Members Ferchar Napisano 24 Lutego Members Napisano 24 Lutego Przy dłuższych znaczy 5cm+ Macie jakieś triki na aplikowanie minoxa na skórę, żeby większość nie zostawała na włosach? Mniejsza o to, że słabo to wygląda, ale przede wszystkim nie dostaje się pełna dawka na skórę, a do tego pewnie smarowanie włosów alkoholem pewnie też nie jest super... Kupiłem piankę Doppelhertz Minoxidil, ale jest gorzej niż z atomizerem, więcej zostaje na włosach. Jedyny mój pomysł to "przedawkowywać", ale brzmi to słabo. Nie piszczcie o minoxie doustnym, chodzi tylko o aplikowany na skórę Cytuj
Members chris90129051 Napisano 24 Lutego Members Napisano 24 Lutego (edytowane) mała strzykawka 1-2ml, pobierasz - jezdzisz strzykawka po skórze i aplikujesz (minoxidil w plynie) Jeśli chodzi o minoxa piankowego to sie nie wypowiadam bo nie stosowałem Edytowane 24 Lutego przez chris90129051 Cytuj AestePool - 06.02.2024 - 2500 graftów (zdjęcia + relacja + timeline) Minoxidil - oral 5mg Suplementy (2x dziennie): Saw Pamello, Kerabione Booster, Revalid, skrzyp, pokrzywa
Members Ferchar Napisano 24 Lutego Autor Members Napisano 24 Lutego Dzięki. I lekkie wtarcie, że weszło w skóre i nie spływało, ale też nie za bardzo, żeby nie poszło na włosy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi