Members razorpolska1 Napisano 2 Października 2013 Members Napisano 2 Października 2013 Witam dzis wyrwałem sobie włos i zauwazyłem przy jego koncu cos takiego fotka w zalaczniku. Co to jest ? stan zapalny nie mam pojecia pomozcie. Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members xattic Napisano 2 Października 2013 Members Napisano 2 Października 2013 Jest to grzebien. Cytuj
Members cinuch Napisano 2 Października 2013 Members Napisano 2 Października 2013 to mogą też być grabie.Xattic postawiłbym ci wódkę za ten tekst. po dołującym dniu na koniec o mało nie zszedłem z tego świata ze śmiechu. Cytuj
Members Member Napisano 2 Października 2013 Members Napisano 2 Października 2013 To białe na końcu? Pewnie łój. Cytuj memberlys@gmail.com
Members razorpolska1 Napisano 3 Października 2013 Autor Members Napisano 3 Października 2013 no to na koncu.No udał sie zart spostrzegawczy jestes bardzo pierwsze co zauwazyles to GRZEBIEŃ BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members eryk Napisano 3 Października 2013 Members Napisano 3 Października 2013 Tak, to pewnie łój i umyj grzebień Cytuj
Members antydhtor Napisano 17 Kwietnia 2015 Members Napisano 17 Kwietnia 2015 Usunięty przeze mnie Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi