Members kawaguchi Napisano 17 Września 2013 Members Napisano 17 Września 2013 Stosował ktoś ten preparat przeciw wypadaniu włosów ? http://www.amazon.com/HairGain-Military-Grade-Supplement-Follicles/dp/B009YJQ570 Blokuje niby prostaglandynę d2 która jest też odpowiedzialna za męskie łysienie. Może ktoś wypróbuje to i napisze o efektach. Cytuj
Members epro Napisano 17 Września 2013 Members Napisano 17 Września 2013 jak już zacząłeś temat to może sam zamów, wypróbuj i opisz efekty Cytuj
Members kawaguchi Napisano 17 Września 2013 Autor Members Napisano 17 Września 2013 (edytowane) nie mam karty płatniczej, zresztą stosuje na razie inną kuracje i nie stać mnie chwilowo na zakup tego preparatu. Może znajdzie się ktoś chętny ? przed braniem w czasie kuracji Zawsze jest jakiś cień szansy że pomoże to na włosy. Jest to pierwszy suplement, który blokuje prostaglandynę d2 o której było ostatnio dosyć głośno. Skład Edytowane 18 Września 2013 przez Gość Cytuj
Members eryk Napisano 18 Września 2013 Members Napisano 18 Września 2013 Wątpię. To suplement. Nie lek. Cytuj
Members tard Napisano 18 Września 2013 Members Napisano 18 Września 2013 Te zdjęcia podejrzane trochę - to same ubranie i paznokcie Cytuj
Members kawaguchi Napisano 18 Września 2013 Autor Members Napisano 18 Września 2013 hahhaha miałem kumpla w technikum co przez 4 lata chodził w tej samej bluzce i spodniach waliło od niego na kilometr A co do tego suplementu to warto spróbować może coś komuś odrośnie Cytuj
Members tard Napisano 18 Września 2013 Members Napisano 18 Września 2013 Chodziło mi o to, że mogą być oszukane (przerobione graficznie). Cytuj
Members ziom1990 Napisano 18 Września 2013 Members Napisano 18 Września 2013 pierwsze zdjęcie włosy podniesione - drugie zdjęcie włosy opuszczone każdy kto się przyjrzy całej sytuacji od razu to zauwazy Cytuj
Members ushikawa Napisano 21 Września 2013 Members Napisano 21 Września 2013 Tak to rzeczywiście wygląda, jakby zdjęcia były zrobione w odstępie chwili. Natomiast w metadanych jest zapisane, że pierwsze jest z sierpnia 2012, a drugie ze stycznia 2013. To tak gwoli ścisłości. Nie żebym wierzył, że odrost (o ile jest) miał cokolwiek wspólnego z tym preparatem. Włosy pewnie i tak by w tym przypadku odrosły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi