Members razorpolska1 Napisano 16 Listopada 2013 Members Napisano 16 Listopada 2013 Co polecacie jakie odzywki do wlosow i rzeczy ktore pomoga wlosom wygladac zdrowo Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members user01 Napisano 16 Listopada 2013 Members Napisano 16 Listopada 2013 fajna jest odżywka z dermeny Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Members razorpolska1 Napisano 17 Listopada 2013 Autor Members Napisano 17 Listopada 2013 dokladniej ? Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members user01 Napisano 17 Listopada 2013 Members Napisano 17 Listopada 2013 dobrze rozczesują się po niej włosy i w miarę ok wyglądają. Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Members antydhtor Napisano 17 Kwietnia 2015 Members Napisano 17 Kwietnia 2015 Usunięty przeze mnieNie chcę robić reklamy ani antyreklamy dla czegokolwiek Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Puszysty Napisano 11 Lutego 2016 Members Napisano 11 Lutego 2016 Szczerze polecam stosować maseczki robione samemu na włosy Bardzo pomagają. Staram się wzmacniac włosy cały czas bo grozi mi wyłysienie niestety.. choć nie wiadomo jeszsze.. Ja stosuję na włosy olej kokosowy i dodaję do tej mieszanki sproszkowaną kofeinę jako wzmacniacz. Włosy bardzo szybko po tym rosną, jest naprawdę vitalna http://kofeina-sklep.pl/14-kofeina tutaj można kupić onlineale moze lepiej kupić w tabletkach i rozkruszyć? pewnie będzie taniej. ja już stosuję od pół roku raz w tygodniu i widzę sporą poprawę a co jeszzce Wy znacie? Cytuj
Members magda88 Napisano 17 Lutego 2016 Members Napisano 17 Lutego 2016 olejek kokosowy słynie ze swojej znakomitej skuteczności, po wielu pozytywnych opiniach, z którymi się spotkałam postanowiłam to sprawdzić i tak się składa,że używam go do dziś, naprawdę świetny efekt, do tego dorzuciłam adekwatne suplementy diety które mają ogromny wpływ na ogólny wygląd i stan naszych włosów, zdecydowanie każdemu polecam taką kombinację Cytuj pms - akcesoria medyczne
Members Blayse Napisano 29 Lutego 2016 Members Napisano 29 Lutego 2016 DAJ LINKA do tego olejku króry stosujesz Cytuj
Members Milenka21 Napisano 5 Czerwca 2016 Members Napisano 5 Czerwca 2016 Wydawanie dużych ilości pieniędzy na odżywki nie ma większego sensu. Wystarczy kupić jakąś najtańszą w rosmanie, tylko trzeba pamiętać, żeby nie trzymać na włosach dłużej niż 3 minuty. Gdyż włosy stają się cięższe pod wpływem odżywki i łatwiej wypadają.O wiele lepszym sposobem jest odżywienie skóry głowy, ja używam produktów firmy vitapil i jeszcze chociaż raz w tygodniu nakładam maskę na całą długość włosów. Cytuj
Members deniak Napisano 6 Czerwca 2016 Members Napisano 6 Czerwca 2016 olejek kokosowy słynie ze swojej znakomitej skuteczności, po wielu pozytywnych opiniach, z którymi się spotkałam postanowiłam to sprawdzić i tak się składa,że używam go do dziś, naprawdę świetny efekt, do tego dorzuciłam adekwatne suplementy diety które mają ogromny wpływ na ogólny wygląd i stan naszych włosów, zdecydowanie każdemu polecam taką kombinację Co ciekawe w innym poście na forum pisałem o świetnej i rzetelnej stronie examinie.com i tamtejszym płatnym poradniku odnosnie suplementów. W dziale "włosy" jest tylko jeden preparat, który tamtejsi analitycy polecają jako potwierdzony badaniami... własnie olej kokosowy (poprawia jakość istniejących włosów, nie chodzi o odrost czy zagęszczanie). Odnosnie suplementów, ja sama nazwa mówi - jeżeli ktoś nie ma autentycznego niedoboru np. botyny czy cynku, to cały efekt to placebo aka widze to co chcę widziec:) pozdrawiam Cytuj
Members tiger Napisano 9 Sierpnia 2016 Members Napisano 9 Sierpnia 2016 Odżywki to długi temat, bo każdemu pasuje co innego. Polecam wejść na forum typowo włosowe lub poczytać blogi o tej tematyce. Tam dziewczyny polecają wiele produktów i piszą, u jakich włosów się odżywki sprawdzają. Poleca robić samemu, wystarczy kilka produktów spozywczych w różnych konfiguracjach i masz rożne odżywki. Wypróbuj miód, jogurt, banana, makę ziemniaczaną, drożdże. Te produkty mozesz też oddawać do kupnych masek. Cytuj Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć. - Vincent van Gogh
Members user01 Napisano 12 Sierpnia 2016 Members Napisano 12 Sierpnia 2016 ta jest zajebista http://ceraplus.pl/produkty/produkt/57/ ... ych-200-ml (opinie też ma świetne), stosuję i polecam! tylko ciężko ją dostać gdziekolwiek, więc polecam sklepy internetowe, apteki, allegro. etc. Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Rekomendowane odpowiedzi