tylko jak ''muchy do gówna'' - do tych tutaj od lat oklepanych i niekoniecznie nawet średnich. I kiedy kilka lat temu, ja wraz z dwoma innymi forumowiczami znaleźliśmy takiego człowieka jak Zarev, to też byli tu tacy co mnie w glebę wdeptali i że gówno ja tam wiem. Teraz jak niejaki @looksmatters - wzorzec na tym forum co do HT - zrobił rzeczywiście HT u Zarev'a, to już ględziarze piszczą tu inaczej. Ale ja wiem, że nadal pozostanie tu trend, oby było najtaniej, i uj z tym, że za wyższą cenę jest np. podział graftów pod mikroskopem itd... - to przecież dla większości bez żadnego znaczenia tutaj, bo chodzi o to byle było i było jak najtaniej, a efekt lalki na linii czy ogólnie gęstość wiecie czego.... to może być, i trzeba się tu nawzajem poklepywać po plecach.... A co do przenoszenia relacji stąd do historii sukcesów, to moim zdaniem, tylko ewidentne i definitywne sukcesy powinny się tam znajdować, a nie wszystko jak leci. Edytowane 10 Stycznia przez antydhtor Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members lysy dzban Napisano 10 Stycznia Members Napisano 10 Stycznia 1 godzinę temu, antydhtor napisał: Tak jest. Tak jest. Ja to wiem już od kilku lat, że ok. 3/4 ludzi z tego forum zwyczajnie nie chce skutecznie wyleczyć łysienia. Nie chcą ani żadnych leków brać, ani korzystać z klinik gdzie HT porządnie robią - tylko jak ''muchy do gówna'' - do tych tutaj od lat oklepanych i niekoniecznie nawet średnich. I kiedy kilka lat temu, ja wraz z dwoma innymi forumowiczami znaleźliśmy takiego człowieka jak Zarev, to też byli tu tacy co mnie w glebę wdeptali i że gówno ja tam wiem. Teraz jak niejaki @looksmatters - wzorzec na tym forum co do HT - zrobił rzeczywiście HT u Zarev'a, to już ględziarze piszczą tu inaczej. Ale ja wiem, że nadal pozostanie tu trend, oby było najtaniej, i uj z tym, że za wyższą cenę jest np. podział graftów pod mikroskopem itd... - to przecież dla większości bez żadnego znaczenia tutaj, bo chodzi o to byle było i było jak najtaniej, a efekt lalki na linii czy ogólnie gęstość wiecie czego.... to może być, i trzeba się tu nawzajem poklepywać po plecach.... A co do przenoszenia relacji stąd do historii sukcesów, to moim zdaniem, tylko ewidentne i definitywne sukcesy powinny się tam znajdować, a nie wszystko jak leci. Nie każdy może sobie pozwolić na wybór topowej kliniki, topowego lekarza. Jak to w życiu z wieloma rzeczami, bierzesz to na co cię stać i masz świadomość, że za niższą cenę możesz dostać gorszą usługę, chociaż jak wiemy nie zawsze tak w życiu jest że co droższe to lepsze. Podajesz przykład Zareva, a on za swoją usługę koledze looksmatters chyba policzył coś 200k. Ile jest takich ludzi którzy mogą sobie na to pozwolić :). Nie przesadzajmy że każdy kto robi w innych tańszych klinikach zostaje skrzywdzony i okaleczony;). Uważasz, że efekty które mają osoby po przeszczepach w Turcji i tym tytułowym aestepool są złe i niezadowalające;)? 2 Cytuj
Members Ferchar Napisano 11 Stycznia Members Napisano 11 Stycznia Odklejka od rzeczywistości w przedstawianiu zabiegu za 200 000zł jako alternatywa dla zabiegów nawet 20 razy tańszych to jeszcze pół biedy. Podobnie, jak wyciąganie radykalnych wniosków na podstawie wyselekcjonowanych materiałów reklamowych. Ale kiedy ktoś przyrównuje innych do "much do gówna", bo podejmują inne decyzje z wyboru lub konieczności, to 'nie ma w słowniku kulturalnych ludzi słów, które by mogły wystarczająco obelżywie określić takie postępowanie'. Szkoda, że liczni użytkownicy tego forum muszą znosić takie i inne, chamskie wypowiedzi jednej osoby. Cytuj
Members NESTY Napisano 11 Stycznia Members Napisano 11 Stycznia Ja zrobiłem w Turcji 4 lata temu i mam jeden z najlepszych efektów na forum i nie potrzebowałem wydawać 200k. Prawda jest taka, że gość musiał wyjebać tyle hajsu, by oszczędzić jak najwięcej donoru, bo łysieje nw5. Z jego stopniem łysienia Eugenix to był błąd, bo jeszcze dodatkowo obniżył linię tracąc grafty, które mógł wpakować gdzie indziej. Zarew to jedyna osoba, która mogła mu wyciągnąć dużą ilość graftów, minimalizując straty w donorze do minimum, by miał szansę na przeszczep dodatkowy w przyszłości, gdyby chemia straciła skuteczność, bądź pomimo niej łysienie dalej postępowało, bo na końcu zostanie mu androcur i temu podobne. Co do ludzi robiących HT w Turcji, problemem jest słabe rozeznanie klinik przez nich robione. Kilka osób na forum po JSH miało super efekty, bo klinika zaczynała, przykładali się do swojej pracy. Ja w dniu kiedy robiłem przeszczep byłem JEDYNYM pacjentem. Ostatnio widziałem, że poszli w masówkę i teraz gdybym wybierał to wolałbym lecieć z budżetówek do Eugenix, albo do Cosmedica Acara. Cytuj
Members antydhtor Napisano 11 Stycznia Members Napisano 11 Stycznia (edytowane) 22 godziny temu, lysy dzban napisał: Nie każdy może sobie pozwolić na wybór topowej kliniki, topowego lekarza. Jak to w życiu z wieloma rzeczami, bierzesz to na co cię stać i masz świadomość, że za niższą cenę możesz dostać gorszą usługę, chociaż jak wiemy nie zawsze tak w życiu jest że co droższe to lepsze. Podajesz przykład Zareva, a on za swoją usługę koledze looksmatters chyba policzył coś 200k. Ile jest takich ludzi którzy mogą sobie na to pozwolić :). Dlatego daję tu przykłady z Tajlandii czy Korei, gdzie jest znacznie taniej niż u Zarev'a. A co do takich efektów wow z wielkiej łysiny do iluzji NW1-NW0 to do tej pory to było tylko pokazywane od najdroższych i najmniej osiągalnych lekarzy, czyli od Couto, Hasson'a Wong'a i Zarev'a. Ja pokazuję podobne albo nawet lepsze pod względem linii z Tajlandii i za to mi dupe kopiecie... ale tak to już jest na tym forum. Pokażesz efekty wow po chemii - kuhwa źle, pokażesz efekty wow super iluzji z tańszych klinik, też kuhwa źle, i podobno to spam. Jak spam to latajcie tylko do Turcji, czy gdzie tam chcecie, tylko mi nie pitolcie że to spam. Poza tym to to forum celebrując zawsze tylko oklepane kliniki zwyczajnie zawęża horyzonty ludziom tu zaglądającym nawet takim co tu konta nie mają... 1 godzinę temu, Ferchar napisał: Odklejka od rzeczywistości w przedstawianiu zabiegu za 200 000zł jako alternatywa dla zabiegów nawet 20 razy tańszych to jeszcze pół biedy. Podobnie, jak wyciąganie radykalnych wniosków na podstawie wyselekcjonowanych materiałów reklamowych. Ale kiedy ktoś przyrównuje innych do "much do gówna", bo podejmują inne decyzje z wyboru lub konieczności, to 'nie ma w słowniku kulturalnych ludzi słów, które by mogły wystarczająco obelżywie określić takie postępowanie'. Szkoda, że liczni użytkownicy tego forum muszą znosić takie i inne, chamskie wypowiedzi jednej osoby. J.w. bo nie będę się powtarzał. A poza tym to: Zarev zanim dorobił się takiego uznania na forach, też tylko mógł polegać na własnej reklamie - jak każdy lekarz i każda klinika. A co do tych much, to właśnie tak to zwyczajnie wygląda i do tego można to zjawisko porównać i to jest to samo co zachodzi np. przy straganie na giełdzie, choćby gówno sprzedawali, a będzie tam od cholery ludzi oblegało - pojawią się i będą się pojawiać ciągle następni... EDIT: I na prawdę nie jest moim celem kłócić się z kimkolwiek na tym forum. Róbcie sobie gdzie chcecie i za ile chcecie. Takie efekty jak ludzie przedstawiają tu na tym forum z tych od lat tu oklepanych i jedynych rzekomo słusznych klinik wg. społeczności tego forum - to mnie nie interesują i nawet nie zaglądam w te tematy. I gdy bym miał NW5 i wybrał jako metodę na łysienie HT to zwyczajnie pojechał bym do Tajlandii tam do tej kliniki gdzie kolesiowi zrobili porządnie - linię jak i w miarę gęstość, jeśli nie miał bym kasy na najlepszych lekarzy, takich jak obecnie uznany Zarev. Edytowane 11 Stycznia przez antydhtor Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members lysy dzban Napisano 11 Stycznia Members Napisano 11 Stycznia 2 godziny temu, antydhtor napisał: Pokażesz efekty wow po chemii - kuhwa źle Nie spotkałem się żeby ktoś krytykował efekt po chemii. To że część ludzi nie chce próbować bo się boi efektów ubocznych to inna sprawa. Sam nie wiem czy będę probówał chemii. Z jednej strony według badań 1,8% badanych po finie sygnalizowało efekty uboczne a 1,3% osób które miały podawane w tym badaniu cukier zamiast fina też zgłosiło efekty uboczne. Więc pewnie dużo robi tutaj psychika i sama świadomość tego że coś ci może zaszkodzić i każde małe ukłucie, każdy mały ból ludzie przypisać mogą konkretnemu specyfikowi który zaczęli używać. W każdym razie ja nie widzę tutaj ataków społeczności na Ciebie. 1 godzinę temu, antydhtor napisał: Dlatego daję tu przykłady z Tajlandii czy Korei, gdzie jest znacznie taniej niż u Zarev'a. A co do takich efektów wow z wielkiej łysiny do iluzji NW1-NW0 to do tej pory to było tylko pokazywane od najdroższych i najmniej osiągalnych lekarzy, czyli od Couto, Hasson'a Wong'a i Zarev'a. Ja pokazuję podobne albo nawet lepsze pod względem linii z Tajlandii i za to mi dupe kopiecie... ale tak to już jest na tym forum. Pokażesz efekty wow po chemii - kuhwa źle, pokażesz efekty wow super iluzji z tańszych klinik, też kuhwa źle, i podobno to spam. Jak spam to latajcie tylko do Turcji, czy gdzie tam chcecie, tylko mi nie pitolcie że to spam. Poza tym to to forum celebrując zawsze tylko oklepane kliniki zwyczajnie zawęża horyzonty ludziom tu zaglądającym nawet takim co tu konta nie mają... Nie podałeś przykładów. Może w jakimś wątku w którym akurat teraz nie jesteśmy - czy ktoś ty skrytykował lekarzy w Tajlandii czy Korei... ja osobiście nie widziałem, no chyba że na chacie, ale tam nie zaglądam. To że w Tajlandii są lekarze -np. wyhype'owany Laorwong czy Panchaprateep z absolute hair clinic z Bangkoku na reddicie to może część wie, ale to też jest efekt marketingowy, ktoś pojechał ktoś zrobił włosy miał super efekt i za tym kolejnym pojechali następni - tak jak my jeździmy do klinik w których ktoś pochwalił się końcowym efektem i pomyślał - "mam podobny przypadek podoba mi się efekt, warto spróbować za tą cenę". Czy wszyscy są zadowoleni z wyżej wspominanych lekarzy z Bangkoku, otóż przeglądając wątki wygląda na to że nie i nie mogą zaliczyć wszystkich przeszczepów jako success story;). Czemu my tam nie jeździmy, pewnie ceny całościowe z biletami, ubezpieczeniem i innymi rzeczami z tego co piszą to na nasze ok. 25k zł+ bilety. Nie jest to kwota zaporowa, ale skoro ludzie są zadowoleni z linii włosów w innych klinikach np. tureckich to czemu to krytykować? Na forum r/hairtranslpants też są wątki ludzi którzy jeżdżą do Turcji i mają dobre efekty, nawet lekarz Gary Linkov czasem ocenia przeszczepy w Turcji i wypowiada sie z reguły pozytywnie. Oczywiście ostrzega przed różnymi miejscami, ale też nie neguje i nie odradza wizyty w dobrej klinice tureckiej. 2 godziny temu, antydhtor napisał: I na prawdę nie jest moim celem kłócić się z kimkolwiek na tym forum. Róbcie sobie gdzie chcecie i za ile chcecie. Takie efekty jak ludzie przedstawiają tu na tym forum z tych od lat tu oklepanych i jedynych rzekomo słusznych klinik wg. społeczności tego forum - to mnie nie interesują i nawet nie zaglądam w te tematy Nikt tu się kłóci, ale można prowadzić dyskusję w innym tonie ;), a do wątków czasem zaglądasz bo przecież gdzieś tam w wątkach o leczeniu chirurgicznym zostawisz. No chyba że zamykasz oczy jak widzisz że ładuje się jakieś zdjęcie Cytuj
Members antydhtor Napisano 11 Stycznia Members Napisano 11 Stycznia 22 minuty temu, lysy dzban napisał: Nie spotkałem się żeby ktoś krytykował efekt po chemii. Bo chyba za krótko jesteś na tym forum i nie znasz ani mojej historii ani mojego wątku. Ale zostawmy to. 24 minuty temu, lysy dzban napisał: Nie podałeś przykładów. Napisałem ogólnie w kontekście całego forum. A Tobie to chyba trzeba palcem pokazać albo dać linka. Jeden przykład z innego tematu. 26 minut temu, lysy dzban napisał: Czy wszyscy są zadowoleni z wyżej wspominanych lekarzy z Bangkoku, otóż przeglądając wątki wygląda na to że nie i nie mogą zaliczyć wszystkich przeszczepów jako success story;). Tak samo jak i np. z Bisangi na tym forum, albo z Feriduniego na innych forach. Tak było też w przypadku A.Armaniego, i aby patrzeć kiedy jakiś ''gargamel'' wyleje jad w netach na Zarev'a albo nawet go oskarży o zniszczenie donoru i życia i w ogóle.... - kwestia czasu. 29 minut temu, lysy dzban napisał: Nikt tu się kłóci, ale można prowadzić dyskusję w innym tonie ;), a do wątków czasem zaglądasz bo przecież gdzieś tam w wątkach o leczeniu chirurgicznym zostawisz. No chyba że zamykasz oczy jak widzisz że ładuje się jakieś zdjęcie Prowadzę dyskusję w normalnym tonie i na nikogo nie krzyczę. Ale nie jestem też ani w kościele, ani w parlamencie, aby ograniczać się w doborze jak najbardziej odpowiednich słów, którymi nikogo nie obrażam, ani też do nikogo bezpośrednio nie kieruję. I moja dyskusja pozostaje w granicach przyzwoitości, a nie jesteśmy tutaj 5-letnimi dziećmi, które często bardziej i częściej używają wulgaryzmów od nas. Tak czasami zaglądam, ale to nie dlatego aby fascynować się efektami osiągniętymi przez forumowiczów zdających tu relacje i często ufających w tych lekarzach jak w Bogu. I aby na podstawie tego wybrać dla siebie klinikę, bo potrzebuję zupełnie inny efekt, tylko na zasadzie: zobaczę sobie co tam i jak zrobili w tych wielce celebrowanych i obleganych klinikach na tym forum. Czasami efekty są delikatnie mówiąc żałosne, ale nikomu tego tu nie piszę, jeśli sam autor i pacjent danej kliniki jest wysoce zadowolony. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members lysy dzban Napisano 11 Stycznia Members Napisano 11 Stycznia Wiesz, nie jestem tak zafascynowany tematem łysienia żeby przeglądać każdy wątek i uczestniczyć w każdej dyskusji, więc tak wypada podrzucić dokładne miejsce gdzie toczyła się dyskusja o której piszesz żeby wiedzieć o czym rozmawiamy. Co do przykładu który rzuciłeś, pewnie wiesz, że zawsze każdy pochwali się super wynikami, a tymi gorszymi to już nie. I owszem wygląda to na super osiągniety efekt, ale czy ktoś to skrytykował? Dalej nie podałeś linka do dyskusji więc zadaję pytanie, bo nie wiem. Wydaje mi się że nikt takiego efektu nie skrytykował i każdy by chciał uzyskać taki efekt po przeszczepie. Myślę jednak że koszt takiego przeszczepu był wysoki i pewnie kilkanaście osób w całej naszej społeczności mogłoby sobie na to pozwolić. Pewnie jakby kliniki wprowadziły raty jak to ma miejsce w Polsce np. przy zabiegach dentystycznych to spora część osób mogłaby zacząć rozważać tego typu zabiegi za większe pieniądze. 51 minut temu, antydhtor napisał: Tak samo jak i np. z Bisangi na tym forum, albo z Feriduniego na innych forach. Tak było też w przypadku A.Armaniego, i aby patrzeć kiedy jakiś ''gargamel'' wyleje jad w netach na Zarev'a albo nawet go oskarży o zniszczenie donoru i życia i w ogóle.... - kwestia czasu. Owszem, mogą też się znaleźć osoby które krytykują tanie kliniki;) dla zasady;) 53 minuty temu, antydhtor napisał: tak czasami zaglądam, ale to nie dlatego aby fascynować się efektami osiągniętymi przez forumowiczów zdających tu relacje i często ufających w tych lekarzach jak w Bogu. I aby na podstawie tego wybrać dla siebie klinikę, bo potrzebuję zupełnie inny efekt, tylko na zasadzie: zobaczę sobie co tam i jak zrobili w tych wielce celebrowanych i obleganych klinikach na tym forum. Czasami efekty są delikatnie mówiąc żałosne, ale nikomu tego tu nie piszę, jeśli sam autor i pacjent danej kliniki jest wysoce zadowolony. Czyli jednak zaglądasz 😜 Nie widzę jednak aby forumowicze kogoś wychwalali od bogów, przeglądam wątki dot. przeszczepów od bardzo długiego czasu. Myślę, że jednak za bardzo koloryzujesz. A jeśli w tym poście możesz wypowiadać się na temat nieudanych przeszczepów i niezadowalających efektów to również możesz to robić w konkretnych wątkach. Nikt tutaj nie ma problemu z konstruktywną krytyką. Cytuj
Members antydhtor Napisano 11 Stycznia Members Napisano 11 Stycznia 34 minuty temu, lysy dzban napisał: Wydaje mi się że nikt takiego efektu nie skrytykował i każdy by chciał uzyskać taki efekt po przeszczepie. Nie nie każdy. Są tu ludzie co tylko ''dzioba V'' albo jajo zagięte do góry, - ale pomijam to. Tu chodzi o to, że w tamtej/tamtych klinikach nawet przy tak *ujowym stanie nie robią problemów z linią. 39 minut temu, lysy dzban napisał: ale czy ktoś to skrytykował? Dalej nie podałeś linka do dyskusji więc zadaję pytanie, bo nie wiem. Wydaje mi się że nikt takiego efektu nie skrytykował i każdy by chciał uzyskać taki efekt po przeszczepie. Nawet nie wiesz jakie ''rzeźnie'' tu kiedyś były w dyskusjach odnośnie linii.... i większość z tych kłótni jest pousuwana. Teraz jest trochę inaczej już na tym forum, ale to chyba tylko dzięki mojej wojnie. Generalnie ja mam gdzieś jaką linię ludzie sobie robią - problem tu był kiedyś, że pluli jadem do mnie, oraz gnoili kliniki gdzie facetowi zrobili jakąś nie łysiejącą linię.... A moim celem jest tu poniekąd pomóc ludziom podobnym do mnie w tej kwestii, a reszta przypadków odnośnie HT mnie nie interesuje. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members NESTY Napisano 11 Stycznia Members Napisano 11 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, antydhtor napisał: Nawet nie wiesz jakie ''rzeźnie'' tu kiedyś były w dyskusjach odnośnie linii.... i większość z tych kłótni jest pousuwana. Teraz jest trochę inaczej już na tym forum, ale to chyba tylko dzięki mojej wojnie. Generalnie ja mam gdzieś jaką linię ludzie sobie robią - problem tu był kiedyś, że pluli jadem do mnie, oraz gnoili kliniki gdzie facetowi zrobili jakąś nie łysiejącą linię.... A moim celem jest tu poniekąd pomóc ludziom podobnym do mnie w tej kwestii, a reszta przypadków odnośnie HT mnie nie interesuje. Teraz w tych klinikach jest lepiej, ale dawniej musiał być koniecznie efekt dzioba z temporal recession. Nawet wtedy takie "lepsze" kliniki jak Asmed Erdogana co zjebał przeszczep Angelowi się w tym specjalizowały. To jest chore, że wykładałeś swój hajs, a lekarz Ci sam rysował odpowiednią linię i jakoś zawsze odpowiednia linia, to był efekt temporal recession XD Edytowane 11 Stycznia przez NESTY Literowka 1 Cytuj
Members antydhtor Napisano 12 Stycznia Members Napisano 12 Stycznia (edytowane) 13 godzin temu, NESTY napisał: Teraz w tych klinikach jest lepiej, ale dawniej musiał być koniecznie efekt dzioba z temporal recession. Może to w jakimś stopniu też moja zasługa ha ha. 13 godzin temu, NESTY napisał: Nawet wtedy takie "lepsze" kliniki jak Asmed Erdogana co zjebał przeszczep Angelowi się w tym specjalizowały. Ja zawsze miałem wątpliwości, czy Asmed Erdogan'a jest w ogóle wybitną kliniką, bo oni dużo wykładali na reklamę i jak pamiętam to nawet w google mieli jedną z pierwszych pozycji... I są wysoce przereklamowani. No tak, tak, to było, że w tej klinice męskim pacjentom robili tylko ''dzioby''. Angel jak był tam na tym przeszczepie to zabrał moje fotki aby skonultować mój przypadek. I ten cały ''wybitny'' K.Erdogan cały czas podobno powtarzał ''She'' oglądając moje zdjęcia i coś tam Angelowi tłumacząc, mimo, że Angel cały czas mu mówił że to jest ''he'' he he - ale jak to do niego dotarło, to podobno tylko drapał się po brodzie i zaniemówił na chwilę. Nie wiem czy to jest prawda, bo nie było mnie przy tym (a ja nie ufam nikomu z natury), ale rzekomo pan lekarz K.Erdogan mi odmówił jednocześnie twierdząc, że kobietom wykonuje takie zabiegi. Stwierdził, też że tu w moim przypadku nie ma co robić - podczas gdy np. taki konserwatywny lekarz jak Bisanga, powiedział, że zrobi, a nawet konsultantka po obejrzeniu moich zdjęć stwierdziła, że rozumie dlaczego ja chcę tę linię.... Angel natomiast chciał ''dzioba'' i pewnie poniekąd dlatego wybrał właśnie tę klinikę, bo stamtąd to właśnie były same ''dzioby'' jak leci i nawet jeśli pacjent miał inaczej kiedyś z natury... 13 godzin temu, NESTY napisał: To jest chore, że wykładałeś swój hajs, a lekarz Ci sam rysował odpowiednią linię i jakoś zawsze odpowiednia linia, to był efekt temporal recession XD Niestety tak to jest. Ale wiesz, takich lekarzy to się zwyczajnie olewa - a przynajmniej ci mądrzejsi ludzie, którzy sami potrafią zdecydować. Przecież jak ktoś robi jakąś wielką łaskę to nie jest wart ani złamanego grosza, ani nawet straty czasu aby z nim się ''umawiać'' na zabieg z którego zadowolenia i tak nie będzie. Edytowane 12 Stycznia przez antydhtor interpunkcja Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi