Members antydhtor Napisano 18 Grudnia 2024 Members Napisano 18 Grudnia 2024 Oto przykład dobrej kliniki i pacjenta z zaawansowanym NW5, któremu mimo to zrobili prostą linię. Tylko tak dla ciekawostki, i dla ludzi, którzy pragną tego, a odmawiają im w wielu klinikach. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Jack 33 Napisano 18 Grudnia 2024 Members Napisano 18 Grudnia 2024 Tylko ciekawe jak wygląda korona. Z przodu zawsze fajnie wygląda. Ja też twierdzę, że się da, tylko trzeba znaleźć dobrą klinikę. Cytuj
Members antydhtor Napisano 18 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 18 Grudnia 2024 Nie wiem jak w przypadku tego pacjenta z tej kliniki, bo nie było zdjęć od tyłu, ale są lekarze co robią dużo gorsze przypadki jak np. Zarev (tak tylko na marginesie do tego tematu...). Oczywiście w tym przypadku nie ma linii prostej, ale masz tu widok korony i donoru po HT, a przypadek był tragiczny. Tak jak piszesz - kwestia dobrej kliniki, i nawet przy dużo gorszych włosach efekt jakiś w miarę tam jest. Choć ludzie z grubymi czarnymi włosami i z dużą liczbą graftów wielo-włosowych, robiący HT nie u graftojebcy, tylko u jakiegoś TOP'a, mają takie efekty przy dłuższych włosach i TYLKO przy nawet niecałych 5kgr... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members kamilkamil Napisano 18 Grudnia 2024 Members Napisano 18 Grudnia 2024 (edytowane) Mi na przykład doktor Altan odradził (czy odmówił - nie pamiętam) stworzenia prostej linii. Argumentował, że jak będę starszy to linia będzie zbyt nienaturalna co do wieku. EDIT: Nie doczytałem tytułu, że post odnosi się tylko do NW5. Także mój komentarz zbędny XD Edytowane 18 Grudnia 2024 przez kamilkamil Cytuj
Members Jack 33 Napisano 19 Grudnia 2024 Members Napisano 19 Grudnia 2024 11 godzin temu, antydhtor napisał: Nie wiem jak w przypadku tego pacjenta z tej kliniki, bo nie było zdjęć od tyłu, ale są lekarze co robią dużo gorsze przypadki jak np. Zarev (tak tylko na marginesie do tego tematu...). Oczywiście w tym przypadku nie ma linii prostej, ale masz tu widok korony i donoru po HT, a przypadek był tragiczny. Tak jak piszesz - kwestia dobrej kliniki, i nawet przy dużo gorszych włosach efekt jakiś w miarę tam jest. Choć ludzie z grubymi czarnymi włosami i z dużą liczbą graftów wielo-włosowych, robiący HT nie u graftojebcy, tylko u jakiegoś TOP'a, mają takie efekty przy dłuższych włosach i TYLKO przy nawet niecałych 5kgr... No dr Zarev to wiadomo, to jeden z guru transplantacji. Znajdź przykłady tureckich klinik, tych budżetowych. Cytuj
Members antydhtor Napisano 19 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 19 Grudnia 2024 10 godzin temu, kamilkamil napisał: Mi na przykład doktor Altan odradził (czy odmówił - nie pamiętam) stworzenia prostej linii. Argumentował, że jak będę starszy to linia będzie zbyt nienaturalna co do wieku. Trzeba było powiedzieć, że jest głupi i ma wszy. Bowiem nie każdy łysieje, a są też i tacy co mają ekstremalnie nisko linię i do tego U-shape do śmierci w podeszłym wieku. Jak np. ten: Ale jak nie chcesz to nie rób i ufaj tym bredniarzom lekarskim, co nie chcą pomóc... To wątek dla ludzi którzy chcą, a mają z tym problem w wielu klinikach właśnie z takimi upierdliwymi i złośliwymi lekarzami, którzy mają mocno zawężone horyzonty i oprócz przerabianych przypadków ''gargameli'' mało co widzieli w życiu i pewnie nawet nie wiedzą o istnieniu takich osób jak wyżej. Godzinę temu, Jack 33 napisał: Znajdź przykłady tureckich klinik, tych budżetowych. To nie moje przypadki. Ja szukam podobnych do mojego, czyli głównie kobiety i transgender'ów MTF, albo jak komuś płci męskiej w jakiejś klinice mocno obniżyli czy przerobili linię. Ale jak coś przypadkiem wpadnie mi w oko to wrzucę. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Jack 33 Napisano 19 Grudnia 2024 Members Napisano 19 Grudnia 2024 2 godziny temu, antydhtor napisał: Trzeba było powiedzieć, że jest głupi i ma wszy. Bowiem nie każdy łysieje, a są też i tacy co mają ekstremalnie nisko linię i do tego U-shape do śmierci w podeszłym wieku. Jak np. ten: Ale jak nie chcesz to nie rób i ufaj tym bredniarzom lekarskim, co nie chcą pomóc... To wątek dla ludzi którzy chcą, a mają z tym problem w wielu klinikach właśnie z takimi upierdliwymi i złośliwymi lekarzami, którzy mają mocno zawężone horyzonty i oprócz przerabianych przypadków ''gargameli'' mało co widzieli w życiu i pewnie nawet nie wiedzą o istnieniu takich osób jak wyżej. To nie moje przypadki. Ja szukam podobnych do mojego, czyli głównie kobiety i transgender'ów MTF, albo jak komuś płci męskiej w jakiejś klinice mocno obniżyli czy przerobili linię. Ale jak coś przypadkiem wpadnie mi w oko to wrzucę. Tych z przerobioną linią, albo z przeoranym donerem łatwiej znaleźć, bo ich jest więcej, spróbuj znaleźć te kliniki, które wcale nie są rozreklamowane a robią dobrą robotę, za normalne pieniądze. a co do dr Altana to on wielu odmawia, jak zobaczysz na jego pracę to głównie pacjenci z NW 1, 2, 3 i z gęstymi włosami. Cytuj
Members harrybobo Napisano 19 Grudnia 2024 Members Napisano 19 Grudnia 2024 Godzinę temu, Jack 33 napisał: a co do dr Altana to on wielu odmawia, jak zobaczysz na jego pracę to głównie pacjenci z NW 1, 2, 3 i z gęstymi włosami. @Jack 33 Nie somdzem: NW 6 https://www.hairrestorationnetwork.com/topic/70803-aestepool-clinic-w-dr-ahmed-altan-4700-grafts-november-2023/ NW 4V NW 6V NW 4-5V NW 5-6V NW 6V To tylko niektóre przykłady Cytuj
Members Jack 33 Napisano 19 Grudnia 2024 Members Napisano 19 Grudnia 2024 Jak zaznaczyłem z gęstymi włosami ( szczególnie na donerze). Widziałem jego konsultacje pacjentów w tym roku i głównie byli to panowie z zakolami. Trudno się ustosunkować do tego, bo tym co odmawia inni biorą ( nie sądzę, że on jedyny mówi prawdę, że nie warto, a inni są gotowi na zrobienie zabiegu) czym w takim razie się kieruje ? Cytuj
Members antydhtor Napisano 25 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 25 Grudnia 2024 W dniu 19.12.2024 o 17:27, Jack 33 napisał: Jak zaznaczyłem z gęstymi włosami ( szczególnie na donerze). Widziałem jego konsultacje pacjentów w tym roku i głównie byli to panowie z zakolami. Trudno się ustosunkować do tego, bo tym co odmawia inni biorą... czym w takim razie się kieruje ? Można go o to zapytać osobiście bo czasami jest we Warszawie, a prócz tego można też zapytać forumowego konsultanta tej kliniki. Ale bez względu na to co by nie odpowiedzieli i jak się wykręcali, to prawdziwa odpowiedź jest jedna! - Zwyczajnie i tak po prostu zależy to do tego czy czyjś ryj mu się podoba czy nie. Tak to z tym jest, i nawet kiedyś taksówkarz mi powiedział, że tak to właśnie jest w kapitaliźmie, że cytuję: ''Nie podoba ci się mój ryj, mój samochód, - cokolwiek, możesz brać kogo innego z postoju, nie musisz akurat mnie i pierwszego z kolejki.'' I jak widać działa to w dwie strony, i nie tylko klient wybiera, ale i klinika HT też wybiera klientów (a było, że i taksówkarz wywalił Żydówkę z taksówki i bagaże w błoto wrzucił), a zwłaszcza w przypadku taniej kliniki do której ludzie walą drzwiami i oknami - to nie luksus z Beverly Hills (i podobnych standardem), gdzie na stronie takich klinik cały czas 24/7 zawsze jest jakiś człowiek Live, który zapyta w czym może pomóc i nawet po zakończonej rozmowie zapyta, czy jeszcze w czymś może pomóc... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Jack 33 Napisano 26 Grudnia 2024 Members Napisano 26 Grudnia 2024 14 godzin temu, antydhtor napisał: Można go o to zapytać osobiście bo czasami jest we Warszawie, a prócz tego można też zapytać forumowego konsultanta tej kliniki. Ale bez względu na to co by nie odpowiedzieli i jak się wykręcali, to prawdziwa odpowiedź jest jedna! - Zwyczajnie i tak po prostu zależy to do tego czy czyjś ryj mu się podoba czy nie. Tak to z tym jest, i nawet kiedyś taksówkarz mi powiedział, że tak to właśnie jest w kapitaliźmie, że cytuję: ''Nie podoba ci się mój ryj, mój samochód, - cokolwiek, możesz brać kogo innego z postoju, nie musisz akurat mnie i pierwszego z kolejki.'' I jak widać działa to w dwie strony, i nie tylko klient wybiera, ale i klinika HT też wybiera klientów (a było, że i taksówkarz wywalił Żydówkę z taksówki i bagaże w błoto wrzucił), a zwłaszcza w przypadku taniej kliniki do której ludzie walą drzwiami i oknami - to nie luksus z Beverly Hills (i podobnych standardem), gdzie na stronie takich klinik cały czas 24/7 zawsze jest jakiś człowiek Live, który zapyta w czym może pomóc i nawet po zakończonej rozmowie zapyta, czy jeszcze w czymś może pomóc... Chyba coś musi w tym być, jak piszesz. Ja oczywiście pytałem się z czym jest związana odmowa, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Nie było już sensu przyjeżdżać do Warszawy na spotkanie, jak odmówiono mi. Próbowałem się kontaktować z Damianem w Warszawie, ale zostałem przekierowany do Dominiki w Turcji i cały kontakt się urwał. interesuje mnie czym się kierują kliniki, jeśli wysyłam te same zdjęcia, a oferty całkiem różnią się od siebie i to znacząco. Cytuj
Members antydhtor Napisano 26 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 26 Grudnia 2024 31 minut temu, Jack 33 napisał: Ja oczywiście pytałem się z czym jest związana odmowa, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Nie było już sensu przyjeżdżać do Warszawy na spotkanie, jak odmówiono mi. Próbowałem się kontaktować z Damianem w Warszawie, ale zostałem przekierowany do Dominiki w Turcji i cały kontakt się urwał. Ale to tylko świadczy o tym jaka to wspaniała jest taka klinika co stosuje takie praktyki. Nie mniej jednak hype i tak będzie, bo to działa tak jak w handlu, - jak ludzie widzą sporo ludzi przy jakimś straganie, to lecą jak muchy do gówna i nawet jeśli rzeczywiście gówno jest tam sprzedawane. Choć w Twoim przypadku oprócz tego powód mógł być ten sam co w przypadku forumowicza @przemox78 - któremu też teraz w wielu klinikach odmówili - ale to też świadczy o tych cudownych klinikach jakie to są ''cudowne'' - skoro odmawiają i nie potrafią rady dać i tylko boja się o o to aby antyreklamy *ujowego efektu nie było w netach, bo to psuje interes... 34 minuty temu, Jack 33 napisał: interesuje mnie czym się kierują kliniki, jeśli wysyłam te same zdjęcia, a oferty całkiem różnią się od siebie i to znacząco. Są tacy lekarze, co tylko ino donor i donor i tylko donor i mentalność, że 5 graftów na cm2 wystarczy ''gargamelowi'', a są i tacy co do leczenia chirurgicznego takiej łysiny podchodzą zupełnie inaczej - tacy jak np. taki Zarev, i w jednym zabiegu potrafi wydobyć 12000 graftów i to z dokładnością, taką, że nie ma łysych dziur w donorze, bo dobrze wie, że to jedyny jakiś tam sposób, bo inaczej to jest w większości przypadków efekt ''zapałek wbitych w gówno''. No nie da się z kilkuset ziarenek piachu zrobić piaskownicy... Jedno jest pewne. Oczekujesz w miarę przyzwoitych efektów przy swoim stanie na głowie, to bierz te kliniki, które mają udokumentowane sporo podobnych przypadków solidną robotą i te, które szacują więcej, jeśli nie najwięcej graftów. Nosisz dłuższe włosy w donorze (a nawet jak nie to rozważ i to), to nawet i STRIP'a rozważ oprócz FUE aby jak najwięcej wydobyć z donoru. Bo połączeniem tych dwóch metod w tak trudnych przypadkach można dużo więcej osiągnąć, niż tylko metoda FUE. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Ferchar Napisano 26 Grudnia 2024 Members Napisano 26 Grudnia 2024 W dniu 19.12.2024 o 17:27, Jack 33 napisał: Jak zaznaczyłem z gęstymi włosami ( szczególnie na donerze). Widziałem jego konsultacje pacjentów w tym roku i głównie byli to panowie z zakolami. Trudno się ustosunkować do tego, bo tym co odmawia inni biorą ( nie sądzę, że on jedyny mówi prawdę, że nie warto, a inni są gotowi na zrobienie zabiegu) czym w takim razie się kieruje ? Gdzie widziałeś te konsultacje? Ja patrząc na relacje na forum w tym roku widzę głównie braki większe niż zakola i donor co najwyżej średni, jak i w moim przypadku. Na YT czy Insta też chwali się głównie pacjentami z większymi ubytkami niż zakola. Cytuj
Members Jack 33 Napisano 27 Grudnia 2024 Members Napisano 27 Grudnia 2024 9 godzin temu, Ferchar napisał: Gdzie widziałeś te konsultacje? Ja patrząc na relacje na forum w tym roku widzę głównie braki większe niż zakola i donor co najwyżej średni, jak i w moim przypadku. Na YT czy Insta też chwali się głównie pacjentami z większymi ubytkami niż zakola. Chociażby na konsultacjach doktora w tym roku. Zobacz relacje z takich konsultacji. Jeżeli by tak było jak piszesz, to czym wytłumaczyć odmowę w moim przypadku ? Zaznaczę, że inne kliniki mnie nie odrzuciły, a przecież jeżeli byłby to przypadek nie do przeszczepu to chociaż klika, jeśli nie wszystkie by mnie również odrzuciły, stąd mój wniosek. Celowo wysłałem moje zdjęcia jeszcze do 10 klinik i żadna z nich mnie nie odrzuciła. jak to napisał jeden z kolegów, chyba boją się, że mój przypadek mógłby być dla nich antyreklamą. Niczym innym nie mogę wytłumaczyć ich odmowy. Cytuj
Members antydhtor Napisano 27 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 27 Grudnia 2024 13 godzin temu, Jack 33 napisał: Chociażby na konsultacjach doktora w tym roku. Zobacz relacje z takich konsultacji. Jeżeli by tak było jak piszesz, to czym wytłumaczyć odmowę w moim przypadku ? Zaznaczę, że inne kliniki mnie nie odrzuciły, a przecież jeżeli byłby to przypadek nie do przeszczepu to chociaż klika, jeśli nie wszystkie by mnie również odrzuciły, stąd mój wniosek. Celowo wysłałem moje zdjęcia jeszcze do 10 klinik i żadna z nich mnie nie odrzuciła. Jeśli chodzi o przypadki zakoli i rekonstrukcji czy korekcji istniejącej linii, to są po prostu parszywe gnidy wśród lekarzy HT i tyle. Co do Twojego przypadku, to raczej to drugie co w przypadku @przemox78, choć i do tego, to że się gęba nie spodobała też mogło być powodem - bo to tak jest. Nie ma się co tym przejmować, tylko zwyczajnie potraktować jak: ''Nie to nie. To *uj ci w dupę'' i tyle. I lepiej żeby ktoś wykonywał zabieg z pasją i sztuką, a nie jakoś po złości i przymusu, jeśli gęba się nie podoba. Masz z pozostałych 10-u pozytywne odpowiedzi, więc nie ma absolutnie żadnego problemu. Mnie też odmówiono, a i forumowicze na tym forum wieszczyli, że nikt nigdzie mi nie zrobi co chcę - a znalazłem chętnych tak z najdroższej opcji, jak i ze średniej i z najtańszej.... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Ferchar Napisano 27 Grudnia 2024 Members Napisano 27 Grudnia 2024 14 godzin temu, Jack 33 napisał: Jeżeli by tak było jak piszesz, to czym wytłumaczyć odmowę w moim przypadku ? … jak to napisał jeden z kolegów, chyba boją się, że mój przypadek mógłby być dla nich antyreklamą. Niczym innym nie mogę wytłumaczyć ich odmowy. Myślę, że rzeczywiście dr Altan uznał, że w Twoim wypadku nie uzyska zadowalającego efektu, więc nie chce brać Twojej kasy i czasu, żeby jedynym wymiernym rezultatem był niezadowolony klient. Jak dla mnie to podejście fair. A czemu tak uznał? Nie wiem, Ty byłeś na konsultacji, ale mogę powróżyć z fusów: może masz duży ubytek, małą i przerzedzoną strefę dawczą z cienkimi włosami a do tego nie brałeś nigdy leków i albo wprost powiedziałeś że nie będziesz ich brał albo może takie sprawiłeś wrażenie w rozmowie? Cytuj
Members Joe.Tillman Napisano 27 Grudnia 2024 Members Napisano 27 Grudnia 2024 15 godzin temu, Jack 33 napisał: Chociażby na konsultacjach doktora w tym roku. Zobacz relacje z takich konsultacji. Jeżeli by tak było jak piszesz, to czym wytłumaczyć odmowę w moim przypadku ? Zaznaczę, że inne kliniki mnie nie odrzuciły, a przecież jeżeli byłby to przypadek nie do przeszczepu to chociaż klika, jeśli nie wszystkie by mnie również odrzuciły, stąd mój wniosek. Celowo wysłałem moje zdjęcia jeszcze do 10 klinik i żadna z nich mnie nie odrzuciła. jak to napisał jeden z kolegów, chyba boją się, że mój przypadek mógłby być dla nich antyreklamą. Niczym innym nie mogę wytłumaczyć ich odmowy. Piszesz że masz 46 lat a zachowujesz się jak rozpieszczony nastolatek któremu rodzice odmówili wyjścia wieczorem, a inni rodzice pozwolili kolegom. Piszesz w jakimś poście że dostałeś odpowiedź, że odpisali Ci że obszar do pokrycia jest za duży, później w innym poście piszesz że nie dostałeś odpowiedzi i kontakt się urwał, to jak to w końcu było? Patrząc po zdjęciach które udostępniłeś to twój poziom łysienia to 6 kto ocenił na 5? Mało tego masz retrograde aloepecia i twój donor (nie doner jak to piszesz bo to oznacza zupełnie co innego) jest bardzo mały. Odważę się napisać że włosy są delikatne jak piórka , przecież w donorze masz prześwity bez żadnego HT. Napisz do Dr Felipe Pittellla lub Dr Zareva bo to specjaliści od takich przypadków i podziel się z nami ich opinią, no chyba że szkoda Ci 100€ na konsultację bo przecież możesz mieć to samo za darmo w tureckich klinikach. W takim razie rób tam gdzie się zgodzili i załóż temat na forum, chętnie zobaczymy co Ci wyrzeźbili. Ludzie ogarnijcie się i nie bądźcie łysymi płaczkami. 1 Cytuj
Members harrybobo Napisano 27 Grudnia 2024 Members Napisano 27 Grudnia 2024 2 godziny temu, antydhtor napisał: ''Nie to nie. To *uj ci w dupę'' i tyle. I lepiej żeby ktoś wykonywał zabieg z pasją i sztuką, a nie jakoś po złości i przymusu, jeśli gęba się nie podoba. Masz z pozostałych 10-u pozytywne odpowiedzi, więc nie ma absolutnie żadnego problemu. @Jack 33 dokładnie tak. Na jednym doktorku świat sie nie kończy PS Poza tym user @Joe.Tillman napisał także troszke prawdy => jakkolwiek brutalnie to zabrzmi ... warto się "ogarnąć" Cytuj
Members Jack 33 Napisano 28 Grudnia 2024 Members Napisano 28 Grudnia 2024 8 godzin temu, Joe.Tillman napisał: Piszesz że masz 46 lat a zachowujesz się jak rozpieszczony nastolatek któremu rodzice odmówili wyjścia wieczorem, a inni rodzice pozwolili kolegom. Piszesz w jakimś poście że dostałeś odpowiedź, że odpisali Ci że obszar do pokrycia jest za duży, później w innym poście piszesz że nie dostałeś odpowiedzi i kontakt się urwał, to jak to w końcu było? Patrząc po zdjęciach które udostępniłeś to twój poziom łysienia to 6 kto ocenił na 5? Mało tego masz retrograde aloepecia i twój donor (nie doner jak to piszesz bo to oznacza zupełnie co innego) jest bardzo mały. Odważę się napisać że włosy są delikatne jak piórka , przecież w donorze masz prześwity bez żadnego HT. Napisz do Dr Felipe Pittellla lub Dr Zareva bo to specjaliści od takich przypadków i podziel się z nami ich opinią, no chyba że szkoda Ci 100€ na konsultację bo przecież możesz mieć to samo za darmo w tureckich klinikach. W takim razie rób tam gdzie się zgodzili i załóż temat na forum, chętnie zobaczymy co Ci wyrzeźbili. Ludzie ogarnijcie się i nie bądźcie łysymi płaczkami. Nie wiem skąd tyle złości i hejtu…. Nie rozpaczam, że ktoś mi odmówił tylko stwierdzam fakty i staram się swoimi wpisami pocieszyć tych, którym też z niewiadomo jakich przyczyn odmówili, żeby widzieli, że na tym się świat nie kończy i że są kliniki, które im zaproponują inne rozwiązanie. Nie zamierzam się tłumaczyć ze swoich wpisów, tylko wydaje mi się, że jeżeli było by tak beznadziejnie jak to sugerujesz to inne kliniki by też odmówiły i wszystko było by ok. Widzę że chyba cel tego forum jest całkiem inny niż się spodziewałem. Cytuj
Members antydhtor Napisano 28 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 28 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Jack 33 napisał: Nie wiem skąd tyle złości i hejtu…. Tu zawsze tak było i to nawet nie wiesz jak.... a w moim przypadku, to kiedyś tu chyba by chcieli, żebym na yt nagrał film z Ameryki jak sobie strzelam w łeb, albo skaczę z wieżowca na dyńkę... to by chyba hejterów bardzo zadowoliło i ucztę by mieli na forum... Pamiętam też jak się cieszyli, że mi się zyebało w skutek wysuszenia i podrażnienia skóry od wcierek.... 1 godzinę temu, Jack 33 napisał: stwierdzam fakty i staram się swoimi wpisami pocieszyć tych, którym też z niewiadomo jakich przyczyn odmówili, żeby widzieli, że na tym się świat nie kończy i że są kliniki Ja to wiedziałem już lata temu, że świat się nie kończy na tych oklepanych na tym forum - wystarczyło tylko napisać za ocean aby się o tym przekonać. A teraz to się jeszcze okazuje, że te zawsze tu oklepane i renomowane, to co najwyżej zwykłe średniaki, a i ostatnio od Feriduniego trafiają też totalnie zyebane zabiegi. A cholerna klinika, jaka by nie była powinna jasno i wyraźnie podać jakiś sensowny powód odmowy, a nie ściemnieć, owijać w bawełnę, odbijać piłeczkę pomiędzy pracownikami, chować łeb w piasek, czy piehdolić jakieś farmazony... I dla mnie tacy lekarze, co tak się zachowują są po prostu nikim i nie są warci złamanego grosza aby im dać. co innego jakby otwarcie powiedzieli o co chodzi, i że zrobią jak podpiszesz jakieś tam stosowne oświadczenia, że jesteś świadomy efektu i nie będziesz żadnych pretensji nigdy miał, i, że poinformowali Cię o tym jaki efekt końcowy może być w Twoim przypadku, albo, że potrzeba 3-4 czy nawet i 5 zabiegów, żeby jakoś to wyglądało. 