Members razorpolska1 Napisano 4 Grudnia 2013 Members Napisano 4 Grudnia 2013 ile trwa zatrzymanie miniaturyzacji wlosow na zakolach przez saba gel z hydro i ru dawajcie swoje przyklady po jakim czasie mieliscie efekty ? mysle nad zamiana na saba z betha na miesiac i pozniej saba z hydro. Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members ziom1990 Napisano 4 Grudnia 2013 Members Napisano 4 Grudnia 2013 ile trwa zatrzymanie miniaturyzacji wlosow na zakolach przez saba gel z hydro i ru dawajcie swoje przyklady po jakim czasie mieliscie efekty ? mysle nad zamiana na saba z betha na miesiac i pozniej saba z hydro. ok 4-5 miesiecy na RU SABA zadziałało na mnie szybko z tym że uzywałem beta i codziennie. wtedy 1-2 tygodnie Cytuj
Members razorpolska1 Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Members Napisano 4 Grudnia 2013 A na hydro jak myślisz ile by zeszło ? Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members ziom1990 Napisano 4 Grudnia 2013 Members Napisano 4 Grudnia 2013 A na hydro jak myślisz ile by zeszło ? Nie mam pojecia, napewno sporo dłużej, ale jest to bezpieczniejsza opcja Cytuj
Members nowyuserek Napisano 17 Grudnia 2013 Members Napisano 17 Grudnia 2013 SABA zadziałało na mnie szybko z tym że uzywałem beta i codziennie. wtedy 1-2 tygodnieA używanie SABA 2-3 razy w tygodniu ma sens? Ponieważ ja tak stosuję i raczje nie pomyslalem by stosowac czesciej. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 17 Grudnia 2013 Members Napisano 17 Grudnia 2013 SABA zadziałało na mnie szybko z tym że uzywałem beta i codziennie. wtedy 1-2 tygodnieA używanie SABA 2-3 razy w tygodniu ma sens? Ponieważ ja tak stosuję i raczje nie pomyslalem by stosowac czesciej. Jak najbardziej. Cytuj
Members razorpolska1 Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Members Napisano 17 Grudnia 2013 daj pierwszy miesiac dzien w dzien co tydzien mozesz schodzic o 1 dzien mniej nastepny miesiac 3x w tyg i w pozostale dni mozesz np emu oil kazyd tak poleca ja niestety nie mam emu ale jakbym mial to tak wlasnie bym zrobil.Osobiscie ja bede robil to w taki sposob ze teraz wlasnie koncze 1 miesac i teraz bede jechal co drugi dzien a pozniej 3x w tyg i przy tym zostane jak narazie dziala fajnie Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members nowyuserek Napisano 18 Grudnia 2013 Members Napisano 18 Grudnia 2013 Mam jeszcze jedno pytanie, jakiś czas temu zamówiłem emu gel do ahk-cu chyba u zioma. Czy jest sens stosowania tego emu na głowę bez żadnych dodatków? Bez ahk-cu? Pytam ponieważ narazie nie stosuję ani samego emu, anie emu z ahk-cu, jednak tego kremu mam znacznie więcej niż ahk-cu, a nie zamierzam ponownie zamawiać ahk-cu... Masło maślane, ale jak to inaczej napisać?! Cytuj
Members ziom1990 Napisano 18 Grudnia 2013 Members Napisano 18 Grudnia 2013 Mam jeszcze jedno pytanie, jakiś czas temu zamówiłem emu gel do ahk-cu chyba u zioma. Czy jest sens stosowania tego emu na głowę bez żadnych dodatków? Bez ahk-cu? Pytam ponieważ narazie nie stosuję ani samego emu, anie emu z ahk-cu, jednak tego kremu mam znacznie więcej niż ahk-cu, a nie zamierzam ponownie zamawiać ahk-cu... Masło maślane, ale jak to inaczej napisać?! nie ma sensu, żel jest przystosowany do "wsparcia" pentracji składników aktywnych. am w sbie może być ewentualnie emolientem Cytuj
Members nowyuserek Napisano 30 Grudnia 2013 Members Napisano 30 Grudnia 2013 Hmm nie mam w sumie przesuszonej skóry więc nie potrzebuję raczej dodatkowego nawilżania, co więcej włosy/skóra głowy strasznie mi się przetłuszczają. Najbardziej po śnie z samego rana więc może mi ktoś powiedzieć co na to zaradzić?Jakiś specjalny szampon? cokolwiek? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 1 Stycznia 2014 Members Napisano 1 Stycznia 2014 Hmm nie mam w sumie przesuszonej skóry więc nie potrzebuję raczej dodatkowego nawilżania, co więcej włosy/skóra głowy strasznie mi się przetłuszczają. Najbardziej po śnie z samego rana więc może mi ktoś powiedzieć co na to zaradzić?Jakiś specjalny szampon? cokolwiek? spróbuj na koniec mycia i w ogóle przy wyjściu z prysznica przepłukać głowę chłodniejszą wodą Cytuj
Members Skald Napisano 28 Stycznia 2014 Members Napisano 28 Stycznia 2014 Miałem bardzo podobny problem do Twojego. W moim przypadku aktualnie pomaga Selsun Blue + mydło dziegciowe. Cytuj Jestem reprezentantem Dr. A's HRC, najlepszej na świecie kliniki transplantacji włosów wg #HairSite.com.http://www.fusehairpolska.blogspot.com Wszelkie opinie wygłaszane na tym profilu są prywatne.
Rekomendowane odpowiedzi