1 godzinę temu, Jack 33 napisał: Widzę że chyba cel tego forum jest całkiem inny niż się spodziewałem. Też wiele razy na przestrzeni lat miewałem takie odczucie, i jakieś naprawdę dobre rady, to może dostałem tu z 3-4 razy od 3-4 forumowiczów. Wątek zmienił się w wątek o Tobie, ale to też dobrze, bo tytułowa esencja jest przez to na wierchu, a trudno znaleźć przypadki i kliniki, gdzie jest zrobiona linia prosta przy stanie NW5 i forumowicze by nie wiedzieli, że to da radę tak, choć oczywiście lepiej lub gorzej w zależności od indywidualnego przypadku i jego włosowych cech. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 28 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 28 Grudnia 2024 Wracając jednak do esencji tematu, to okazuje się, że przy stanie łysiny NW5, można nie tylko zrobić linię prostą, ale i w dół wygiętą po bokach - takie NW0 z lekkim U-shape - choć z wiadomych względów grafto-żerności dość wysoko - jak twz. ''język'' sięgał starej linii, i mimo możliwego postępu łysienia u dość młodego męskiego pacjenta dość mocno łysiejącego. I jak widać pacjent jest przeszczęśliwy i nadzwyczajnie zadowolony. Co Tajlandia to Tajlandia i jak widać nie ma tam aż takich gnid parszywych lekarskich, żeby za cholerę nie zrobić linii jak klient sobie życzy, i żeby go uszczęśliwić. Wielki szacunek dla takich lekarzy, którzy chcą rzeczywiście pomóc pacjentom, a nie zaszkodzić i doprowadzać ich do skrajności wkurwienia - a wiem jak mnie kiedyś tu na forum Przybylski wkurwił.... Tam to są kliniki... a łysienie oznaką zarazy. Nie to co tutaj - że łysienie jest normalne a kliniki zarazą! Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 4 Stycznia Autor Members Napisano 4 Stycznia I kolejny przykład linii prostej i niezłego efektu końcowego uzyskanego ze stanu zmierzającego ku NW5. I oczywiście znowu Tajlandia. a możecie sobie tylko wyobrazić jak by to zrobili w Polsce... gdzie zmierzłe gnidy lekarskie nawet otwarcie mówią, że nie robią linii prostej.... tylko dzioba, albo jajo zagięte w górę i gęstość 15Fu/cm2 na linii.... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 8 Stycznia Autor Members Napisano 8 Stycznia (edytowane) I następny ciekawy przykład, gdzie starszemu facetowi z NW5 zrobili w Tajlandii normalną linię NW0. Nie do zrobienia w Polsce, o czym nawet polscy przedstawiciele polskich klinik mówią na tym forum! Jeśli kogoś mniej więcej w takim wieku i z podobnym stanem łysienia to interesuje, i ma właśnie takie życzenie, to Tajlandia, Korea, Japonia, Chiny, Mongolia, bo pewnie w Turcji też by pluli dupe aby to zrobić, gdyż Turcja to światowy przemiał ''gargameli'', choć na pewno też by się jakaś klinika znalazła. Jednak są na tym globie jakieś normalne kliniki, gdzie można sobie kupić choćby iluzję braku łysienia nawet przy tragicznym stanie owłosienia.... EDIT: Tutaj ten sam gość po 5 miesiącach od zabiegu. Edytowane 8 Stycznia przez antydhtor Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members przemox78 Napisano 17 Lutego Members Napisano 17 Lutego Nie wiadomo na ile te Tajskie kliniki są wiarygodne- zdjęcia zdjęciami ale czy ktoś z naszych forumowiczów podrążył temat? Rozważa tam zrobić? Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members antydhtor Napisano 2 Marca Autor Members Napisano 2 Marca Linia prosta NW0 nawet ze stanu NW6. Dr. Umar - ten sam, który kiedyś innemu pacjentowi zrobił obniżenie linii na 5 cm. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi